Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 torrent ve rapidshare çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cuce said: rapid zaten yasadısı ıcerığe ızın vermiyoki, siliyo hemen. Bu doğru, rapid siliyor sürekli, biraz göstermelik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Baggio said: "Yasadışı içerik indirmek isteyeni yasal platforma yönlendirecek" ne ya, warez olduğunu anlamakla kalmayıp ne olduğuna göre falanca siteye yönlendirecek yani? Göstermelik yaparlar biraz, link ölmesi yerine lisansa yönlendirme olmuş olur işte, sanki şu anda link silmiyorlar. Her gördüğünüz habere "ÜFFF GİTTİ OLM RAPİD" diye atlamaya gerek yok bence. Üç beş ayda bir böyle topic açılır, sonra bir halt olmaz. Böyle açıklamalar, işlemler, link öldürmeler vb. ile yasal şeylerden yırtmak zorundalar, "kullanıcılar koyuyor biz yakaladıkça siliyoruz valla hakim bey" gibi. Rapid lükstür bu arada, boşuna gerisini tartışmaya yer görmüyorum, herkesin kendi zevki/tercihi. Bilmemkaç hafta/ay uğraşıp süper tracker invite bulacağım da, paso torrent dosyaları seed etmekle uğraşıp bilgisayarı açık bırakacağım da, kime ne yahu niye kasayım bu devirde. File hosterlar host eder, ayda bir Steakhouse menü parasına takla atmadan tam hız download yaparım. +199992 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Rapid gider yerine başkası gelir. Alternatifi çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben hep warezbb kullaniorum mesela, sizin kullandiginiz rapid icin iyi link veren siteler neler? ozellikle 720p HD ivir kivir aramiyorum ben, hatta mumkunse duz xvid olsa benim icin daha iyi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sitesinden haberlere girip bi bakın bakalım ne diyorlar. ntvmsnbc bariz sıkmış, değişen bir şey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hd-bb.com tehparadox.com (the degil teh) x264-bb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abvblizzard said: warez+rapid>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 elveda repitseyr gule gule sevgi kelebegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yüzlerce TB arşivi silmiş diyorlar RS için. Kimseler üyelik almaz artık rapidden, kıçlarına kına yaksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 TL ve Zamunda varken Rapidi napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Wispy said: Yüzlerce TB arşivi silmiş diyorlar RS için. Kimseler üyelik almaz artık rapidden, kıçlarına kına yaksınlar. abi 100 lerce TB dediğin ne ki? aynı dizinin aynı bölümünü 1000 farklı kişi upload ediyor zaten. 990 ının kini silse ne olur, silmese ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hergün siliniyorki o kadar zaten otomatik olarak? :D tüm upload edilen yerlerde böyle, birisi bir dosyayı şikayet ettiğinde siliniyor, dosya ismi "tamamen aynı" olarak tekrar upload edilirse 24 saat içinde otomatik olarak tekrar ve tekrar siliniyor zaten hergün böyle sistem, megashare falanda aynı, ama herşey yerli yerinde hala. 1 silinirse 5 upload ediliyor çünkü, bulamadığım tek dosya bile olmadı benim şimdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sadece isme bakmıyor, bir dosya illegal diye kaldırıldığında onun hash'i komple banlanıyor, ismini değiştirseniz de geri upload edilmiyor. Bir byte da olsa değiştirmek gerekiyor rar split boyutunu, ondan birbirine uymuyor hiçbir release zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 eee benim üyeliğimin parasını napıcam şimdi ben ? haberden önce yenileme yapılmıştı 6 aylık. hay allahım ya. hiç bişi yok. ne çekmek istediysem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yenibiseyu değli arakdaslaar hey ay terabaytlarca siliyo zaten rapishare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 xwhiplashx said: eee benim üyeliğimin parasını napıcam şimdi ben ? haberden önce yenileme yapılmıştı 6 aylık. hay allahım ya. hiç bişi yok. ne çekmek istediysem yok. sen bulamamışındır. ne lazımsa buluyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 newsgroups>all. bunun tartışması yok, rapidede newsgrouplardan gidiyor dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 neyse o güne mahsus bir şeymiş o :) ama bu olayla ilgili çok kritik bir durum yazmıyor warez-bb'de. olsa haber direkt onlarda çıkardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar