Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil: Afterlife

progamer

Öne çıkan mesajlar

Bence çok kötü filmdi. İlk film çok daha güzeldi diyebilirim. 3-D olmasa gideri yok. Oyundan detaylar falan olması güzel tabi ama söz konusu film olunca bir bütünlük bekliyor insan. Hadi o dert değil, çok önemli de değil de çoğu aksiyon sahnesi bence kötü çekilmişti. Efektlerin boku çıkartılabilir ama onu da adam gibi yaparsın. Slow motion sahnelerin falan çoğu başarısızdı, sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin. Evde izlersiniz daha sonra işte, anca o kadar gideri var
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bence çok kötü filmdi. İlk film çok daha güzeldi diyebilirim. 3-D olmasa gideri yok. Oyundan detaylar falan olması güzel tabi ama söz konusu film olunca bir bütünlük bekliyor insan. Hadi o dert değil, çok önemli de değil de çoğu aksiyon sahnesi bence kötü çekilmişti. Efektlerin boku çıkartılabilir ama onu da adam gibi yaparsın. Slow motion sahnelerin falan çoğu başarısızdı, sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin. Evde izlersiniz daha sonra işte, anca o kadar gideri var

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

dun seyrettim bende
cok tirto bi filmdi
t virusu sadece zombiye cevirir oyle agizdan kol bacak cikarmaz
4. oyunda parazitli koylulerin agizindan cikiyordu, hayvanlar parcalaniyodu
cok, cok alakasiz.
yapmasinlar film oyunlari artik yeter
en son sands of time i izlemistim o fena degildi hani
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

aga orda sanki mekan patlicakmış, ondan kaçıyolarmış izlenimi verdirip, sora da eke eke bak bombayı uçaa koyduydum şakası yapmışlar işte

Bir sürü uçak vardı.. bala bak karı tamda adamın bineceği uçağı sezdi. Yaw bıraksınlar filimi berbat etmişler.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...