Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Rapidshare'e Elveda

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

haber doğru değil, rapidshare in sitesinde uyarı var scam maillara dikkat böyle birşey yok herşey eskisi gibi diye. ntvmsnbc deki yetersiz kişi gerçek sanıp haber eylemiş bunu.

said:
Rapidshare, yasadışı içeriğe sunucularını 'yarım ağızla' kapatabileceğini açıkladı
Sosyal ağlarda paylaş

içinde bulunduğum forum ortamlarında zaten hep rapid vs torrent muhabbetine girdim de burada tekrar başlatmayım.

dediğim gibi 'benim için' torrent yeterli (torrentleech, hdtorrents.org, zamunda, tv.torrents.ro) gibi sitelerle her aradığım dizinin 720p sürümünü ediniyor, filmleri 720p izliyorum.

hatta işin bokunu çıkarıp dijital cover/dvd baskısı alıp dizi/filmleri kutuluyorum. bir ara eklerim arşivin fotosunu. :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte doğru değil o diyorum :)

rapidsharein o açıklamasını bulamazsın, ntvmsnbc de bulamaz, yok çünkü, olanlarda scam mail rapidle alakası yok, rapidshare in cevabı da bu:

During the last couple of days some e-mails created confusion, imputing illegal activities to the recipients and stating that RapidShare was collecting data against the Privacy Policy for legal purposes. The e-mails also advised the users to seek legal council. These emails are faked and did not originate from us. If you have received such a message, please contact our support, because your Premium Account might have been "phished". The fake e-mails are sent to keep you from contacting us.

In fact, nothing has changed at RapidShare over the last days. We are still not collecting any information about which user downloads which files. We are still successfully fighting in court against requests to open or scan our customers' files, be it by our staff or by use of content recognition technologies. We are still defending data privacy rights on the internet.

Of course, you still have to comply with our terms and conditions. If content owners bring to our attention that some of our customers have obviously distributed pirated copies of their content repeatedly or at a large scale, we reserve the right to close these accounts without previous notice

içeriği şikayet ederseniz siliyorlar, uploadı abartırsanız hesabı siliyorlar, eskidende böyleydi hala böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

içinde bulunduğum forum ortamlarında zaten hep rapid vs torrent muhabbetine girdim de burada tekrar başlatmayım.

dediğim gibi 'benim için' torrent yeterli (torrentleech, hdtorrents.org, zamunda, tv.torrents.ro) gibi sitelerle her aradığım dizinin 720p sürümünü ediniyor, filmleri 720p izliyorum.

hatta işin bokunu çıkarıp dijital cover/dvd baskısı alıp dizi/filmleri kutuluyorum. bir ara eklerim arşivin fotosunu. :)

bende torrent severdim eskiden hatta rapid direk lozer gelirdi hiç sevmezdim ama 8mbitle premium rapidden takır takır yardırınca internet download manager ile o abuk subuk hızlarda ki torrentin yüzüne bile bakmıosn bi daha :D
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

blazkowicz said:

bende torrent severdim eskiden hatta rapid direk lozer gelirdi hiç sevmezdim ama 8mbitle premium rapidden takır takır yardırınca internet download manager ile o abuk subuk hızlarda ki torrentin yüzüne bile bakmıosn bi daha :D

private tracker > rapid.

public tracker = rapid'den bedava indirmek gibi bisi. tabi illa public olmak zorunda degil. bazi siteler var sozde private ama publicten beter.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 5 yıl önceki torrenti indiriyorum 2 mbit 200kb/sn ile.

rapide çamur atmış gibi olmayayım şimdi, "seed" problemi olmadan, ya çalışıyordur ya çalışmıyordur ona göre indirirsin, o güzel şey.
her zaman serverdan maximum hızda indirebiliyorsun hele paralı üye olduysan.

yine de rapid ownz j00 gibi bir durum yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele o değil ki, bizim bağlantılarda torrent programı açınca bağlantı sağlıksız bir hale geliyor. bir yandan web sayfaları arasında uçup diğer yandan yam hıza yakın download yapmak zor torrent ile, rapid ile mümkün.

ayrıca seçenek açısından da çok daha zengin. tek bir filmin 187545 çeşit formatı, dual türkçe ingilizce dublajlısı vesairesi falan filan bakımından her türlü değişik versiyonu bulunup tam hızda indirilebiliyor.

üstelik torrent 15-20 gb boyutlu dosyalarda ölüm gibi, ara ara hız düşüyor süre uzuyor, bişeyler oluyor bi kısmı yanlış iniyor o kısmı tekrar indiriyor falan filan kasıntı işler.

valla torrentle uğraşasım gelmiyor rapidden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...