screwy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DoruK said: kıyamam lan ben çok gerekirse ayak serçe parmağımı yerim bi tek o da zaten habire kapıya duvara vurmaktan başka işe yaramıyo garibim kurtulur bu hayattan.asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hangi manyak kendini mangallık yapar.başkasını öldürür onu yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 evet o gayet sağlıklı bir davranış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 copry said: açlıktan ölürüm daha iyi kendini o kadar seviyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 açlıktan ölmek sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Buyse said: PENİS. kilit. büyütüp yemekte fayda var, çift porsiyon. böyle bi fıkra vardı lan sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Buyse said: copry said: açlıktan ölürüm daha iyi kendini o kadar seviyorsun yani^ aslında ironik seviyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 götümü yerim hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yenmezki abi erkekler için bacaktan başlasan kıllı göğüs veya göbekten başlasan kıllı ölürüz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cairne said: yenmezki abi erkekler için bacaktan başlasan kıllı göğüs veya göbekten başlasan kıllı ölürüz biz kılları temizlersin ateste.. tavuk flnda tüylü sonucta.. aynı sey.. bacagımı yerim. affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mortis said: götümü yerim hıh en temizi. löp et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cons said: göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yumurtalarimi kirar onlari yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben&Jerry's said: yumurtalarimi kirar onlari yerim win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 baktım açlıktan ölücem, çakallığa yatar oruç ayağına yatar namaza dururum. off kayseriden mi göçmüş bizimkiler nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cons said: götgötünü nasıl iyecen be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sucuklu yumurta "Ah mary vah mary" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 baldır tabi canım açıkara göbek yenermi göt yenirmi ya sonra ayak bilekleri paça misali bu arada oha dan sonra , olmaz ! kullansaydın xaenin kızabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 rahatsiz said: yılan loopa girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben kendimi yemem. Sörf, tabii ki yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu ne biçim topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gözümü çıkartırdım önce sonra çiğnemeye çalışırdım sonra kendime bela okuyup "of bunlar çiğnenmiyo lan" derim daha sonra bütün parmkalarımı keserim. sonra yine kendime bela okurum "lan yedikten sonra parmaklarımı nasıl yalıycam öküz" diye sonra dilimi keserim. bu seferde ana bacı söverim tad nasıl alcaksın gerizekalı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 memelerimi yerim lan spor falan yapmıyorum iyice meme oldular hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit said: gözümü çıkartırdım önce sonra çiğnemeye çalışırdım sonra kendime bela okuyup "of bunlar çiğnenmiyo lan" derim daha sonra bütün parmkalarımı keserim. sonra yine kendime bela okurum "lan yedikten sonra parmaklarımı nasıl yalıycam öküz" diye sonra dilimi keserim. bu seferde ana bacı söverim tad nasıl alcaksın gerizekalı diye. salak en başta gözünü çıkartıyosun ellerini parmaklarını nasıl kesicen görmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kokoreç yaparım onu yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar