sQu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ne zamandır izlemek için bekliyordum ama bi 10 episode birikmeden anime izlemeye başlamamak gibi bir huyum var ^^. Hatta bu başlık da paticikte anime ile ilgili açtığım ilk konu. Şiddetle tavsiye edeceğim "a piece of life" diye nitelendirilen yeni bir anime türü. Baccano!'tu yazan kişi tarafından yazılmış. Konu olarak Tokyo, Ikebukuro'da geçen olaylar zincirini anlatıyor. Konuyu açma nedenim, aranızda bu animeyi izleyen yada bu başlığı okuduktan sonra izleyip beğenen var mı? Çok çok uzun bir süredir anime izliyorum ve neredeyse çıkmış bütün animeleri izlemiş biri olarak bu anime beni fazlasıyla etkiledi. İzleyen diğer arkadaşların da fikirlerini bir ögrenmek istedim :) Konu This time our story is set in Ikebukuro, Tokyo, and revolves around an ensemble cast including street thugs, high school students, a female radio host, an underworld doctor, a young information vendor, and a headless Irish fairy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 10 bölüm karakter tanıştırmakla geçti ki hala spotlight görmemiş olan var. Başları sıkıcı ama biraz sıkın dişi sonra açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 karakterler ve ortamlar çok ama çok hoşuma gitti. Seslendirmeler de inanılmaz kuvvetli geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 12 bolum itibari ile uzun suredir izledigim en iyi serilerden benimde. karakterleri ve olan biteni cok iyi isliyorlar.opening super. bir de shizuo nun hastasiyim,super bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 seslendirme yıldızlar geçidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 LOAR OUT ROUDER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok anime izlemediğimden başka var mı bilmiyorum da seslendirme animasyon olarak şu ana kadar izlediğim en güzellerinden biri konu ve karakterler de güzel, 2-3 bölümde sardı beni, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Başları bayabilir ama güzel anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 severek takip ediyoruz. kış sezonunun belkide en çok beklenen animelerinden biri idi... Beklemeye değdi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Eski anime izleyicilerine (MANGA) :) biraz bayici gelebilir ama konu ortusu baya iyi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu sırada dvd ler gayet güzel satıyor. kalite düşmeden devam eder dizi sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 10.bolum de shizuo nun simon a, 20'li yaslarindaki yakuzadan "yasam nedir" temali sorular almasi uzerine nasil patakladigini anlatirken simon un tepkileri, sonrasinda ustundeki adamla birlikte motoru kafasina gecirmeye calismasi falam harikaydi. ayni zamanda 11. ve 12. bolumde celty sahneleri.umarim bu kalitede devam eder.hikaye de cozumlenmeye basladi, cok daha guzel bir 2. yari bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 henüz altıncı bölüme kadar izledim ama daha açılacak herhalde, baccano yazarının elinden çıktığı belli her açıdan ki o yeter. cerly'e ayrıca selamlar, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 indiriyor musunuz, yoksa click to watch sitelerden mi izliyorsunuz(ki bu seçeneği pek kullanmıyorsunuzdur gibime geliyor) yeni bi seriye başlamak istiyorum, zahmet olmassa biri pm atabilir mi izlediği* yeri? edit, simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fansublar genelde lisanssız animeleri yapıyor ondan öyle çekinmeden sorabiliyosun sanırsam. nyaatorrents de vardır. koleksiyonluk yada saklaacak bişi çekiceksen seri bittikten baya bi süre sonra bakabt ye düşer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hepsini izledim, çok güzelleşti. 11&13 AYZEGGÜ & MİLİA = SUGOOOOOYYYYY of nasıl koptum ikisinin çıktığı sahnede, 10 numara cameo olmuş. zaten telefonlar öterken ağzım kulaklarıma varmışken süper oldu. sonraki bölümde de you are under arrest'ten çıkma motorlu polisin monologu sinema tarihine girer, o kadar iyiydi. yazık celty bile korktu lol normal değil adam. TRAFİK POLİSLERİNİ NAMERUNA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 baccano kadar zevk alamadim ilk 7 bolumden(tabi bu guzel olmadigi anlamina gelmiyor, gayet guzel bir anime bence) openingide baccanonun yaninda sonuk kaliyor, yinede çok begendim umarim ilerlerledikçe dahada guzellesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 seri güzel her hafta beklediğin 3 seriden bir tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 simon ortaliktayken çalan akordiyonlu bir müzik var bulabilen veya bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Heiwajima nasil bir hayvansin Yeni bolum isteruk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ahah olaylar ne garip bi hal aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben bunu indireyim dedim, 2 tane şey indirdim biri 2gb biri 5gb, ikiside DVD formatında, isolaştırılmış film çıktı? bu boyle bi şey mi yoksa yanlış şey mi indirdim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 dvdsi çıktı mı hiç bilmiyoırum da ben direk 1-17 tek tek indirmiştim sun gruplarının çıkardıllarından konu da çok enteresanlaştı anrinin büktüğü koldan katana çıkarışı saçmaydı ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kida adamım ya gelior gümbür gümbür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kida benim adamim yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar