Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil: Afterlife

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence çok kötü filmdi. İlk film çok daha güzeldi diyebilirim. 3-D olmasa gideri yok. Oyundan detaylar falan olması güzel tabi ama söz konusu film olunca bir bütünlük bekliyor insan. Hadi o dert değil, çok önemli de değil de çoğu aksiyon sahnesi bence kötü çekilmişti. Efektlerin boku çıkartılabilir ama onu da adam gibi yaparsın. Slow motion sahnelerin falan çoğu başarısızdı, sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin. Evde izlersiniz daha sonra işte, anca o kadar gideri var
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Bence çok kötü filmdi. İlk film çok daha güzeldi diyebilirim. 3-D olmasa gideri yok. Oyundan detaylar falan olması güzel tabi ama söz konusu film olunca bir bütünlük bekliyor insan. Hadi o dert değil, çok önemli de değil de çoğu aksiyon sahnesi bence kötü çekilmişti. Efektlerin boku çıkartılabilir ama onu da adam gibi yaparsın. Slow motion sahnelerin falan çoğu başarısızdı, sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin. Evde izlersiniz daha sonra işte, anca o kadar gideri var

(tu)
Mesaj tarihi:
yalnız filmin en çarpıcı anı salon boşalırken en ön sırada dört kara çarşaflı ve bir takkeli kişinin oturduğunu farketmemizdi sanırım. (:P)
Mesaj tarihi:
Feci fail ya dün gittik ama cık olmamış.. Milla hatrına katlandım tamamına yoksa bitmesini beklemeden çıkardım büyük ihtimalle. Çok leş bence, ilk film ve kırmızı elbise > all diyorum. Devam etmesin mümkünse.
Mesaj tarihi:
bende bugun gittim. guzel yapmis abiler. bol bol aksiyon bol bol slow motion. hele baslarda zamanin durdugu bi sahne var cok hosuma gitti.

bide 3d olunca alinan keyif daha fazla oluyor tabi. Tam seyredilesi eglenilesi film olmus.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ben beğendim çıtırlık film işte.başka filmde yoktu gitcek zaten buna gittik :P.başta keşke 3d gitseydim dedim ama 3d izlemeye değmez.

asıl 3D izlemeye değer 3D olmadan bi anlamı yok filmin bence. Hani 3D siz seyretseydim beğenceğimi sanmam :)
Mesaj tarihi:
dun seyrettim bende
cok tirto bi filmdi
t virusu sadece zombiye cevirir oyle agizdan kol bacak cikarmaz
4. oyunda parazitli koylulerin agizindan cikiyordu, hayvanlar parcalaniyodu
cok, cok alakasiz.
yapmasinlar film oyunlari artik yeter
en son sands of time i izlemistim o fena degildi hani
Mesaj tarihi:
sevmedim baya bayıktı...

sondaki çatıya koştukları sahnede bunu kaçırmanızı istemedim dedi ve jojo benim için bitti :p

ulen nie kaçırmalarını istemion, aferinmi beklion...

nerde coolluk

Mesaj tarihi:
synthesizer said:

aga orda sanki mekan patlicakmış, ondan kaçıyolarmış izlenimi verdirip, sora da eke eke bak bombayı uçaa koyduydum şakası yapmışlar işte

Bir sürü uçak vardı.. bala bak karı tamda adamın bineceği uçağı sezdi. Yaw bıraksınlar filimi berbat etmişler.

Mesaj tarihi:
Fena değildi, en azından verdiğim paraya yazık demedim hiç. Gerçi çok birşey bekleyerek gitmediğimden dolayıda olabilir ama 3d olarak tam puan aldı.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...