Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
of çok gereksiz bir karakter ya, sırf dizide nefret edilcek ekrana çıktı mı milleti gericek bir tip daha olsun diye geri sokuyolar. Kim bilir nasıl bir saçmalıkla kurtuldu ordan..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yumy said:

of çok gereksiz bir karakter ya, sırf dizide nefret edilcek ekrana çıktı mı milleti gericek bir tip daha olsun diye geri sokuyolar. Kim bilir nasıl bir saçmalıkla kurtuldu ordan..

adam arabayı çaldı da kurtuldu yahu ondan öncesi de belli zaten elini kesip kurtuluyor

Aslen ben 3. sezonun trailerını sevmedim desem yalan olmaz. Neden derseniz ilk iki sezon karakter ilişkileri dinamiğine baya yer veriyordu. Yavaş yavaş ilişkilerin gelişimini görüyorduk. Şimdi sanki 3. sezona soktukları karakterler biraz diziyi aksiyona çevirmek için yapılmış gibi duruyor. Karakter derinlikleri olduğundan değil de etrafta dolaşıp zombi vuracak karizmatik abiler ablalar koymuşlar. Dizinin bir Terra Novaya dönüşmesinden korkuyorum şahsen.

Mesela 2. sezonda şehirde barda diğer adamları vurduklarında heriflerin konuşmaları (ben hede hödönön öldüğünü hede hödöye nasıl söylerim vs) dünyada aynen bu gruplar gibi başka gruplar olduğunu hissetirmesi açısından baya iyiydi. Şimdi ise fantastik karakterler, terra nova ayarında şehirler koyulmuş gibi duruyor

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Innuendo said:

sezon 3 14 ekimde baslayacakmis.

trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y

safe zone buluyolar abi, insanlar yaşıyor falan. aldatma-ihanet falan görürüz anca gibime geliyor. sevinir gibi olmuştum tekrar yollara düşecekler diye de trailer spoilerın allahını verdi resmen asda
Mesaj tarihi:
trailerı izlemeye gerek yok saten play tuşuna basmadan da yedik spoilerı :D

Hep yürüseler olmaz ya. Çiftlik iyiydi mesela herkes rape oldu bişiilerin farkına vardılar vs. Sorunlu tipler öldü.

Hayırlısı.
Mesaj tarihi:
bişey soracam arada askere gittim bilmiyorum o yüzden.

2. sezon burada mı bitti yoksa benim izlediğim sezon arası falan mı?

hani kayıp kız draması oldu habire, içimiz baydı, sonra ahırdakilerden çıktı sıktılar kafasına. bitti orada. en son hatırladığım bu yani

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...