Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denizli İmzaladi

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

fink kötü bi oyuncu değil. çok iyi bi takım oyuncusu. mal mal ceza sahsı önünde sabit durup paslaşan takımda bi tek fink aralara kaçıp bişeyler yapmaya çalıştı kaç maç. bedavaya iyi transferdi.

bi cisse kadar tecrübeli değil onun eksikliğini yaşadık.

tabata'yı mustafa denizli mi istedi sanıosun. demirörenin beyinsizliği o. ertuğrul bi tek sivok transferinde başarılı idi oda riski çünkü udinese de devamlı oynayan bi oyuncu değildi. tigana kalabilseydi şampiyon olmasak bile yeterdi ne yetenekler bulurdu

edit: hoş bu arada td ile klüp başkanı karşılaştırmak da iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede insanlar neyi anlayabilio ki?:D

denizli kalsın iyidir ama bu 1 sene 1 sene sözleşmeler beni rahatsız ediyor.

adam gibi at 3 senelik sözleşmeye imza işte

ertuğrul da bursaya yakın bize uzak dursun iyi böyle bursada güzel bir sinerji yakaladı ama küçük takımın hocası kendisi ne baskı kaldırabilir ne adam gibi yabancı transfer edebilir ne de sinan engine yeter gücü. hala unutamıyorum herifin sinan engini savunmasını. adam gibi duruş sergileseydi hakkını yedirtmezdi
Sosyal ağlarda paylaş

fink iyi bir adam zaten niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum.

yabancı sınırlaması 8 olsaydı eleştirilir haklıdır derdim ama 6+2 sisteminde bence gayet iyi. neciple ernstle dönüşümlü oynasınlar bence çok uygun.

problemimiz fink olsa keşke onun çözümü kolay
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

ya siz ne anlarsınız futboldan cahilmisiniz
denizli süper yönetiyo takımı işte.
adamlar bi sürü açıklama yapmış. ne gordon mili ne ingilteresi.

kupa yok, ligde iddaa yok, hala ibrahim uzulmez gibi biri var takimda ustelik kaptan,

besiktasin madidali kadrosu gelse 8 atar bu durumdakine.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

bide ertuğrula bok atmayın mümkünse. adamı sabredip 2 hafta daha tutamadık şaka gibi. artık çorap değiştirir gibi teknik adam değiştiren takım istemiyorum. ertuğrul tam bu işe göreydi
genç adam. 1 2 hatası oldu diye kovalım hemen. türkiyede böyle. sabredebilsek güzel işler çıkartırdı
denizli boş adam. sadece konuşuyo.

ertuğrul bursayı sırtladı götürdü bile, hakkaten bjk vizyonuna yakışmıyor demeyin abi, TÜPÇÜNÜN NE VİZYONU OLUR
Sosyal ağlarda paylaş

denizli sağlam adam da aceto'nun güzel bir benzetmesi vardı,

70'ine gelen adamın ahiret korkusuyla 5 vakit namaza başlaması gibi mustafa denizli'de, yediğimizden çok atarız diyen adamken son dönemlerde her maç 8 defansif oyuncuyla sahaya çıkmaya başladı.

Hal böyle olunca ne eğlenceli futbol oluyor, ne de başarı geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...