karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 grossbowcunun kardeşine ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kayip hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sezon 3 14 ekimde baslayacakmis. trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu sezondan daha umutluyum trailerdan tatmin oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ilk bolum ve son bolumu iyi olur gerisi tirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 2.sezonu izleyemedim ki bunu izliyim. spielberg dizisi gibi olmuş drama ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ooo Handless Big brother geri dönmüş sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 of çok gereksiz bir karakter ya, sırf dizide nefret edilcek ekrana çıktı mı milleti gericek bir tip daha olsun diye geri sokuyolar. Kim bilir nasıl bir saçmalıkla kurtuldu ordan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Andrea daha trailerda gerizekalılığını gösterdi. Adamları direk bizim grupa götürdü asdfaf 2. sezon baya kötüydü ya. Bunda toparlasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yumy said: of çok gereksiz bir karakter ya, sırf dizide nefret edilcek ekrana çıktı mı milleti gericek bir tip daha olsun diye geri sokuyolar. Kim bilir nasıl bir saçmalıkla kurtuldu ordan.. adam arabayı çaldı da kurtuldu yahu ondan öncesi de belli zaten elini kesip kurtuluyor Aslen ben 3. sezonun trailerını sevmedim desem yalan olmaz. Neden derseniz ilk iki sezon karakter ilişkileri dinamiğine baya yer veriyordu. Yavaş yavaş ilişkilerin gelişimini görüyorduk. Şimdi sanki 3. sezona soktukları karakterler biraz diziyi aksiyona çevirmek için yapılmış gibi duruyor. Karakter derinlikleri olduğundan değil de etrafta dolaşıp zombi vuracak karizmatik abiler ablalar koymuşlar. Dizinin bir Terra Novaya dönüşmesinden korkuyorum şahsen. Mesela 2. sezonda şehirde barda diğer adamları vurduklarında heriflerin konuşmaları (ben hede hödönön öldüğünü hede hödöye nasıl söylerim vs) dünyada aynen bu gruplar gibi başka gruplar olduğunu hissetirmesi açısından baya iyiydi. Şimdi ise fantastik karakterler, terra nova ayarında şehirler koyulmuş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 fragman fena durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ben zaten begeniyordum. Yeni sezon daha guzel galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Beklentileri yüksek tutmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 oyunu feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ilk bölümde bütün bütçeyi döküp savıp sonra 5-6 bölüm ağlama sızlama seyrettirmesinler de, trailer iyi gibi ama görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 @Sam 3 sezondur malesef öyle bu saatten sonra değişmez. Aynen öyle olacak yine. Nako said: Beklentileri yüksek tutmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ben sevemedim bu diziyi.. halbuki en sevdiğim türden. böyle çok normalmiş gibi geliyor herşey dizide ne biliyim tam da bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dandirik bütçeli walking dead the game bile 2394 basar bu salakların yaptığı şeye nerde 1. sezon 1. bölüm, nerde 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Innuendo said: sezon 3 14 ekimde baslayacakmis. trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y safe zone buluyolar abi, insanlar yaşıyor falan. aldatma-ihanet falan görürüz anca gibime geliyor. sevinir gibi olmuştum tekrar yollara düşecekler diye de trailer spoilerın allahını verdi resmen asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 trailerı izlemeye gerek yok saten play tuşuna basmadan da yedik spoilerı :D Hep yürüseler olmaz ya. Çiftlik iyiydi mesela herkes rape oldu bişiilerin farkına vardılar vs. Sorunlu tipler öldü. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bişey soracam arada askere gittim bilmiyorum o yüzden. 2. sezon burada mı bitti yoksa benim izlediğim sezon arası falan mı? hani kayıp kız draması oldu habire, içimiz baydı, sonra ahırdakilerden çıktı sıktılar kafasına. bitti orada. en son hatırladığım bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yok devam ediyor ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 orda bitseydi de şaşırmazdım hani. bütün sezonu kızı bulmakla geçircekler sanmıştım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ne oldu sezon arası falan mı girdi oradan sonra? kaçıncı bölümdü ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar