yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 pek olmamış selpak gibi bi siz biliyonuz ben de çaktırmadıydım başkasının sormasını bekliyodum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava, gevrek... abov topici çaşıtlar bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava, gevrek.. bunlar yaşadaığınız ülkenin gerçekleri dostum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava yurdun bi çok yerinde olan bişe ama çag kebabcıda bu ismi kullanır özellikle pideciler kullanılır duydumku bu topicte donercide kullanıyorumuş esasen pideciye daha çok yakışıyor bence. Ve bu aksam gittigim lokantanin adi Aspava idi.. Anlamini sorduk.. Allah Saglik Para Afiyet Versin Amin demekmis.. Tabi aramizdaki bazi muzur arkadaslarimiz bunu; Allah Saglik Para Avrat Versin Amin olarak degistirdi.. Sivas'a yolunuz duserse Aspava'da yemek yemegi unutmayin ve Sevgi ile kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 işkembe-tuzlama-çorba diye kategoriye inmek hoş bir dokunuş olmuş. gözler kelle paçayı aramadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 izmirde bulamıyorum ama bulabilsem ıslak hamburger olurdu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava ankaradır. orda da esat caddesindeki üçlüdür. gerisini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 köbab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 cacık buzlu olcak. midemi serinletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava'da bedava cacık kermit, gelince dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 köftede yanlız kaldıgıma inanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi yalnız işkembe çorbasının misyonu bu yani ıslak hamburgeri dürümü pideyi köfteyi ve diğer çorbaları normal bi anda içiyorsun ama işkembe çorbası yalnızca böle 3-6 arası saatlerde gece bittikten sonra pek harika oluyor ya sadece o zman diliminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kilo yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 işkembeyi seçtim ama işkembeciye girerken hava karanlık olacak çıkarken aydınlık. tam o zaman diliminde içilmeli. böle güneş yeni yeni doğuyor yani. ki bu saat dilimi de rakı sorasına tekabul ediyor. oyh canım çekti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ciğer+böbrek+uykuluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 + . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aquila said: Pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreaaamin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Aga ben bunların hepsini yerim lan midye kokoreç hamburger falan filan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 uplamayın kardeşim insanın canı çekiyor yafz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Tantuni, söğüş falan da eksik.Alkollü mideyle herşey yenir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Allah cezanızı vermesin demek istiyorum. Hepsini yemek istiyorum ya hepsini!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aquila said: Pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 acıbiberturşusu suyu ve buz gibi bi limonu soğuk bi havada karaköydeki tezgah midyecisinden yersen ayrıca evet acıktım allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar