Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Nasıl açılmamış başlık şaşırdım doğrusu ehe. Çok başarılı bir komedi. Bill Murray ve Andie Mcdowell oynuyor baş rolleri. Filmin konusu oldukça orjinal. En ufağından bile spoiler ipucu cart curt vermiyorum. Izleyin mutlaka.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Evet, baya eğlenceli bi film. Tam üzerine muhabbet edilecek film. "Sen olsan naapardın?" falna die fantazi kuruosun paso :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ah be ah. 12 yaşımda izlemiştim bi anda değiştirmişti beni ah bee. Çok güzel filmdi.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Gercekten cok hoş filmdi. Aslında bire bir aynı konuya sahip 3 film var. Fakat bu onların içersindeki en başarılısı. Özellikle Bill Murray oyunculuğu, mimikleri çok farklı şeyler katabiliyor filme. IMDB Top 250 deki bu filmi, Seyretmeyenlerin kesinlikle bir yerlerden bulup bu ayıplarını gidermeleri iyi olur diyorum. Seyredin pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 2 Sene evvel tekrar bir arkadaşın doğumgünü vasıtası ile grupça izleyip gene bolca keyif aldığımız harika bir yapım. Köstebeğede ayrı hastayım orda ki eheh[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bill Murray'ın mimikleri bitiyor zaten. Hele hele o "Phil?" diye koşan Ned'e. "Neeed!" diye yumruk attıktan sonra sanki kansere çare bulmuş gibi yürümesi çok hoş. Saymakla bitmez. Haha, en güzellerinden biride para çaldıktan sonra yaptıkları.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 super filmdir hastasiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 piyano çalmayı öğrenmeside ayrı bir yere konur. Buzdan heykel filan yapması. "Bugün Aslında dündü." =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0107048/ Bu gece saat 22.00'de CNBC-E'de... 1988/89 yapımı Kimagure Orange Road'un 3. session bölümlerinden birisinin neredeyse birebir uyarlaması olduğunu ciddi ciddi düşüneceğiniz 1993 yapımı bir fantastik/romantik komedi filmi. Aynı zamanda hayatımda en sevdiğim filmlerin başında gelir. Cine 5 zamanlarında bir haftada 6-7 kere sıkılmadan izlediğimi hatırlıyorum. Öykümüz, hava durumu sunucusu Phil Connors, yapımcısı Rita ve kameraman Larry’nin Pennsylvania’nın Punxsutawney kasabasına yaptıkları yolculukla başlıyor. Kasabanın özelliği kış aylarının nasıl geçeceğinin tahmin edilmesinde büyük rol oynayan Groundhog Günü etkinliklerinin burada düzenleniyor olması. Tüm kasaba halkı ve bilumum medya mensubu sabahın erken saatlerinden itibaren kasabanın Phil adlı maskotunun toprağın altındaki evinden çıkmasını beklemeye başlarlar. İşte bu olayı takip etmek üzere yöreye gelen hava durumu sunucumuz içinse bu iş hayatının en sıkıcı günüdür ve bitse de gitsek diye düşünür. Bilmediği şey ise ertesi gün, ve ondan sonraki gün.... hayatının en kötü gününü yaşayacağını bilmemektedir. Bu durumdan kurtulmak için tek yolu ise gördüğü herkesi kendi Constant'ı haline getirmektir. (Başka benzetme yapamadım, LOST'un 4. sezon 5. bölümü The Constant'ı izlediyseniz bahsettiğim şeyi anlayacaksınız :p ) Bu filmle birlikte Andie McDowell ve Bill Murray hayranı oldum. Kesinlikle kız / erkek arkadaşınızı yanınıza alın, çerezlerinizi alıp keyfini çıkarın. Böyle filmler 50 yılda bir gelir çünkü. Yarından sonra eğer ki hala izlemeyen biri varsa ilgiyi alakayı kesin ,bunu diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 küçükken izleyip hastası olmuştum. geleceğe dönüş serisinden sonra hayal gücüme yatırım yapan en sağlam yapımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bunu seven day break'i de sevmiştir.. en azından moon bloodgood'u sevmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 dasaa +1 day break çok iyiydi, iptal ettiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Şimdi izledim ben de, nasıl kaçırmışım diye kızdım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sıkıcı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cnbce de izlemiştim geçenlerde baya beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 forgiver said: sıkıcı aslında hade leeeeennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Güzel filmdir ya.Adamın sürekli ölmeye çalışması fln oldukça iyiydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bugün 19.45'de Kanaltürk'de Groundhog Day var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dayı ilginçtir ilk izlediğimde filmin konusunun geçtii günde izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bugün saat 19.45 de kanaltürkte.İzlemeyenler ve izleyipte tekrar izlemek isteyenler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tam bir başyapıt. çok güzel mesajlar içeriyor anlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Hep bu filmi aramıştım ismini buldum sonunda. İndi... EEaaa Satın alıyorum hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 10kez izlemişimdir hiç bir zaman baymaz bu film(tu) ve filmin özeti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Hakketen çok iyidi ya. Sanırım geçen sene izlemiştim Supernatural'ın bir bölümünde bahsi geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 rahat 10 u geçmişimdir ama yine izliyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar