Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben 6 ay sonrasını gördüm ama KARANLIKTI SANIRIM ÖLECEM O ZAMANA KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 dizi olm o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ciddiyim lan ben, yok mu kimse alalal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 TV'deki 90 kusur kanali gezdim az once. Bi tanesinde bile alakali birsey yok. Nasil bi memleketiz yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 uzaylıların işi bu. bundan binlerce yıl önce gelip şehirlerimizin altını kazdılar. bu makine için gerekli alanı açtılar. yavaş yavaş deneylerini yapmaya başlıyorlar. ileride aramiza karismaya calisicaklar size teknolojimizi vericez diye. bize benziyen suratlarla. ama aslinda maske gibi bişi takiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 barbu said: uzaylıların işi bu. bundan binlerce yıl önce gelip şehirlerimizin altını kazdılar. bu makine için gerekli alanı açtılar. yavaş yavaş deneylerini yapmaya başlıyorlar. ileride aramiza karismaya calisicaklar size teknolojimizi vericez diye. bize benziyen suratlarla. ama aslinda maske gibi bişi takiyolar.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Kojiroh said: http://www.rankopedia.com/CandidatePix/40385.gif GELDİ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Parçacık fiziği üzerine çalışanlar için şöhret olabilecekleri bir dönem başlıyor sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Buyse said: Kojiroh said: http://www.rankopedia.com/CandidatePix/40385.gif GELDİ BEYLER ASFGFDGDFH ABİ AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://i.imgur.com/l4buZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 QueenofSpades said: ahahaah spiker, they are applauding we don t know exactly for what dedi yaaa ahauahuaha ahahaha harbi biri özet geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi şu ana kadar görülmemiş enerjiyle çarpıştırdılar parçacıkları. şimdi onların dataları toplanıyo. 18-20 ay boyunca toplanıcak bunlar incelencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hatta bunu okuyun işte http://press.web.cern.ch/press/PressReleases/Releases2010/PR07.10E.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 said: Particle physicists around the world are looking forward to a potentially rich harvest of new physics oo iyi fizik yaptı bu sene, bereketli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o diilde, şimdi teleportasyon nezaman geliyi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 en geç 4 yıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ceren kaçta patlıyor okudum töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 18-19 gibi o heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 patladı mı. Bende bi adamın orasını burasını çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ZaugnaKhaldun said: beyler ben bi imgelem gördüm lan o arada, bilinç bi gitti geldi. başka yaşayan var mı? tabii, 6 ay sonra seni öldürmüşüm meğer telefonda öğreniyordum=/ şimdi seni kurtarıp geleceği değiştirmek için intihar edeceğim=/ oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 oh bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 oh bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar