sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aksiyon efektlerinin boku çıkarılmış, konusu kesik ama yine de gideri var izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bence çok kötü filmdi. İlk film çok daha güzeldi diyebilirim. 3-D olmasa gideri yok. Oyundan detaylar falan olması güzel tabi ama söz konusu film olunca bir bütünlük bekliyor insan. Hadi o dert değil, çok önemli de değil de çoğu aksiyon sahnesi bence kötü çekilmişti. Efektlerin boku çıkartılabilir ama onu da adam gibi yaparsın. Slow motion sahnelerin falan çoğu başarısızdı, sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin. Evde izlersiniz daha sonra işte, anca o kadar gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 müzikler 9 film 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 nileppezdel said: Bence çok kötü filmdi. İlk film çok daha güzeldi diyebilirim. 3-D olmasa gideri yok. Oyundan detaylar falan olması güzel tabi ama söz konusu film olunca bir bütünlük bekliyor insan. Hadi o dert değil, çok önemli de değil de çoğu aksiyon sahnesi bence kötü çekilmişti. Efektlerin boku çıkartılabilir ama onu da adam gibi yaparsın. Slow motion sahnelerin falan çoğu başarısızdı, sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin. Evde izlersiniz daha sonra işte, anca o kadar gideri var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Pırokşi said: jill'i gören var mı filmde? credits arasında mı çıktı yoksa? harbiden bende hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bende begenmedim bu seferkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yalnız filmin en çarpıcı anı salon boşalırken en ön sırada dört kara çarşaflı ve bir takkeli kişinin oturduğunu farketmemizdi sanırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bir sürü fail sahne vardı.. Saçmalıktan saçmalığa koşan saçma bir film oldu.. Parama yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yorumlara bakılırsa gitmemekle iyi yapmışışm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Feci fail ya dün gittik ama cık olmamış.. Milla hatrına katlandım tamamına yoksa bitmesini beklemeden çıkardım büyük ihtimalle. Çok leş bence, ilk film ve kırmızı elbise > all diyorum. Devam etmesin mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bende begenmedim tamamen 5. sınıf zombie filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben beğendim çıtırlık film işte.başka filmde yoktu gitcek zaten buna gittik :P.başta keşke 3d gitseydim dedim ama 3d izlemeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bende bugun gittim. guzel yapmis abiler. bol bol aksiyon bol bol slow motion. hele baslarda zamanin durdugu bi sahne var cok hosuma gitti. bide 3d olunca alinan keyif daha fazla oluyor tabi. Tam seyredilesi eglenilesi film olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Esnaf said: ben beğendim çıtırlık film işte.başka filmde yoktu gitcek zaten buna gittik :P.başta keşke 3d gitseydim dedim ama 3d izlemeye değmez. asıl 3D izlemeye değer 3D olmadan bi anlamı yok filmin bence. Hani 3D siz seyretseydim beğenceğimi sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ne güzel kendimi kandırıyordum ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dun seyrettim bende cok tirto bi filmdi t virusu sadece zombiye cevirir oyle agizdan kol bacak cikarmaz 4. oyunda parazitli koylulerin agizindan cikiyordu, hayvanlar parcalaniyodu cok, cok alakasiz. yapmasinlar film oyunlari artik yeter en son sands of time i izlemistim o fena degildi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 geçenlerde seyrettim ben de. 3D harici bi olayın yok filmin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sevmedim baya bayıktı... sondaki çatıya koştukları sahnede bunu kaçırmanızı istemedim dedi ve jojo benim için bitti :p ulen nie kaçırmalarını istemion, aferinmi beklion... nerde coolluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aga orda sanki mekan patlicakmış, ondan kaçıyolarmış izlenimi verdirip, sora da eke eke bak bombayı uçaa koyduydum şakası yapmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 synthesizer said: aga orda sanki mekan patlicakmış, ondan kaçıyolarmış izlenimi verdirip, sora da eke eke bak bombayı uçaa koyduydum şakası yapmışlar işte Bir sürü uçak vardı.. bala bak karı tamda adamın bineceği uçağı sezdi. Yaw bıraksınlar filimi berbat etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Fena değildi, en azından verdiğim paraya yazık demedim hiç. Gerçi çok birşey bekleyerek gitmediğimden dolayıda olabilir ama 3d olarak tam puan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bol 3D li kofti bir aksiyon filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Keşke hep oyun olarak kalsaymış. Half-Life efsanesi içinde bu tarz film çekerlerde RE gibi bok olur gider die endişeleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 filmin aksiyondan başka olayı yok devam edicek seri zaten inşallah düzeltirler bir dahaki filmde şu boktanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4. film olmus ve her gecen gun daha kotu oluyor. kotu oldukca da daha fazla kazandiriyor. ne duzelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar