Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 a=Fenerbahçe b=beşiktaş c=Galatasaray d=Trabzon Sizce Kim Şampiyon olur ? Bence bana göre fenerhahçe ile bjk gene çekişicek fenerbahçe yaptıgı transferlerle güçlendi bjk taşta aynı şekilde galatasarayı ise salla aslında onu yazmıcaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yarı yarıya joker hakkımı kullanabilirmiyim ehuehuehu.....P[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yepyeni federasyon var fb kazanamaz bu sene Bjk dende açıkcası çok umutlu değilim.Uyum sorunu olabilir. Gs diyorum. Levent Bıçakçı eski gs yönetim kurulu üyesi ve bu sene 100. yılı federasyondan biraz rüzgar gelicek gs nin arkasına bi yandanda 100. yıl olduğu için hırs var.Tabi FB ve Bjk avrupada çok fazla maç yapıcak gs ise rahat olucak.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Gs mi puha güldürdün şimdi beni[signature][hline]Love is nothing without FUCKİNG ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 fenerbahçe ile beşiktaş arasında sürer yine şampiyonluk yarışı belli olmaz tabiki gönlüm FBnin almasından yana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oyun kurucu alınırsa gs. yoksa belli olmaz bilemem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 süpriz bi takım olcak bence gençlerbirliği felan[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Mike-Matriachi, 30 Temmuz 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Gs mi puha güldürdün şimdi beni tabi o zamana kadar statları yıkılmaz ve iflas etmezlerse... Ama benim görüşüm şudurki Gs bu sezonu bitiriemez bitirse bile ne elinde stadı olur nede klup binası sanırım gs seneye çayırda çimende maç yapacak[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 TABİKİDE FENERBAHÇE... FB yi een fazla BJK falan zorlar .. geri kalan fısss... artık gs ile oynanan maçları derbi bile saymıyorum.. he malatya he galatasaray hiç fark yok..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 fener bence bu sene yine üstüste şoklar yaşayabilir, tırsıyom valla geçen tuncayı izledi televizyonda şampiyonlar ligi finali neden olmasın falan diyo fena şımarmış bizimkiler, yani dötleri kalkmış, nereye final oynuyon malmısın bi düşün öyle konuş hatta ne demiş büyüklerimiz, 1000 düşün 1 konuş dimi.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Fener bu .. indimi tam iner .. bindimi tam biner..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tamamda hedefini ufak belirlersen başarıda ufak olur. Biz 2. tura çıkarız diye hedef koyarsak çeyrek finale çıkmayı kimse beklemez ve oyuncular salar kendilerini. Sen hiç Gs'nin Fb'nin "bu sene ligde 3. lük planlıyoruz, türkiye kupasındada yarı finale çıksak yeter" dediğini duydun mu? Büyük oyna ki, kazancında büyük olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Katılıyorum.[signature][hline]Love is nothing without fucking ! O 55 bin sosisliden biri ! Sarı Kanarya Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 fb bjk arasında geçer. ama iki takım da iyi değil bence. ne olacak göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: SilverSurfer, 30 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki: fener bence bu sene yine üstüste şoklar yaşayabilir, tırsıyom valla geçen tuncayı izledi televizyonda şampiyonlar ligi finali neden olmasın falan diyo fena şımarmış bizimkiler, yani dötleri kalkmış, nereye final oynuyon malmısın bi düşün öyle konuş hatta ne demiş büyüklerimiz, 1000 düşün 1 konuş dimi. biz dunya samp ta 3. olduk almanya 2. kore 4. + bu sene monaco-porto champ lıg fınalı oynadı + yunanıstan avrupa sampıyonu oldu ; her takım belırlı kalıtede kı oyuncuları bır araya getırdıkten sonra yeterlı calısmayla coksey yapabılır eger bunu sanslada bırlestırebılırse neden olmasın ? dunya futbolu artık bellı takımların basarılara ambargo koydugu halde degıl her sene baslarken tabıkı onlar favarıler ama kımın kazandıgı sene sonlarında bellı oluyor ... kısaca neden olmasın fenerde bıseyler yapabılır bu fınalde olabılır klasık turk oyuncuları %50 yetenek/antreman/taktık %50 gunluk olaylar/hocanın verdıgı gaz ve bu 2. %50 lik kısım herseyı yapabılmemızı saglar ,keza ustuste sok ta yasayabılırız yıne aynı %50 lik olaydan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 daha konuşmak için çok erken. ilk bi 4-5 hafta geçsin kimin ne olduğu çıkmaya başlar ortaya.. şimdi söylenecek şey işte galatasarayın 100. yıl olduğu için hırsı olur olimpiyat stadı dezavantajı yok. federasyonu falan karıştırmiyim şimdi mesaja. ama öyle şeyler de olursa sürpriz olmaz açıkçası. hoş hani önde olanı her zaman federasyonun katkılarından dolayı öyledir rakiplerine kalsa. neyse şimdi o ayrı.. bi de fenerle beşiktaştan daha rahat olacak galatasaray avrupada maç trafiği yaşamayacak olması açısından. ama tabi ne yalan söyliyim rakiplere göre kadro olarak biraz daha zayıf gibiyiz. adam gibi bi oyun kurucu alınması lazım en azından. yoksa zor. ama sezon daha başlamadan ortada bişey yokken ne söylesem yalan..[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bence beşiktaş olur[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 niye her bakışımda ipi yerine iri diye okuyorum anlamış deilim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 gs bu sene suprız yapcek gıbı fb bu sene geecn seneyı aratcak gıbı bjk ıse bı yorum yapamıyorum baklaım nolcek[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet gs nin süprizi ya batacak ya batacak yada kümeye düşecek :-P[signature][hline]Love is nothing without fucking ! O 55 bin sosisliden biri ! Sarı Kanarya Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Hazırlık maçlarına pek güvenmemek lazım ama yinede Gs hiç parlak bir takım gibi gözükmüyor. Bjk'de Del Bosque'nin takımdan yolllamak istediği oyuncular yüzünden uyum sorunu olabilir. Fenerbahçede ise Daum krizi yüzünden çalkantılar var. Lig başlamadan önce bu sorunları en çabuk çözen takım lige iyi başlar ve öle götürür diye düşünüyorum. Fenerbahçede Daum'la konuşuldu anlaşıldı deniyor ama yinede yönetimle sorunları var.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 galatasaray şampiyon olursa 100. yıl olduğ için olur yoksa bi numara yok fenerbahçe şampiyon olursa alex tuncay van hoijdonk ve nobre sayesinde şampiyon olur gerisi yalan beşiktaş şampiyon olursa del bosque sayesinde şampiyon olur galatasaray şampiyon olamazsa takımınyetersizliği ve td nin tecrubesizliği fenerbahçe şampiyon olamazsa daum'un ve aziz yıldırımın yüzünden şampiyon olamaz beşiktaş şampiyon olamazsa 4-4-2 ya ayak uyduramamaktan ve gene golcü eksikliğinden şampiyon olamaz... carew var gerçi ama yanına biri daha gerek bi de kanat oyuncusu tabi juanfran mesela... işte bu sene ligin kaderini belirleyecek olaylar bunlardır...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 en büyük fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Hersene olduğu gibi adil bir yönetim olursa biz şampiyon oluruz.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 beşiktaştan bi bok olmaz ne şampiyonu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar