Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori FastFood Restoranınız?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Arby's iyidir, patatesleri hele bi de cheddar sos ile birlikte baya iyi. Hamburgerini o kadar beğenmiyorum ama olsun.
Ayrıca subway de iyidir be. Listedekilerin zaten hiçbirinde über bi lezzet yok, ama tıkınmalık olarak gayet severim.
Yine de en çok BK ve Dominos tüketiyorum bulunabilirlikten dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dominos gayet iyi ya, little'dan bir kaç kere hamuru baloncuklanmış pizza yedim ki hiç hazetmem. Pizza Hut da cıvık geliyor. Ha başka vardır, süperdir de ben hiç yemedim bu üçü bir de Konyalı'nın pizzası dışında; ki totalde 4 restourant arasında en iyisi konyalı bence, malzemesi, hamuru herşeyi günlük ve adam acele ettiğinden sağa sola dandun yaymıyor malzemeyi.

Çeşit fazlalığı nedeniyle BK oldu tercihim gerçi, bir de Arby's i ufaklığımdan beri pek severim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

dominos en kötü ya doktor ötker ristorante daha iyi

hay yaşa ya aynı düşünüyorum. Market'ten alınan dondurulmuş pizza gibi geliyor. Birde incehamur pizza sux. Pizza hut'ın Stuffed Crust'lı tavsiye ederim

Birde pizza days güzel. derin tava pizza'sı cok güzel oluyor. (domates soslu oldugu için her pizzaya yakışmıyor derin tava orası ayrı)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

konuyu açan kendi sırasına göre dizmiş listeyi bi nevi, en azından ilk üç öyle:) sonra da aklıan gelenleri yazmış

peki kimse farketmemiş mi POPO- YES! yazmış adam popeyes yerine! KUDURMUŞ BU

kudurmuş bu ahahahha mükemmel fojıfds.

arbys iyi ya, şılotzkiis de süper, bg de iyi de sosu paralı yaptılar diye kılım gittim kfc'yi seçtim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...