Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 arkadaslar nilep'den sonra mesaj atmayın ki adam huzura ersin. başka türlü durdurmamız imkansız bu adamı dostlar. karşısına aldıklarını "CEVAB VEREMEDİ" konumuna soksun. bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hayır abi gayet görüşüm budur. Dartanian da haksız diyo işte. Bikaç pati daha çıktı haksız diyen. Koca numaralı tribün arkamda huleyn! Protesto etmekte haklı, bokunu çıkarmakta haksız. Bence. Burada ağır saçmalama yok. Ha var diyip çirkinleşiyorsak ben de taraftar ve sizler ağır saçmalıyorsunuz ve Galatasaray'a zararlısınız diyorum :) @Masq: Öyle bir niyetim yok abi saygı bekliyorum sadece. Saçmalıyorsun denecek şeyler söylemiyorum. Futbol ve taraftarlık konusunda baskın olan iki görüşten ben birini savunuyorum, karşımdakiler de diğerini. Bundan doğal bir şey de olamaz. Ama gelip de saçmalıyosun derse bu ayıptır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ben özel hayata göre yuhalamaya karşıyım diğer protestolar çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: taraftar haksız diyen içimizdeki fenerliler bence :) taraftarın haklı oldugunu manisa maçında gorucez.kanser olan olana Bursa berabere kalmışken ve haftaya fb-bjk maçında fbnin puan kaybetme ihtimalini göz önünde bulundurduğumuzda Bursayla maçımızın olduğunu düşündüğümüzde şampiyonluk şansımız az da olsa varken, protestoların dozunu ayarlayamayıp takımı demotive eden taraftarlardır bence esas içimizdeki fenerliler ve bunları destekleyenler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: taraftar haksız diyen içimizdeki fenerliler bence :) taraftarın haklı oldugunu manisa maçında gorucez.kanser olan olana Hakaret etmeyelim lütfen, fenerli menerli, ayıp oluyo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dartanian said: Red said: taraftar haksız diyen içimizdeki fenerliler bence :) taraftarın haklı oldugunu manisa maçında gorucez.kanser olan olana Bursa berabere kalmışken ve haftaya fb-bjk maçında fbnin puan kaybetme ihtimalini göz önünde bulundurduğumuzda Bursayla maçımızın olduğunu düşündüğümüzde şampiyonluk şansımız az da olsa varken, protestoların dozunu ayarlayamayıp takımı demotive eden taraftarlardır bence esas içimizdeki fenerliler ve bunları destekleyenler tabi aahhahahah.abi bu cok komik olmuş ama.yani manisa bizi tokatlasa veya berabere kalska taraftar ıslıkladı diye öyle olur diyosun. şampiyonluk şansımızı azaltan bu futbolcular zaten.az olan bi umut galatasaray klubune ve taraftarına göre birşey değil.hele şu futbolla.o ufak şampiyonluk umudu biterse yine futbolcular yuzunden biter.taraftar falan hikaye bursaya yapıcagımız maç bizi 2. yapar şampiyon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nileppezdel said: Jo sisteme uymadığı için Rijkaard yuhalanmalı. Jo'nun kondisyonunu falan etkilemedi sonuçta partileri. Oynayamamasının sebebi sistem. Baros'a göre bu takımın sistemi. Baros ve Jo çoooook farklı tipte forvetler. Bunu anlayamayıp "parti yapıyo ondan oynayamıyo reröre" demek yanlış bence Farinal said: Jo'ya kimse karıyla kızla takıldı diye laf etmiyor. Genç adam, illa sevgilisi olur bilmemnesi olur. Ama Fener'e yenildiğin gece gidip evde "yamuk yumuk tipli" kadınlarla alem verirsen elbet yuhlanırsın. Biraz sorumluluğun olcak biraz düşüneceksin bunları. Bu Türkiye ile alakalı bir şey değil büyük derbilerden sonra hangi yenilen takımın oyuncusu bunu yapsa böyle tepki görür taraftardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İnsan psikolojisi hakkında en ufak fikriniz yok mu abi? :) Tamam bugüne kadar eşeklik ettiler de bundan sonraki maçalrda da onlar oynayacaklar, taraftar sırt çevirirse nasıl motive olup oynayacak adamlar? Olan yine kulübe olur sonuçta. Peeh. Neyse bi dahakine yine stadı yıkarız, zaten yıkılacak taraftar başlasın işte mis.. @Farinal: Abi biliyo musun bence en iyisini Jo yaptı. Fener'e yenilmek dünyanın sonu değil, tabulaştığı