fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bambaşkaymış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iyi işte cpu parasının hakkını veriyomuş dmeye gelmiştim ama facepalm yapıp gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 BabacumMostors said: postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Absolut said: Bilmiyor olabilir arkadaş üzerine gitmeyin. Okuyunca kafandan "Hah. Ayni ben." gibi bir dusunce gecmis de ustune bunu yazmissin gibi duruyo Abso =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Uzun said: Sorun islemcideki fan in altindaki macunun fazlaligindan kaynaklaniyormus. Tamirciye goturunce anlasildi. Istediginiz kadar ileri gitmeye dewam edebilirsiniz. Neyse saolun genede. tamirci ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hemen suçlamayalım tamirciyi. tamirden sonra idle kaç gösteriyor uzun arkadaşım? iyi niyetli düşünelim belki kanser araşırma programı zıpçıktılarından yüklemiştir herif, idle ı sıfırlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 efsane olmuş bu asghdsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 rahatsiz said: iyi niyetli düşünelim belki kanser araşırma programı zıpçıktılarından yüklemiştir herif, idle ı sıfırlamak için. o kadar düşünceli tamircinin elinden öpmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hayır adam burada yazılanlara da güvenememiş. ilk cevap verenlerde vebal ama. tamirci de çok çakal yemin ediyorum. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bittus said: BabacumMostors said: postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 di said: Absolut said: Bilmiyor olabilir arkadaş üzerine gitmeyin. Okuyunca kafandan "Hah. Ayni ben." gibi bir dusunce gecmis de ustune bunu yazmissin gibi duruyo Abso =) gfjakfasfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yerim ulan hepinizi. Sizler daha portakalken ben 91de ilk PCmi almıştım Kaede said: di said: Absolut said: Bilmiyor olabilir arkadaş üzerine gitmeyin. Okuyunca kafandan "Hah. Ayni ben." gibi bir dusunce gecmis de ustune bunu yazmissin gibi duruyo Abso =) gfjakfasfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 c64 de pc sayılıyor abso. 7 yaşında aztec oynuyordum ben o yıllarda valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 repler tamirciye. kisa gunun kari. Adamin, bu sorunu ilk duydugundaki surati nasildir acaba. http://www.bandofcats.com/wp-content/uploads/2007/10/pictures-of-cats-halloween_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 uzun kaç para verdin onu de bari. ne olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Postville olmuş burası herkes bir ucundan tamirciye giydirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Absolut said: Yerim ulan hepinizi. Sizler daha portakalken ben 91de ilk PCmi almıştım 89 yılında almıştım ben. aslında senin yaşındakiler daha erkenden alıyordu, 80-85 vs gibi, geç kalmışsın sanki? atari veya sinclair var mıydı peki sende 91'den önce? onlara çok özenirdim abilerde felan gördükçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sene 93, takmışım Amiga'ya Desert Strike'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 of canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Arkadaşlar ayıp, Donanım Haber den bir farkı kalmadı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ne ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 helal tamirci kardeşime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Benim sene 96da bilgisayarım bozulduğunda tamirci abiye vermiştik bide akrabaydı. Gizli gizli bilgisayarı açıp kapamaktan windows çökmüştü. Adama götürdük bios çökmüş uydu üzerinden bios yükleyeceğiz demişti. Bi ton para almıştı. Bilgisayarıda 400dolara almıştım 150dolar falan para almışlardı bizden. ne şerefsizlermişler lan bebeydim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar