barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Laorx said: of ahahaa ahahah bu iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Off bant olayına koptum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 neyine koptun ki anlamadim, hayvanin derisini cok kuvvetli bir bantla yapistiriyorlar, rahat hareket edemiyor hayvan. bunu komik bulan japondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o koli bandı mı maskeleme bandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bant olayı düpedüz hayvana eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Glatheros said: neyine koptun ki anlamadim, hayvanin derisini cok kuvvetli bir bantla yapistiriyorlar, rahat hareket edemiyor hayvan. bunu komik bulan japondur. çok kuvvetli bant nedir yaw bildiğin koli bandı takıyosun zaten yapışmıo böle tam evet itiraf ediyorum eski kız arkımın kedisinde denedik bunu bildiğin koli bandıyla. videodakinin aynısı oldu. hayvana eziyet ettiğimi düşünüyorsanız kedinin canını sıkacak tek şey 1 dakka falan aptal aptal yan yan yürüdü ortalık şebeği oldu o kadar onun dışında bişey olmuyor yani bant da zaten yapışmıo doğru düzgün kıllardan. öyle çıkarken kıl koparma gibi bi durum zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 said: çok kuvvetli bant nedir yaw duct tape? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Duct_tape_apollo17.jpg lol said: In a 2001 NASA manual for spaceflight operations aboard the International Space Station, duct tape is even called for in case of "acute psychosis" during a space mission; NASA procedures call for the use of duct tape to restrain the affected astronaut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok kuvvetli bant değil maskeleme bandı o ya, bantın kuvvetiyle alakası yok hayvan orasından dürtülünce öbür tarafa gidiyor o tarafından dürtülmemek için. siyamda denedim olmadı önce sağa çekti sonra düz devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aynen siyamdı bu da videodaki son şeyi yaptık altına yapıştırdık hayvanın zıplaya zıplaya gitti yürüyemedi :D fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 maskeleme bandı ise komple kediyi sarsan zarar vermezsin zati.. ondan dedim koli mi maskeleme mi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben bilmem. koli yada maskeleme. biri benim sırtıma bant yapıştırıp öyle yürümeme sebep olsa, yetmezmiş gibi internete yollasa bide kaydedip, söverim yani. empati kurdum. ondan eziyet dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 evet işte tek kötü yanı o hayvan orda zıplıyo böyle sen kahkahalara boğuluyosun o an suçluluk duyup çıkarttık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bittus said: deadwoll said: Kedilerin sırtına bant yapıştırınca yanyan yürümeye falan başlıyorlar asdsaf. http://www.youtube.com/watch?v=7Y9ZcMLZg7M ben bunu denedim, oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MVV_HXtEbLo&feature=player_embedded hepsini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=MVV_HXtEbLo&feature=player_embedded hepsini döver http://www.youtube.com/watch?v=ISGbkPP-w5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 PUHUAHUHAUHAUHAUHAAHHAHAHAahahgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 AHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bittus said: razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=MVV_HXtEbLo&feature=player_embedded hepsini döver http://www.youtube.com/watch?v=ISGbkPP-w5U Murticik81 vaybeeee kedi bile istiklal marsi icin ayaga kalkiyorrrrrrr sansarox Arkadaslar cok ıyı bı paylasım.5 yıldız verelım kı fraglıyıp sılınmesın guzelım vıdeo.Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 İP VAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nerde? ben goremedim. kediler bunu dogal olarak yapabiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ayakta duran kediyi star tvde akşam haberlerinde göstermişler istiklal marşında hazır olda duruyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aklıma bunu getirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Black-ice said: çok kuvvetli bant nedir yaw bildiğin koli bandı takıyosun zaten yapışmıo böle tam eski kız arkımın kedisinde denedik bunu bildiğin koli bandıyla. videodakinin aynısı oldu. hayvana eziyet ettiğimi düşünüyorsanız kedinin canını sıkacak tek şey 1 dakka falan aptal aptal yan yan yürüdü ortalık şebeği oldu o kadar işte bu yüzden herkese hayvan bakma izni verilmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hardcore ve en sondaki çoşan şahaneymiş ahahah. Benim iki kedi de çoşuyor miyavlama bakımından ama böyle dil atma yapmıyorlar hiç, direk yere atıp yuvarlanıyor manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bone said: Black-ice said: çok kuvvetli bant nedir yaw bildiğin koli bandı takıyosun zaten yapışmıo böle tam eski kız arkımın kedisinde denedik bunu bildiğin koli bandıyla. videodakinin aynısı oldu. hayvana eziyet ettiğimi düşünüyorsanız kedinin canını sıkacak tek şey 1 dakka falan aptal aptal yan yan yürüdü ortalık şebeği oldu o kadar işte bu yüzden herkese hayvan bakma izni verilmemesi lazım.bırak allahaşkına bir anda taksimdeki hayvan sever kokoş kadınlara döndünüz . Kedinin yan yan yürümesinin sebebi bantın yapıştırıldığı kısım birşeye değiyor zannetmesi duvara çarpınca yön değiştirmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar