Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Arby's iyidir, patatesleri hele bi de cheddar sos ile birlikte baya iyi. Hamburgerini o kadar beğenmiyorum ama olsun. Ayrıca subway de iyidir be. Listedekilerin zaten hiçbirinde über bi lezzet yok, ama tıkınmalık olarak gayet severim. Yine de en çok BK ve Dominos tüketiyorum bulunabilirlikten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 schlotzsky's. arby's. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tartışmasız BK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 arby's patatesi inanılmaz lezzetli ama tüm fastfood restoranları arasında dünya çapında en kalorili patates seçilmiş kendileri, buna rağmen tüketmekte bir sakınca görmeyen benim gibi insanlar sayesinde yıkılmayan kalemizdir arby's! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dominos ince hamura orta new york pepperoni var mı başka markada eşi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 küçük beyoğlu'nun pizzaları dominos'un dandik pizzalarından güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Burger King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Schlotzky's de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 göztepe civarında oturup da turkish pizza'dan pizza yememiş insanlar pizza hakkında yorum yapmasın. mesela cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Turkish Pizza Fikirtepe'dedir. Mozarella değil kaşar kullanıyordur. Kalp krizi sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dominos gayet iyi ya, little'dan bir kaç kere hamuru baloncuklanmış pizza yedim ki hiç hazetmem. Pizza Hut da cıvık geliyor. Ha başka vardır, süperdir de ben hiç yemedim bu üçü bir de Konyalı'nın pizzası dışında; ki totalde 4 restourant arasında en iyisi konyalı bence, malzemesi, hamuru herşeyi günlük ve adam acele ettiğinden sağa sola dandun yaymıyor malzemeyi. Çeşit fazlalığı nedeniyle BK oldu tercihim gerçi, bir de Arby's i ufaklığımdan beri pek severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dominos en kötü ya doktor ötker ristorante daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 fastfoodu hayatımda öyle bi' çıkarmışım ki karar veremedim fgdhfgjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cons said: dominos en kötü ya doktor ötker ristorante daha iyi hay yaşa ya aynı düşünüyorum. Market'ten alınan dondurulmuş pizza gibi geliyor. Birde incehamur pizza sux. Pizza hut'ın Stuffed Crust'lı tavsiye ederim Birde pizza days güzel. derin tava pizza'sı cok güzel oluyor. (domates soslu oldugu için her pizzaya yakışmıyor derin tava orası ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Burger King ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 derin tava çok güzel gözüküyor lan acıktım bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://ohannesburger.com/images/oha_rgb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Türk işi fastfood u daha çok seviyorum.Lahmacun ,iskender ,kebap çesitleri daha çok tükettiklerim ama ille de listeden seçilecekse bg sonra dominos severek yediğim yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o sevdiklerin fastfood degil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 konuyu açan kendi sırasına göre dizmiş listeyi bi nevi, en azından ilk üç öyle:) sonra da aklıan gelenleri yazmış peki kimse farketmemiş mi POPO- YES! yazmış adam popeyes yerine! KUDURMUŞ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ahahahahaha Ayrıca, en iyi Arby'sdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 arbys niyeyse bana hep çocuk işi gibi geliyo ismi çizgi film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 goldbären said: konuyu açan kendi sırasına göre dizmiş listeyi bi nevi, en azından ilk üç öyle:) sonra da aklıan gelenleri yazmış peki kimse farketmemiş mi POPO- YES! yazmış adam popeyes yerine! KUDURMUŞ BU kudurmuş bu ahahahha mükemmel fojıfds. arbys iyi ya, şılotzkiis de süper, bg de iyi de sosu paralı yaptılar diye kılım gittim kfc'yi seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 MEKDANILDS gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sesu said: Ahahahahaha Ayrıca, en iyi Arby'sdir.beef'ncheddar ıhmss ohmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar