di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Abi o sonraki tip dayak yeyince boyle bi "oh olsun it oglu it" dedim icimden ama gerzek karisi tokat yedikten sonra bile kosup yanina gelince "suc adamin degilmis" diye duzelttim kendi kendime. Boyle tiplere deli oluyorum ama dayak yedikce gelip ozur dileyen karilarina/sevgililerine cok daha fazla uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi dizi tam anlamıyla l4d modunda gidiyo eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çok baydı bu bölüm niyese beni, çok ağırdan gittiler kamp olayları çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bölümü izlemeden önce hep burda olumsuz yorumlar oluyor hevesim kaçıyo.ama sonra izleyince beğeniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Flassh said: çok baydı bu bölüm niyese beni, çok ağırdan gittiler kamp olayları çok bayık Evet çok boştu bu bölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bir an kesme aparatini alirken quest giverden quest aliyormus gibi hissettim bizim abiyi. sacmaydi o an. al bunu getir basarirsan sunu al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Spoiler abi ben şeyi anlamadım.. testereyi aldın hadi, insanda hıc mı akıl olmaz? adam komple elını kesmıs kelepceden kurtulmak ıcın.. sadece basparmagını kesse benım bıldıgım cıkıyo bu kelepce elden.. hatta sey vardı bu bas parmagını kırıp kelepceden elını cıkarma taktıklerı falan? hadı anladım onu bılmeyebılır herıfte.. akıl var mantık var abı kendı elını keseceksın, sadece basparmagını kesıp cıkar ? sacma geldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 panik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 adamda pek akıl mantık kalmamıştı fark ettiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tamam abi mantık pek kalmamıstıda kendi canın bu sonucta.. en ufak zararla kurtulmak ıstemezmısın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gayet de güzeldi lan bölüm nesini beğenmediniz ben baya izledim heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Undisclosed said: tamam abi mantık pek kalmamıstıda kendi canın bu sonucta.. en ufak zararla kurtulmak ıstemezmısın ? :D ya ona bakarsan ordaki alet edevatla o boruda kırılırdı. demir testeresiyle ordaki demiride kesebilirdi. banada mantıksız geldi elini kesmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya da o an panikten onu yaptı işte zorlamayın şöle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kanuni said: bir an kesme aparatini alirken quest giverden quest aliyormus gibi hissettim bizim abiyi. sacmaydi o an. al bunu getir basarirsan sunu al :P harbi aynısını dusundum, bana bunlar lazım sana bunu veriyorum 100 de xp hadi kocum muhabbeti oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kelepce dediginiz bildiginiz celik. Dandik demir testeresi kesemeyebilir onu -ki cok buyuk ihtimalle bir sonraki bolumde o sekilde baglayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 izledim bölümü şimdi, 3. blüm hiçbirşey anlatmayan bir bölüm olmasına rağmen zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yani sadece kampta geçti bölüm ama anlamadım nasıl geçti zaman :) Ayrıca el kesme olayı büyük ihtimal sırf karizma olsun diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kesildiğini nereden çıkartıyorsunuz ki, belki zombiler yedi adamın geri kalanını hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 di mi kusursuz bir şekilde yemişler. tam kesilmiş gibi. ama eli bırakmışlar doymuşlar fasdöçma naptın abi façsödmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 zombilerin muduru olucak o adam, bacagini da kesicek ilerde, tahta takicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hatta gelip yemişler, ardından tekrar çatı katından çıkıp kapıyı da zincirlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 geekler döner salonu açmış atlanta'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bi breaking bad kalitesi bekliyordum ama yok iste burada oyuncular rol yapmayi bilmiyor. 3. bolum kurgu hatalariyla cok kotu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Robert_Poche said: Kanuni said: bir an kesme aparatini alirken quest giverden quest aliyormus gibi hissettim bizim abiyi. sacmaydi o an. al bunu getir basarirsan sunu al :P harbi aynısını dusundum, bana bunlar lazım sana bunu veriyorum 100 de xp hadi kocum muhabbeti oldu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yine beğenilmemiş izledim beğendm ne beklendiğinide anlayamadım açıkcası ilk 2 bölüm bence yeterli aksiyon vardı bu bölüm geçiş bölümü olmuş.hani çok saçma mantıksız bir sahnede göremedim açıkcası.aksiyon yoktu fakat her bölüm hangi dizide aksiyon var en az 2 sezon sürücek bir zombi dizisinin her bölümü ztn aksiyon olamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sylian said: Bi breaking bad kalitesi bekliyordum ama yok iste burada oyuncular rol yapmayi bilmiyor. 3. bolum kurgu hatalariyla cok kotu olmus. Mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar