Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Fishzilla Ağaçlara tırmanabiliyor, karada dört gün boyunca yaşayabiliyor ve önüne çıkan herşeyi yiyor Oha. Fotolarda zaten bi "şimdi ananı laciverte boyadım" bakışı var, saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://channel.nationalgeographic.com/series/hooked/3449/Videos#tab-Videos/03178_01 şuraya baktım, yine de kolpa olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Snakehead_(fish) => They are considered valuable food fish => Snakeheads feed on plankton, aquatic insects, and mollusks when small. When adult, they mostly feed on other fish like carp, or frogs. In rare cases, small mammals such as rats are taken ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 haberden anlasilmiyor ama, "dehset" avustralyada olmasindan kaynaklaniyor dogal ortaminin disinda bir top predator ciddi dert, direk rakipsiz herif amerikada da ayni sorun varmis, yasakmis hatta pet olarak beslemek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 # daclubb09 Nisan 2010, 16:40 Etin 30 lira olduğu ülkemizdebu balık otçula dönüşür ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 of yorum yardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 balık ağaca nasıl tırmanır lan daha ben tırmanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 önüne çıkan herşeyi de yiyemiyorsun, öyle düşünmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 allah diyen aslan daha ilginç lan amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oo gerçek bir e vitamini deposu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi doğal ortamında durduğu sürece bi sorun yokta, doğal ortamından alıp başka bi ekosisteme koyduğun zaman böyle balıkları, orda olan türleride yok etmiş oluyosun. aynı şekilde derelere nehirlere pirana atıyo yurdum insanı ondan sonra orda ne balık kalıyo ne başka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 piranaya pirina diyen hocam vardı pirina zeytin çekirdeğinin artığı bu arada, yağ çıkarma işleminden sınra geriye kalan kısım kalorifer kazanında falan yakıyorlar yılmaz özdil gibi oldum bu aralar beyler elim enterdan kalkmıyor * * * peki neden ... beyler neden.. düşünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 SeaGle said: allah diyen aslan daha ilginç lan amin allah dedirten balık > allah diyen aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o da doğru lan o değil de allah diyen domuz olsa nasıl bi tepkimiz olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Hukumet iyi para versin bunlara bizim balıkçıları salalım trolle avlayıp köklerini kazısınlar 1 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Shimone said: abi doğal ortamında durduğu sürece bi sorun yokta, doğal ortamından alıp başka bi ekosisteme koyduğun zaman böyle balıkları, orda olan türleride yok etmiş oluyosun. aynı şekilde derelere nehirlere pirana atıyo yurdum insanı ondan sonra orda ne balık kalıyo ne başka bişey alien filminin konusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 said: Avustralya'da vahşi hayatı inceleyen bilimadamları, "fishzilla" olarak bilinen canavar balığın, kendi doğal ortamında hiçbir rakibi olmadığını, karada da tam dört gün boyunca yaşayabilme kapasitesine sahip olduğunu ve yüzgeçlerini kullanarak yürümeye benzer bir hareket geliştirdiğini hatta ağaca tırmanabilmeyi bile başarabildiği için diğer canlı türleri için büyük bir tehdit olduğunu açıkladılar. Avustralya'nın Queensland eyaletine kadar gelen balığın, ülkenin diğer bölgelerine geçmesinden endişe ediliyor. National Geographic tarafından "Fishzilla" olarak adlandırılan "Snakehead" balığı, etobur bir canlı ve boyu bir metreye kadar çıkabiliyor. said: Avustralya'da said: Avustralya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya abi turkiyede araba kazasina kurban gitme ihtimaliniz avustralyada bu hayvanlar tarafindan hasat edilme ihtimalinizden on yuz bin kat daha fazla ha ama ben tedbirimi alirim, disari cikacagim zaman ayakkabilari ters cevirip iyice sallarim orasi ayri bu avustralyanin bortu bocegi ayakkabilara saklanmayi cok seviyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tadı nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bana boyle ters bakicak bi balik var ya onun dudaklarini cemcururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 avustralya denen memlekette rasyoyla öğrenci okutuyorlar. bahsi geçen hayvanlar zaten avustralya denen ülkenin izbe yerlerinde ısırıyor kıçınızı. şehirde yapanları da vardır, onlar zaten tam hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nası bir evrim geçirmek abicim bu? yüzsüz müsün? hem denizde terör estiriceksin yetmez gibi bide hırt misali karada 4 gün yaşayacaksın. ruh hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Türkiye'ye gelirse bir şekilde bunlar düşenemiyorum ne olur. Her taraf su burda. Bu arada sanki bunlar gelse bizim balıkçıların kökü kazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 küreği yedi mi kafaya bişiyi kalmaz, kendi sağlığı için gelmesin bizim tarafa bence. ayrıca böyle balık mı olur lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar