Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sınavdan çıkanlara veriyorlar mı yeni sistem bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Flassh said: sınavdan çıkanlara veriyorlar mı eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sinad said: reyou said: Şevk-i öss aaaaahahahhaa Cidden ben Öss'ye hazırlanırken Şevki yine öss kovalıyordu bide GERGE var böyle. 10 senedir topiklere bakarım ne zaman ÖSS topiki görsem GERGE sınavı soruyor. Ya da bana öyle geliyor 3 yıl önce tekrar girmiştim, ondan öyle geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Flassh said: artık yanına yancı alabiliyon nie güldüm bilmiorm ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 GERGE said: sinad said: reyou said: Şevk-i öss aaaaahahahhaa Cidden ben Öss'ye hazırlanırken Şevki yine öss kovalıyordu bide GERGE var böyle. 10 senedir topiklere bakarım ne zaman ÖSS topiki görsem GERGE sınavı soruyor. Ya da bana öyle geliyor 3 yıl önce tekrar girmiştim, ondan öyle geliyordur. en son marmara da bi bölümü bırakıp tıbba devam etmeyi planlıyordun, merak ettim noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 babacum ve xaenin =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Çalışıyorum işte. Denemelerde 460 civarı alıyorum, yarın da öyle gelirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Farinal said: Flassh said: artık yanına yancı alabiliyon nie güldüm bilmiorm ama (tu) aynen niye güldüm bilmiyorum ama iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sen aldırma boş ver seneye eskisine döner ondan sora gene yeni sistem çıkar piyasa ya sora gene eskisi gene yeni hep böle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 5. defa girdim öss'ye. galiba kaşarı oldum ben bu sınavın. ama o zangır zangır titreyen çocukları görünce neşem yerine geldi. her sene giricem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pogodi said: salak mısın şevki sen? ahahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sabaha kadar değiştirsinler çok kolaydı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mulgear6 said: babacum ve xaenin =))) Gerçekten sandığınız şey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 :))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Berk nasıl geçti sınav sonrasındaki işin? Heyecanlandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hey allam malciyir bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tiyatro okumak isteyene sabırlar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar