Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Cute said: infected olmuş buradaki kullanıcılar. zuahahahah yıkıldım
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Lan bacak kadar çocukla niye kesiştiriyolar o kızı O Darylle yaşlı kadın da sevişecekse sevişsin lan artık, her konuştuklarında ömrümden ömür gidiyo bir an önce olsun bitsin de kurtulalım
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 2. bölümden itibaren drama başlar. sezon başlangıçları hep zombi öldürmeli oluyor cunku kanmayın sdfs hapisadeki suçluları öldürmez şimdi bunlar.kesin karılarına kızlarına hallenirler falan.drama drama
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 YA AHMET PastorOfMuppets said: said: farkındaysan walking dead'e laf etmedim, çünkü kaliteden uzaklaştı ilk sezon sonrasında. o yukarıda yazdıklarıma ve daha 1 ton diziye laf ediyorsun, niye popülerler çünkü, başka açıklaması yok. True Blood araya iyi oyuncu seçmesine ragmen panderladıgı kesim 16+ gençler olan, gore olmaya calısan korkunc bir dizi. SOOKIE! BILL! SOOKIEAAH! BIIEEALL! Kaç sezon uzattılar bu zorlama ilişkiyi? Götten periler, cadılar ve daha bir ton bok çıkardılar hocam üzgünüm bok gibi dizi. Hangi arc'ı nereden başlatıp nereden bitireceklerine dair hiçbir fikirleri yok. Lüzumsuz cinselliğe girmiyorum, ki en sevdigim dizilerin hepsi HBO'dan ve cinselliği yerinde kullanır HBO. Ve benim sevdigim diziler senin savundugun dizilerden on kat daha bilinmiş ve herhalde 20 kat daha mainstream. Birimiz hipstersa o sensin. Dexter kaç sezondur T3H DARK PASSANGER, SO FUCKING DARK YOU GUYS temasını abuseluyor? Hiçbirşey ilerlemiyor dizide. Hala ilk bölümde başladıgı yerde Dexter, dizide tek degisen şey karakterlerin sevgilileri çocuklar. said: ayrıca evet tartışmaya girmiyorum eşit değildir argüman sunmamak. sunmamayı tercih ediyorum çünkü seninle oturup tartışmaya girmek istemiyorum, tercih meselesi bu Tartışmaya girmek istemeyen adam susar scroll down yapar, senin ki yetersizlik. said: tespitimi de söylüyorum, hipster'ın da ne kadar cuk oturduğunu görüyor forumdaki çoğu kişi merak etme. Bu kişilerin benden ayarı alan diger butthurt plebler olması büyük tesadüf. said: zaten hipster olduğunu kabul eden 1 tane hipster gördüm şu güne kadar, başka da çıkacağını sanmam. o yüzden kabul etmememen ve şiddetle reddetmen çok normal Hipsterlık senin begendigin şeyleri begenmemekle alakalı değil, bir moda kaygısı üstüne eklenmiş pretentious tavır. Neden bahsettiğini bile bilmiyorsun. Çekilebilirsin. dexter'ı sen anlamamışsın aga. hiçbirşey ilerlememesi lazım zaten lan. antihero işte. vigilante dexter. seri katil izlemiyosun. ki ilk kez herifin murder tendencies muhabbetine bu sezon girdi herifler artık. dark passanger'ı zerre abüzlamadı be dexter. olay izledik sırf hiç içine girmedi karakterin. ki karakter gelişimi inanılmaz yinede dexter'ın. şimdi aç ilk 2 bölümü izle sadece. sonra son sezona aç bi bak yada altıncı sezona. katkat daha insan bir herif izliyoruz yine. gittikçe yumuşaklaşıyor bilmemne. dexter baya detective comics çizgi romanı gibi dizi. vertigodan çıkma böle. true blood'a katılıyorum. ilk sezon inanılmaz bişeydi trueblood. ikinci sezon keza ben baya beğenmiştim. sonrası malesef çöp
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 soa dediğin analarının, karılarının lafından çıkamayan adamların çetecilik oynadığı dizi lan, dexterla kıyaslamak günah
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Vingthor said: YA AHMET PastorOfMuppets said: said: farkındaysan walking dead'e laf etmedim, çünkü kaliteden uzaklaştı ilk sezon sonrasında. o yukarıda yazdıklarıma ve daha 1 ton diziye laf ediyorsun, niye popülerler çünkü, başka açıklaması yok. True Blood araya iyi oyuncu seçmesine ragmen panderladıgı kesim 16+ gençler olan, gore olmaya calısan korkunc bir dizi. SOOKIE! BILL! SOOKIEAAH! BIIEEALL! Kaç sezon uzattılar bu zorlama ilişkiyi? Götten periler, cadılar ve daha bir ton bok çıkardılar hocam üzgünüm bok gibi dizi. Hangi arc'ı nereden başlatıp nereden bitireceklerine dair hiçbir fikirleri yok. Lüzumsuz cinselliğe girmiyorum, ki en sevdigim dizilerin hepsi HBO'dan ve cinselliği yerinde kullanır HBO. Ve benim sevdigim diziler senin savundugun dizilerden on kat daha bilinmiş ve herhalde 20 kat daha mainstream. Birimiz hipstersa o sensin. Dexter kaç sezondur T3H DARK PASSANGER, SO FUCKING DARK YOU GUYS temasını abuseluyor? Hiçbirşey ilerlemiyor dizide. Hala ilk bölümde başladıgı yerde Dexter, dizide tek degisen şey karakterlerin sevgilileri çocuklar. said: ayrıca evet tartışmaya girmiyorum eşit değildir argüman sunmamak. sunmamayı tercih ediyorum çünkü seninle oturup tartışmaya girmek istemiyorum, tercih meselesi bu Tartışmaya girmek istemeyen adam susar scroll down yapar, senin ki yetersizlik. said: tespitimi de söylüyorum, hipster'ın da ne kadar cuk oturduğunu görüyor forumdaki çoğu kişi merak etme. Bu kişilerin benden ayarı alan diger butthurt plebler olması büyük tesadüf. said: zaten hipster olduğunu kabul eden 1 tane hipster gördüm şu güne kadar, başka da çıkacağını sanmam. o yüzden kabul etmememen ve şiddetle reddetmen çok normal Hipsterlık senin begendigin şeyleri begenmemekle alakalı değil, bir moda kaygısı üstüne eklenmiş pretentious tavır. Neden bahsettiğini bile bilmiyorsun. Çekilebilirsin. dexter'ı sen anlamamışsın aga. hiçbirşey ilerlememesi lazım zaten lan. antihero işte. vigilante dexter. seri katil izlemiyosun. ki ilk kez herifin murder tendencies muhabbetine bu sezon girdi herifler artık. dark passanger'ı zerre abüzlamadı be dexter. olay izledik sırf hiç içine girmedi karakterin. ki karakter gelişimi inanılmaz yinede dexter'ın. şimdi aç ilk 2 bölümü izle sadece. sonra son sezona aç bi bak yada altıncı sezona. katkat daha insan bir herif izliyoruz yine. gittikçe yumuşaklaşıyor bilmemne. dexter baya detective comics çizgi romanı gibi dizi. vertigodan çıkma böle. true blood'a katılıyorum. ilk sezon inanılmaz bişeydi trueblood. ikinci sezon keza ben baya beğenmiştim. sonrası malesef çöp hay ağzını öpeyim ya tartışmak istemediğim için uğraşmak istemedim de, %90'lık kısmı buydu belki de söliceklerimin
liberal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Nigger_of_the_sand said: Lan bacak kadar çocukla niye kesiştiriyolar o kızı O Darylle yaşlı kadın da sevişecekse sevişsin lan artık, her konuştuklarında ömrümden ömür gidiyo bir an önce olsun bitsin de kurtulalım aynen abi lol
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 olm ben bişeyi anlamadım, veledin bulduğu konserveyi niye alıp fırlattı o adam atarlı atarlı?
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 olsun sanki köpek uzaylı anasını satim. koy kenara çok aç kalırsan yersin nedir yani
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 valla aç kalsan köpek gibi yersin. gayet net, psikoloji bilmeye gerek yok. insan eti sanki lol.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 izleniyor mu ya dizi sağlam mideniz varmış
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sam said: valla aç kalsan köpek gibi yersin. gayet net, psikoloji bilmeye gerek yok. insan eti sanki lol.[/quote yok ben yerdim, bazıları bayağa lezzetli oluyor (evet sarhoşken yedirdi şerefsiz oda arkadaşlarım) PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Vingthor said: dexter'ı sen anlamamışsın aga. hiçbirşey ilerlememesi lazım zaten lan. antihero işte. vigilante dexter. seri katil izlemiyosun. ki ilk kez herifin murder tendencies muhabbetine bu sezon girdi herifler artık. dark passanger'ı zerre abüzlamadı be dexter. olay izledik sırf hiç içine girmedi karakterin. ki karakter gelişimi inanılmaz yinede dexter'ın. şimdi aç ilk 2 bölümü izle sadece. sonra son sezona aç bi bak yada altıncı sezona. katkat daha insan bir herif izliyoruz yine. gittikçe yumuşaklaşıyor bilmemne. dexter baya detective comics çizgi romanı gibi dizi. vertigodan çıkma böle. true blood'a katılıyorum. ilk sezon inanılmaz bişeydi trueblood. ikinci sezon keza ben baya beğenmiştim. sonrası malesef çöp Hocam katılmıyorum Dexter'a. Dexter'ın izledigi patern daha ziyade monster of the week tarzı, her olaydan aşırı rahat etkilenebilen karakteri olmayan bir protagonist. Kendi base'i yok yani karakterin, yaptıgı seçimleri, hissiyatları aşırı zayıf. Bak hadi en son bölüm, kendi gibi olan bir herif içindekini öldürebildi sanıyor, gaza geliyor, intihar ediyor yolda, vazgeçiyor. Rüzgarda yaprak dexter. Character development'ı yok yani. 1 bölüm önce degisebilirim belki Deb'le. Bir bölüm sonra çatır çatır devam. Tutarsız 15 dakika aralıklarla, bu da dizinin özgünlüğünü kırıyor, içine düşemiyorsun. Bunların harici aşırı cheese var, ama buna consensus'a ulaşmak zor. Birine birşey ya cheesy geliyordur yada gelmiyordur. Michael C Hall oynamıyor olsa zerre tahammül edemeyiz zaten. sabonis said: hay ağzını öpeyim ya tartışmak istemediğim için uğraşmak istemedim de, %90'lık kısmı buydu belki de söliceklerimin Hahah, ya geç zevzek son 6 postun farklı topiclerde stalklarcasına hipster deyip kaçmak. Ben sana biraz daha yüklenmeden sessizce kaç bence, kapasitenin üstü agır gelecek. Bak tartışma böyle oluyor, constructive bir durum. Böyle counter arguement gelsin, sabaha kadar cevaplarım, haksızsam da kabul ederim. Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 3x1 in en güzel sahnesi Rick in hatuna ayarı verişi! İcimin yağları eridi resmen samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dede gg oldu, çocuk kızı bağlayacak ranzaya salacak kobrayı:) sabun delip duvat delen yaşa gelmiş affetmez zombiye bile çakar Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Xenocide said: olsun sanki köpek uzaylı anasını satim. koy kenara çok aç kalırsan yersin nedir yani aynen bu. belki ondan sonra bir hafta boyunca bişey bulamıycan akü nerden biliyosun lan. sen yemek istemiyosan başkalarının yemeğini haşat etme en azından Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 reyiz de tam ölcek lan derken http://2.bp.blogspot.com/-8YanYcNgVe4/T2EjUpKEa5I/AAAAAAAACdk/qkCqbq9en40/s1600/pirate2.gif Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 PastorOfMuppets said: Cogunluk mutsuz yalnız, sanki bir ben mişim gibi koca seyirciler arasında gayet dandik bulan. Açın azıcık review falan okuyun board falan gezin, madem kendi görüşünüz oluşmuyor, bilenlerden ögrenin. Plebs. dandik değil izlenir gayet. ama survival temasına daha fazla ağırlık vermeleri lazım. Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 forced romance kısmına katılıyorum ama. çocuğun "I was just checking to make sure hede hödö is okay" demesi adamın "ah siz gençler yok mu" bakışı atması falan. olm az önce siz değil miydiniz 100 tane ceset arasından geçen niye sitcom yapmaya çalışıyosunuz dedim bi. ilk sezondaki izolasyon, depresyon havasını kaybetmeye başladılar. ama yine de gideri var dizinin Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 liberal said: Nigger_of_the_sand said: Lan bacak kadar çocukla niye kesiştiriyolar o kızı O Darylle yaşlı kadın da sevişecekse sevişsin lan artık, her konuştuklarında ömrümden ömür gidiyo bir an önce olsun bitsin de kurtulalım aynen abi lol ve de dis. daryll reyise uygun bi kız koyaydılar diziye :/ Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ciftcinin kizi istiyorum onu! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5u7zhWHnn1r7917mo1_500.jpg Önceki 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 Sonraki 68.sayfa (Toplam 84 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4771753-the-walking-dead-2010-amc/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Vingthor said: dexter'ı sen anlamamışsın aga. hiçbirşey ilerlememesi lazım zaten lan. antihero işte. vigilante dexter. seri katil izlemiyosun. ki ilk kez herifin murder tendencies muhabbetine bu sezon girdi herifler artık. dark passanger'ı zerre abüzlamadı be dexter. olay izledik sırf hiç içine girmedi karakterin. ki karakter gelişimi inanılmaz yinede dexter'ın. şimdi aç ilk 2 bölümü izle sadece. sonra son sezona aç bi bak yada altıncı sezona. katkat daha insan bir herif izliyoruz yine. gittikçe yumuşaklaşıyor bilmemne. dexter baya detective comics çizgi romanı gibi dizi. vertigodan çıkma böle. true blood'a katılıyorum. ilk sezon inanılmaz bişeydi trueblood. ikinci sezon keza ben baya beğenmiştim. sonrası malesef çöp Hocam katılmıyorum Dexter'a. Dexter'ın izledigi patern daha ziyade monster of the week tarzı, her olaydan aşırı rahat etkilenebilen karakteri olmayan bir protagonist. Kendi base'i yok yani karakterin, yaptıgı seçimleri, hissiyatları aşırı zayıf. Bak hadi en son bölüm, kendi gibi olan bir herif içindekini öldürebildi sanıyor, gaza geliyor, intihar ediyor yolda, vazgeçiyor. Rüzgarda yaprak dexter. Character development'ı yok yani. 1 bölüm önce degisebilirim belki Deb'le. Bir bölüm sonra çatır çatır devam. Tutarsız 15 dakika aralıklarla, bu da dizinin özgünlüğünü kırıyor, içine düşemiyorsun. Bunların harici aşırı cheese var, ama buna consensus'a ulaşmak zor. Birine birşey ya cheesy geliyordur yada gelmiyordur. Michael C Hall oynamıyor olsa zerre tahammül edemeyiz zaten. sabonis said: hay ağzını öpeyim ya tartışmak istemediğim için uğraşmak istemedim de, %90'lık kısmı buydu belki de söliceklerimin Hahah, ya geç zevzek son 6 postun farklı topiclerde stalklarcasına hipster deyip kaçmak. Ben sana biraz daha yüklenmeden sessizce kaç bence, kapasitenin üstü agır gelecek. Bak tartışma böyle oluyor, constructive bir durum. Böyle counter arguement gelsin, sabaha kadar cevaplarım, haksızsam da kabul ederim.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 3x1 in en güzel sahnesi Rick in hatuna ayarı verişi! İcimin yağları eridi resmen
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dede gg oldu, çocuk kızı bağlayacak ranzaya salacak kobrayı:) sabun delip duvat delen yaşa gelmiş affetmez zombiye bile çakar
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Xenocide said: olsun sanki köpek uzaylı anasını satim. koy kenara çok aç kalırsan yersin nedir yani aynen bu. belki ondan sonra bir hafta boyunca bişey bulamıycan akü nerden biliyosun lan. sen yemek istemiyosan başkalarının yemeğini haşat etme en azından
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 reyiz de tam ölcek lan derken http://2.bp.blogspot.com/-8YanYcNgVe4/T2EjUpKEa5I/AAAAAAAACdk/qkCqbq9en40/s1600/pirate2.gif
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 PastorOfMuppets said: Cogunluk mutsuz yalnız, sanki bir ben mişim gibi koca seyirciler arasında gayet dandik bulan. Açın azıcık review falan okuyun board falan gezin, madem kendi görüşünüz oluşmuyor, bilenlerden ögrenin. Plebs. dandik değil izlenir gayet. ama survival temasına daha fazla ağırlık vermeleri lazım.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 forced romance kısmına katılıyorum ama. çocuğun "I was just checking to make sure hede hödö is okay" demesi adamın "ah siz gençler yok mu" bakışı atması falan. olm az önce siz değil miydiniz 100 tane ceset arasından geçen niye sitcom yapmaya çalışıyosunuz dedim bi. ilk sezondaki izolasyon, depresyon havasını kaybetmeye başladılar. ama yine de gideri var dizinin
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 liberal said: Nigger_of_the_sand said: Lan bacak kadar çocukla niye kesiştiriyolar o kızı O Darylle yaşlı kadın da sevişecekse sevişsin lan artık, her konuştuklarında ömrümden ömür gidiyo bir an önce olsun bitsin de kurtulalım aynen abi lol ve de dis. daryll reyise uygun bi kız koyaydılar diziye :/
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ciftcinin kizi istiyorum onu! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5u7zhWHnn1r7917mo1_500.jpg
Öne çıkan mesajlar