Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Groundhog Day


Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Gercekten cok hoş filmdi. Aslında bire bir aynı konuya sahip 3 film var. Fakat bu onların içersindeki en başarılısı. Özellikle Bill Murray oyunculuğu, mimikleri çok farklı şeyler katabiliyor filme.

IMDB Top 250 deki bu filmi, Seyretmeyenlerin kesinlikle bir yerlerden bulup bu ayıplarını gidermeleri iyi olur diyorum.

Seyredin pişman olmazsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bill Murray'ın mimikleri bitiyor zaten.
Hele hele o "Phil?" diye koşan Ned'e.

"Neeed!" diye yumruk attıktan sonra sanki kansere çare bulmuş gibi yürümesi çok hoş.
Saymakla bitmez.
Haha, en güzellerinden biride para çaldıktan sonra yaptıkları.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...


http://www.imdb.com/title/tt0107048/

Bu gece saat 22.00'de CNBC-E'de...

1988/89 yapımı Kimagure Orange Road'un 3. session bölümlerinden birisinin neredeyse birebir uyarlaması olduğunu ciddi ciddi düşüneceğiniz 1993 yapımı bir fantastik/romantik komedi filmi. Aynı zamanda hayatımda en sevdiğim filmlerin başında gelir. Cine 5 zamanlarında bir haftada 6-7 kere sıkılmadan izlediğimi hatırlıyorum.

Öykümüz, hava durumu sunucusu Phil Connors, yapımcısı Rita ve kameraman Larry’nin Pennsylvania’nın Punxsutawney kasabasına yaptıkları yolculukla başlıyor. Kasabanın özelliği kış aylarının nasıl geçeceğinin tahmin edilmesinde büyük rol oynayan Groundhog Günü etkinliklerinin burada düzenleniyor olması. Tüm kasaba halkı ve bilumum medya mensubu sabahın erken saatlerinden itibaren kasabanın Phil adlı maskotunun toprağın altındaki evinden çıkmasını beklemeye başlarlar. İşte bu olayı takip etmek üzere yöreye gelen hava durumu sunucumuz içinse bu iş hayatının en sıkıcı günüdür ve bitse de gitsek diye düşünür. Bilmediği şey ise ertesi gün, ve ondan sonraki gün.... hayatının en kötü gününü yaşayacağını bilmemektedir. Bu durumdan kurtulmak için tek yolu ise gördüğü herkesi kendi Constant'ı haline getirmektir. (Başka benzetme yapamadım, LOST'un 4. sezon 5. bölümü The Constant'ı izlediyseniz bahsettiğim şeyi anlayacaksınız :p )

Bu filmle birlikte Andie McDowell ve Bill Murray hayranı oldum. Kesinlikle kız / erkek arkadaşınızı yanınıza alın, çerezlerinizi alıp keyfini çıkarın. Böyle filmler 50 yılda bir gelir çünkü.

Yarından sonra eğer ki hala izlemeyen biri varsa ilgiyi alakayı kesin ,bunu diyorum sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...