screwy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DoruK said: kıyamam lan ben çok gerekirse ayak serçe parmağımı yerim bi tek o da zaten habire kapıya duvara vurmaktan başka işe yaramıyo garibim kurtulur bu hayattan.asdasd
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hangi manyak kendini mangallık yapar.başkasını öldürür onu yerim
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 copry said: açlıktan ölürüm daha iyi kendini o kadar seviyorsun yani
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Buyse said: PENİS. kilit. büyütüp yemekte fayda var, çift porsiyon. böyle bi fıkra vardı lan sanki
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Buyse said: copry said: açlıktan ölürüm daha iyi kendini o kadar seviyorsun yani^ aslında ironik seviyor muyum?
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yenmezki abi erkekler için bacaktan başlasan kıllı göğüs veya göbekten başlasan kıllı ölürüz biz
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cairne said: yenmezki abi erkekler için bacaktan başlasan kıllı göğüs veya göbekten başlasan kıllı ölürüz biz kılları temizlersin ateste.. tavuk flnda tüylü sonucta.. aynı sey.. bacagımı yerim. affetmem.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mortis said: götümü yerim hıh en temizi. löp et.
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben&Jerry's said: yumurtalarimi kirar onlari yerim win
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 baktım açlıktan ölücem, çakallığa yatar oruç ayağına yatar namaza dururum. off kayseriden mi göçmüş bizimkiler nedir
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 baldır tabi canım açıkara göbek yenermi göt yenirmi ya sonra ayak bilekleri paça misali bu arada oha dan sonra , olmaz ! kullansaydın xaenin kızabilir
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 rahatsiz said: yılan loopa girmiş
gecko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben kendimi yemem. Sörf, tabii ki yerim.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gözümü çıkartırdım önce sonra çiğnemeye çalışırdım sonra kendime bela okuyup "of bunlar çiğnenmiyo lan" derim daha sonra bütün parmkalarımı keserim. sonra yine kendime bela okurum "lan yedikten sonra parmaklarımı nasıl yalıycam öküz" diye sonra dilimi keserim. bu seferde ana bacı söverim tad nasıl alcaksın gerizekalı diye.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 memelerimi yerim lan spor falan yapmıyorum iyice meme oldular hakikatten
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kermit said: gözümü çıkartırdım önce sonra çiğnemeye çalışırdım sonra kendime bela okuyup "of bunlar çiğnenmiyo lan" derim daha sonra bütün parmkalarımı keserim. sonra yine kendime bela okurum "lan yedikten sonra parmaklarımı nasıl yalıycam öküz" diye sonra dilimi keserim. bu seferde ana bacı söverim tad nasıl alcaksın gerizekalı diye. salak en başta gözünü çıkartıyosun ellerini parmaklarını nasıl kesicen görmeden
Öne çıkan mesajlar