için adamların dizleri titriyor. Sahadaki en serinkanlı oyunu Jo'ydu o gün. Yaptığı güzel asisti de Santos harcamasa belki de kazanmıştık o adam sayesinde. Yapsın partisini helal olsun, hayatın devam ettiğinin farkında adam. Hayatın devam ettiğinin farkında olmadığı için takımımız sürekli yeniliyor Fener'e. "Ya kaybedersek mahvoluruz" düşüncesiylke çıkarsan alamazsın maçı. Adam rahat kaybetse de dünyanın sonu değil, şampiyonluk şansı gitmemiş devam et yani. Fener bize çakarken biz UEFA'yı alıyorduk onlar anca bizi yenmeleriyle övünüyordu. Büyüttük büyüttük gözümüzde gelinen noktaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi hala mı devam ediosunuz aynı tartışmaya. beyninize yazık yahu. hep aynı şeyleri tekrarlıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 insan psikolojisi hakkında bilgimiz var. Bi kere uyarıyı aldılar, "lan paramı alıyorum tıkır tıkır, hiç kasmama gerek yok evde tribünlere oynar deplasmanda yatarım kimse çakmaz" mantığının yanlış olduğunu gördüler, şimdi çıkıp eşşek gibi oynayacaklar deplasmanda :) İyi alışmışlardı sami yende tribünde oynayıp deplasmanda yan gelip yatmaya kimse çakmaz diyolardı, insan dediğin kaytarmaya meyilli varlık sonuçta. Ha ama adam ister alem yapar ister eğlenir. Bunu da ister galibiyetten ister yenilgiden sonra yapar, onu kimsenin yargılamaya hakkı yok. Ama sahada adam gibi oynayacak işte, şart o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 E tamam Jo zaten adam gibi oynuyor, çok gol atamamasının sebebi sistem. Adamı o kadar ıslıklamak doğru değil bu yüzden. Aman neyse. Çarşamba vizem var burada boş boş tartışıyoruz kimsenin fikri değişmeyecek :D Manisa maçında devam ederiz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nileppezdel said: İnsan psikolojisi hakkında en ufak fikriniz yok mu abi? :) Tamam bugüne kadar eşeklik ettiler de bundan sonraki maçalrda da onlar oynayacaklar, taraftar sırt çevirirse nasıl motive olup oynayacak adamlar? Olan yine kulübe olur sonuçta. Peeh. Neyse bi dahakine yine stadı yıkarız, zaten yıkılacak taraftar başlasın işte mis.. @Farinal: Abi biliyo musun bence en iyisini Jo yaptı. Fener'e yenilmek dünyanın sonu değil, tabulaştığı için adamların dizleri titriyor. Sahadaki en serinkanlı oyunu Jo'ydu o gün. Yaptığı güzel asisti de Santos harcamasa belki de kazanmıştık o adam sayesinde. Yapsın partisini helal olsun, hayatın devam ettiğinin farkında adam. Hayatın devam ettiğinin farkında olmadığı için takımımız sürekli yeniliyor Fener'e. "Ya kaybedersek mahvoluruz" düşüncesiylke çıkarsan alamazsın maçı. Adam rahat kaybetse de dünyanın sonu değil, şampiyonluk şansı gitmemiş devam et yani. Fener bize çakarken biz UEFA'yı alıyorduk onlar anca bizi yenmeleriyle övünüyordu. Büyüttük büyüttük gözümüzde gelinen noktaya bak. Yukarıda yazdığım nedenden ve bence alemci futbolcuların, bu kişilikte insanların GS'ye yakışmaması da var. Benim görüşüm bu. Rol modeli olmalı bu insanlar. Jo'yu geçelim artık. Normal protestolar da gayet haklıydı bence tüm ilk yarı sürseydi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dünya üzerinde futbolcularının imajına en çok dikkat eden kulüp muhtemelen A.C. Milan, ve onda bile Gattuso var, haliyle bu kadar dar kafalı olup her oyuncuyu süper oyuncu olmasının yanısıra süper karakter olmaya zorlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Zorlayalım demedim zaten düzgün karakteri olmayan insanlar GS'ye yakışmıyor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dünkü protesto yönetimin işi gibi duruyordu, ultraslanla alakası yoktu. bedava bilet dağıtılmıştı gene kapalı tribün ultraslan üyeleriyle doluydu. bunlara maçtan önce söylenmiş şunu şunu yapın şöyle protesto edin fln. en az 10 dakika boyunca diyarbakıra bağırdık fln kendi kaptanımızı hedef alan beste yapıp maç boyunca bunu söyledik fln. bilinçli taraftarın işi değildi. jo ya gösterilen tepkide abartıldı. fener maçında sahada ayakta kalan 2 3 kişiden biriydi o adam. maçtan sonra yaptıkları yanlış olabilir ama adamı ısınmaya çıktıgında yuhalayıp neden takımdan soğutursunki? adam zaten 3 aylığına gelmiş garanti para alıyor sen bu adamdan bu 3 ayda alabileceğin maksimum faydayı almaya çabalayacakken tamamen futboldan soğutuyosun. ve caner bi an önce gitsin şu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: Dartanian said: Red said: taraftar haksız diyen içimizdeki fenerliler bence :) taraftarın haklı oldugunu manisa maçında gorucez.kanser olan olana Bursa berabere kalmışken ve haftaya fb-bjk maçında fbnin puan kaybetme ihtimalini göz önünde bulundurduğumuzda Bursayla maçımızın olduğunu düşündüğümüzde şampiyonluk şansımız az da olsa varken, protestoların dozunu ayarlayamayıp takımı demotive eden taraftarlardır bence esas içimizdeki fenerliler ve bunları destekleyenler tabi aahhahahah.abi bu cok komik olmuş ama.yani manisa bizi tokatlasa veya berabere kalska taraftar ıslıkladı diye öyle olur diyosun. şampiyonluk şansımızı azaltan bu futbolcular zaten.az olan bi umut galatasaray klubune ve taraftarına göre birşey değil.hele şu futbolla.o ufak şampiyonluk umudu biterse yine futbolcular yuzunden biter.taraftar falan hikaye bursaya yapıcagımız maç bizi 2. yapar şampiyon değil Manisa maçında değil abi bu diyarbakır maçında yapıldı protesto ve demotive edip maçı kazanmama durumu ortaya çıkabilirdi.Sonuçta 3-0dan sonra başlamadı protesto.Manisayı etkilerse zaten öyle profesyonel futbolcu olmaz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 said: "Protesto için teşekkürler!" Belki de ilk kez bir kulüp başkanı, protestolara teşekkür etti !.. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan protestocu taraftarlara teşekkür geldi !.. Polat, Diyarbakırspor maçında taraftarların yaptığı protestoya değinerek, geçmişte birçok kötü sonuca rağmen kendilerini yalnız bırakmayan taraftarların, haklı bir tepki ortaya koyduğunu ifade etti. meğer polat da takımı demoralize etmeye çalışan evrimini yarıda kesmiş bir tipmiş. pyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Taraftara yaranma sözleri abi. Ne desin ultraslan apaçidir mi desin? :D Taraftarla iyi geçinmek zorunda adam, çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi protestonun dozu demişsiniz ama bence protesto gayet medeni ve güzel şekilde yapıldı makul bir zaman dilimi ses çıkmadı ve pankartlar ters asıldı falan bunda ne var ki ingiltere'de ki futbolcu ağlsın ozaman her maç zaten protesto gibi bu kadar abartmamak lazım. Yalnız ne olursa olsun oyuna giren Jo'yu ıslıklamasalardı çok daha iyi olur du ama protesto gayet medeni oldu ve haklılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Luci abi ona kimsenin lafı yok acaip güzel başarılı protestoydu 30dkda falan kalsaydı.Bi de yeni girenler için bi 3-4 top ayaklarına geldiğinde ve girerken yuhalansalardı yeterdi. 90 dakika sürmesini hoş bulmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Evet o konuda haklısınız ben sadece genel amacı hakkında söleydim ve benim hoşuma gitti açıkcası ama tabi 90 dakika sürmesi olarak doğrusunuz benim de ona lafım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Protesto niye edildi değil asıl konu şekli ve dozaj zaten, Hani ilk başta yapılan süper yerinde ve olması gereken. Fakat sonra Kaptanına Beste yapmaki, Fener maçında adam gibi oynayan 2-3 futbolcudan biri olan bir adama maçtan sonra eğlendi diye 20 dakika ıslık çalmak. Bunlar abartı gereksiz çirkin ve yakışıksız hareketler. Kimse Pankartlar neden ters asıldı. Neden takım tribüne çağrılmadı yada neden ilk 5 dakika susuldu demiyor. Taraftarın tepki koymaya hakkı var ama bu dünyada kimsenin kimsenin özel yaşamına sevgilisine vb. laf etme hakkı yok. Hele ki bu kişiler bunu iş hayatlarına karıştırmıyorlarsa.. (örnek jo, maçtan önce değil maçtan sonraki günler parti yapıyor adam. Ertesi gün izinliyken. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar