BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ahohaha. bizim de DK var, yatakta yan yatarak tek kolu kafasının altında hem vent, hem sigara içmece,hem tanklık yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ben bütün raid 3 spamliyorum, gayet rahat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hunter tartısmasına bende dalıyım.. hunterla dps yapmak zor diyene lol derim.. sv de mm de oynadım sv de 5 tusun ustunde yuvarlanıyosun ekranın ortasına LOCK AND LOAD procladı yazıcak bi addon koyuyosun bi tane de ona macro yapıosun dps exp/arc/exp die bitti iste dps yapıyo.. mm daa da kolay herseye silencing shot ve pet abilitysini bindliyosun.. ss atıp WIN tusuna basıyosun sora suratını biraz surtup biraz smashlıyosun TEKRAR WIN die bi buton war ona basıyosun 40sn burstluyosun zaten.. sora 2dk bekleyip yine WIN tusuna basıyosun bu yani.. yok mu surda bi moonkin ya soyle beraber qq layalım tek basıma qq layınca bayıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ama dier classlarda boyle ayni anda 27 tusa basman bunu yaparken de amuda kalkman lzm ekran basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 1->2->3->3->4->q->4->4->4->q->alt+1 - repeat- bl gelince shift+2 ->shift+3 ->alt+4 magical tehlikeli bişey varsa arada f benimde (dk) bu tank'n spank boss fight, macro yazsan şuna marrowgar falan keser bırak izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 burda diger classlardan abi bizimki zor diye aglayan gormedim gorsem ona da yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 BaaL said: 1->2->3->3->4->q->4->4->4->q->alt+1 - repeat- bl gelince shift+2 ->shift+3 ->alt+4 magical tehlikeli bişey varsa arada f benimde (dk) bu tank'n spank boss fight, macro yazsan şuna marrowgar falan keser bırak izle.dk da yine rotasyonu kacırmaman gerekiyo bi tanesine yanlıslıkla ekstradan basıp yanlıs rune u yaksan bi cycle ı nerdeyse tamamen bozuyo ondan gene az bisey de olsa dertli.. ki dk dan bahsedilcekse frost dpsinden bahsedilsin yani zor zor diyosanız zor spec yani cirkin cirkin proc kovalıosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hunter zor diye aglayan dun ilk kez 25m'e girmis biri. ne kasionuz anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 here comes da banhammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bana salak diyecek kadar bi adam oturmuyor karşımda ban gerekiyorsa yönetim yapar yapmazsa ben lafımı esirgeyecek değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Feral Druid dps cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kolay zaten kimse zor demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yartakçı ne lan bu arada ? aradım bişey bulamadım. ayrıca niye benim yardakçım niye olsun hepsi nevi şahsına münhasır prolar.ayrıca herkes sana ne kadar boş boş saçmaladığını söylemiş niye beni seçtin pikaçu ? screwy said: BaaL said: 1->2->3->3->4->q->4->4->4->q->alt+1 - repeat- bl gelince shift+2 ->shift+3 ->alt+4 magical tehlikeli bişey varsa arada f benimde (dk) bu tank'n spank boss fight, macro yazsan şuna marrowgar falan keser bırak izle.dk da yine rotasyonu kacırmaman gerekiyo bi tanesine yanlıslıkla ekstradan basıp yanlıs rune u yaksan bi cycle ı nerdeyse tamamen bozuyo ondan gene az bisey de olsa dertli.. ki dk dan bahsedilcekse frost dpsinden bahsedilsin yani zor zor diyosanız zor spec yani cirkin cirkin proc kovalıosun.. frost da kolay gene,canım sıkılınca frosta geçiyorum, tellmewhen +satrina buff frame yüklü, rime+killing machine proclar ayarlı, rime proclayınca howling blast, km proclayınca frost strike, yoksa it ve ps yi pestilence ile ayakta tut, onlar varsa obliterate spamla bitti. tabi kolay diyoruz da, bunları coder yapsa muhtemelen ALLAM ÇOK ZOR İŞ YAPIYORUM BEN LAN derdi o ayrı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Viktor said: Spyro said: en zor class dk lan.. Sparkcaster said: We�re not sure how we�re going to handle presences yet. We recognize the oddness of Blood death knights playing in Frost Presence and Frost death knights not playing in Frost Presences. We might rename the presences or take some other action. al işte.. işin yoksa şimdi yeni isimlere alış.. boyle DK lar var ya priestle holy giriyorum, adam tank blood prensece acik aga frost ac LUTFEN YALVARIYORUM diyorum, ben blood um diyor sonra /facedesk şuan dps için unholy presence'in hiç bi anlamı yok, GCD leri kısaltmasının faydası yok zararı var, zaten runeler ile kısıtlanmış bi class'sın, 6 rune'un var 10 ar saniye cooldownları var, gcd azaltmak nedir yani koyarken zaten kafaları güzelmiş. ama rune sistemi düzelince oynanabilir kataklism de. direk blood - frost presence in adını değiştirsinler olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Combat rogue bosslarda baygın ama trashlerde biraz dikkatle inanılmaz ötesi dps yapar ve azıcık göz açıklığı ister 5450 gsle 16k gördüm bi trash temizle bölümünde max overalde 12k dı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yamulmuyorsam sindragosa trashde 40k yapmıştım (troll sp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bende Sindroga ya gitmedim açık konuşayım :DDD 1 senenin ardından 1 ay dan biraz fazla oldu wow a döneli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sindragosa trash zaten "kastırsam ne olur aceba?" mekanı. ben de minnaklar ölmeden en peak anında 56k gördüm unholy dk ile. ama o büyükler çabuk ölmediginden whelpler ölünce single targeta dönüyor ya, 25k ile falan bitiyor fight :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Evet fakat über ego mekanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Pve'de zor class yok, saçmalamayın evladım. Rotasyon diye birşey varken zorluk mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Of of bunun Xunn'dan gelmesi de ilginç oldu tabi. FIRE, DO NOT STAND IN FIRE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Viktor said: shaman zor class olsa bone oynamaz asffasd abi elem shaman kolay ben en sonlarda artik terbiyesizlige baslamistim lightning bolt chain laightnining 10da biri mana emip ayni dmgi vurdugundan chain lightninide cikarmistim rotasyondan flame shock > lavaburst > lightning bolt 3 buyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Saeros said: Viktor said: shaman zor class olsa bone oynamaz asffasd ahah adam tek elinde nargileyle raid yapıyodu ya abicim elemental oynarken klavyesiz bile oynarim aslinda bazi boslarda kosmacasiz olanlarda felan mouse yukari wheel asagi wheel orta tusa bindlasam evet bu arada nargile icerken naxxramas bile healladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ha son olarak enhancement biraz daha zor sanirim dps olarak tam bilmiyorum bi defa denedim sevmedim acikcasi dual spec geldiginde healer speclememek icin iinci speci enhancement yapcaktim tutmadim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar