Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fishzilla

Prosciutto

Öne çıkan mesajlar

abi doğal ortamında durduğu sürece bi sorun yokta, doğal ortamından alıp başka bi ekosisteme koyduğun zaman böyle balıkları, orda olan türleride yok etmiş oluyosun. aynı şekilde derelere nehirlere pirana atıyo yurdum insanı ondan sonra orda ne balık kalıyo ne başka bişey
Sosyal ağlarda paylaş

piranaya pirina diyen hocam vardı

pirina zeytin çekirdeğinin artığı bu arada, yağ çıkarma işleminden sınra geriye kalan kısım

kalorifer kazanında falan yakıyorlar

yılmaz özdil gibi oldum bu aralar beyler

elim enterdan kalkmıyor

* * *

peki neden

...

beyler neden..

düşünün..
Sosyal ağlarda paylaş

Shimone said:

abi doğal ortamında durduğu sürece bi sorun yokta, doğal ortamından alıp başka bi ekosisteme koyduğun zaman böyle balıkları, orda olan türleride yok etmiş oluyosun. aynı şekilde derelere nehirlere pirana atıyo yurdum insanı ondan sonra orda ne balık kalıyo ne başka bişey

alien filminin konusu bu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Avustralya'da vahşi hayatı inceleyen bilimadamları, "fishzilla" olarak bilinen canavar balığın, kendi doğal ortamında hiçbir rakibi olmadığını, karada da tam dört gün boyunca yaşayabilme kapasitesine sahip olduğunu ve yüzgeçlerini kullanarak yürümeye benzer bir hareket geliştirdiğini hatta ağaca tırmanabilmeyi bile başarabildiği için diğer canlı türleri için büyük bir tehdit olduğunu açıkladılar.
Avustralya'nın Queensland eyaletine kadar gelen balığın, ülkenin diğer bölgelerine geçmesinden endişe ediliyor.
National Geographic tarafından "Fishzilla" olarak adlandırılan "Snakehead" balığı, etobur bir canlı ve boyu bir metreye kadar çıkabiliyor.

said:
Avustralya'da

said:
Avustralya
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi turkiyede araba kazasina kurban gitme ihtimaliniz avustralyada bu hayvanlar tarafindan hasat edilme ihtimalinizden on yuz bin kat daha fazla

ha ama ben tedbirimi alirim, disari cikacagim zaman ayakkabilari ters cevirip iyice sallarim orasi ayri

bu avustralyanin bortu bocegi ayakkabilara saklanmayi cok seviyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...