Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
yumy said:

of çok gereksiz bir karakter ya, sırf dizide nefret edilcek ekrana çıktı mı milleti gericek bir tip daha olsun diye geri sokuyolar. Kim bilir nasıl bir saçmalıkla kurtuldu ordan..

adam arabayı çaldı da kurtuldu yahu ondan öncesi de belli zaten elini kesip kurtuluyor

Aslen ben 3. sezonun trailerını sevmedim desem yalan olmaz. Neden derseniz ilk iki sezon karakter ilişkileri dinamiğine baya yer veriyordu. Yavaş yavaş ilişkilerin gelişimini görüyorduk. Şimdi sanki 3. sezona soktukları karakterler biraz diziyi aksiyona çevirmek için yapılmış gibi duruyor. Karakter derinlikleri olduğundan değil de etrafta dolaşıp zombi vuracak karizmatik abiler ablalar koymuşlar. Dizinin bir Terra Novaya dönüşmesinden korkuyorum şahsen.

Mesela 2. sezonda şehirde barda diğer adamları vurduklarında heriflerin konuşmaları (ben hede hödönön öldüğünü hede hödöye nasıl söylerim vs) dünyada aynen bu gruplar gibi başka gruplar olduğunu hissetirmesi açısından baya iyiydi. Şimdi ise fantastik karakterler, terra nova ayarında şehirler koyulmuş gibi duruyor

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...