Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 cizgi romandan sonra diziyi daha cok seversin bende oyle oldu. dizinin ne oldugunu anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 neymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 zombi olayin en kucuk kismi bence bu hikayede. mesele karakter gelisimleri vs. ve bence de guzel olani bu , dunyada 5 milyar zombi varsa eger nereye savasacaksin abi. mantiksiz olani bekliyor millet. terminator zombi bekliyorlar. hangi insan evladi o durumda yerlesik bir yer aramaz ve su adamlar gibi davranmaz. ne eline gececek deliler gibi zombi keserek. yorulmuyorda adiler nereye kadar kesecen :P su son bolum dizinin ana orgusunun en guzel ornegi bence. ha birde ana temel hikayenin cizgi roman ve dizide farkli sekillerle isleniyor olmasi super bir sey. farkli yani ama aslinda ayni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sorun dizide karekter gelişiminin olmaması ve karakterlerin bir derinliğe sahip olamaması. Bunun altında yatan neden çok kötü bir senaryoya sahip olması ve oyuncuların yetersizliği. Bu yetersizlik senaryonun kötü olmasından ötürü oyuncunun da kendini karaterinin içinde yeteri kadar bulamaması olabilir. Zaten zombi filmleri/dizileri aksiyon içerecek diye birşey yok. Gayet survivor/horror tarzı film/dizi çekebilirsin zerre aksiyon öğesi içermese bile. Yaldır yaldır zombi üzerine akın eden cengaverler olacağına kıt kanaat elinde olanlarla, oldurabildiği kadarıyla hayatta kalan karakterlerin hikayesini izlemeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Robert_Poche said: spo Ancalagan said: dale i öldüren o gerizeklaı writer in a..zıçım ben.. ulan insan biraz sadık kalır çizgiromana tamam bare seneryoya kalmadınız. En azından ana karakterleri öldürmeyin dayı spo lazım ayrıca iyi oldu keske kadın da ölse daha bi izlenir hale gelir ahh unuttum pardon :/ evet 2. spo da dediğin olsa harbi çok daha güzelleşirdi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hamsilipilav said: çizgi romanı okuyanlar var mı patide? compendiumu sipariş vermeyi düşünüyorum da daha kötü bir yorum da duymadım hiç bir yerde sizin görüşleriniz ne ben okudum, kesinlikle olağanüstü bir seri hani dizinin kötülüğüyle, boktanlığıyla kesinlikle karşılaştırma, çizgi roman 10.000 kat daha iyi ayrıca spoilera alalım dizi içindeki tartışmaları, halen izlemeyenleri düşünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 abi dizinin zombi action dizisi olmadığı açık ztn. evet survivor üzerine bi dizi ama bi bölümün 30 dakkası aynı mal muhabbet üzerinden dönmesin bi zahmet ya. ayrıca 5 dakkalık aksiyon olsun diye sürekli karakterlere mal mal işler yaptırıyolar. az spoiler misal lori'nin kazası, misal carl'ın mal mal dolaşması, misal küçük kızı kurtarmaya çalışan şerif'in kızı tek başına bırakması (sanki hiç 2 tane zombiyi birden öldürmemiş gibi "ben burdan kaçırcam onları sende burdan kendin kendine koş" demesi. bide en sonunda 2 zombiyi birden aynı anda öldürdü. lan öle yapıcaksan baştan yapsana kızı tek başına bırakmadan önce.) yani dizi kötü değil ama çok çok çoooooooook daha iyi olabilicekken mal mal şeyler yüzünden bok oluyo resmen. bide şöle bi olay var: http://forum.paticik.com/read.php?11,4771753,page=73#msg-6083407 şu olsaydı mesela 2. sezonda inanılmaz bi giriş olmaz mıydı sizcede küçük kızı aramayla geçen onbinlerce dakika yerine. yazık gerçekten bu kadar iyi potansiyelli bi dizide bu kadar saçmasapan olayların olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 evet abicim nedir bu aksiyon isteyen başka dizi izlesin geyiği? tamam aksiyon yok, ama başka birşey de yok dizide. karakterlerde kalitesizliğin dibine vurdular artık. şu son bölümde ufak velete kaç kere doğru eve git dendiğini, veletin en alaksız sahnenin ortasında zırt diye ortada bittiğini sayın yeter. hep bir olay var, ki bu olay o ortam için günlük bir olay, ve bu olayın etrafında saçma salak dönüp duran tipler. shane'nin meşhur ahır sahnesi dışında olaylara etki edilen bir bölüm yok. senaryo yok, karakter yok, aksiyon yok. ne var lan o zaman bu dizide? zombi var işte, gene de izliyorum ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 dale iyiki geberdi bu kadar kafa acan bi adam daha yoktu yani hersel bile reis cıktı ama dale aynı BSG'nin madam president ı gibi bos muabbet yok insanlık yok hede hede bik bik .. biri su veledi de vusunda yine belki bu sefer ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 madam president insanlıktan ne anlar la faşo kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 haksızlık ediyorsunuz dale'e ya, dizide bencil güdümle hareket etmeyen yegane karakterdi nihayetinde. rick bile ailesinin hesabında, geri kalan herkes kendi poposunun ya da sevgilisinin derdinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hasmet tam nokta atışı yapmış ya nasıl kafa açıyordu dale anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://cdn.the-gutters.com/comics/85d79e61b3dcac8b11548ae705bce8c79f3830d4.jpg ahahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 huun said: evet abicim nedir bu aksiyon isteyen başka dizi izlesin geyiği? tamam aksiyon yok, ama başka birşey de yok dizide. Hiç bir halt yok sorunda bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sam said: haksızlık ediyorsunuz dale'e ya, dizide bencil güdümle hareket etmeyen yegane karakterdi nihayetinde. rick bile ailesinin hesabında, geri kalan herkes kendi poposunun ya da sevgilisinin derdinde zaten. dale sadece polemik yapıyordu. ne söylense bi karşı cıkayım, bir sorun yaratayım, bi kendi safımı oluşturayım, 1 kaşık suda boğularak ölmeliydi gene iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 doğru söyleyenin dokuz çiftlikte kafasına sıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Abi dalei atacaklardi ondan son bölüm bu kadar nefret ettirmeye kastılar. Bi de zenciyi kac bölümden sonra ilk kez gördük gibime geldi. Herif figüran gibi arkada dikilmiş kolunu sıvazlıyor. Lol. O da yakında kfc ve karpuz eksikliğinden depresyona girer ölür muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 token black guy ya garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Hahahaha ayıp olmasın diye dizi başlangıcına meksikali da koymuslardi ama hemen yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yarın bir gün zombi işgali olursa, ben gruba sam'i almıyorum beyler, şimdiden söyleyeyim. çekemem dale tatavası hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben dale gibi davranmam o durumda zaten ki, o yüzden daha çok takdir ettim adamı. daha bacağı kazıktayken kafasına sıkardım çocuğun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sam said: ben dale gibi davranmam o durumda zaten ki, o yüzden daha çok takdir ettim adamı. daha bacağı kazıktayken kafasına sıkardım çocuğun herhalde. öyle kolay değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Beyler ben bu walking dead evrenine pek aşikar değilim, evren diyorum çünkü bana öyle geliyor yoksa normal dünya yasaları bu dünyada geçmiyormu ??? Mesala bunlar sürekli zombilerle yaşıcaz tatavasındalar arkadaşım bu zombi vücudu kaslar etler erimiyormu bu virus bunudamı engelliyor, engellmiyorsa taş çatlasa 2 yıl (taş catlasa diyorum 6 ay bile yeter) dünyada zombi kalmaması gerek bu bir . 2'incisi bu zombie'ler niye bu kadar bufflı birinin üzerine çullandımı anında bitiyor, bunların kaslarının erimiş olması gerek yani 3 4 ay gibi bir süreden sonra üzerine ağırlıklarıyla binmedikleri müddetçe bunların içinde demigod gibi olman lazım ittinmi uçurmak yumruk attın mı yıkmak lazım, zaten çürümüş olarak bunun etleri yumuşak değilmidir, blunt bir darbe ile bile parçalanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 "White Wolf" said: Beyler ben bu walking dead evrenine pek aşikar değilim, evren diyorum çünkü bana öyle geliyor yoksa normal dünya yasaları bu dünyada geçmiyormu ??? Mesala bunlar sürekli zombilerle yaşıcaz tatavasındalar arkadaşım bu zombi vücudu kaslar etler erimiyormu bu virus bunudamı engelliyor, engellmiyorsa taş çatlasa 2 yıl (taş catlasa diyorum 6 ay bile yeter) dünyada zombi kalmaması gerek bu bir . 2'incisi bu zombie'ler niye bu kadar bufflı birinin üzerine çullandımı anında bitiyor, bunların kaslarının erimiş olması gerek yani 3 4 ay gibi bir süreden sonra üzerine ağırlıklarıyla binmedikleri müddetçe bunların içinde demigod gibi olman lazım ittinmi uçurmak yumruk attın mı yıkmak lazım, zaten çürümüş olarak bunun etleri yumuşak değilmidir, blunt bir darbe ile bile parçalanması lazım. tahminim bu bahsettigin konuya degineceklerdir, hatta dizi bu sekilde bile bitebilir, evet artık kendi kendilerine dejenere olup ölüyorlar kalanlar bastan dünyayı kuruyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 "White Wolf" said: Beyler ben bu walking dead evrenine pek aşikar değilim, evren diyorum çünkü bana öyle geliyor yoksa normal dünya yasaları bu dünyada geçmiyormu ??? Mesala bunlar sürekli zombilerle yaşıcaz tatavasındalar arkadaşım bu zombi vücudu kaslar etler erimiyormu bu virus bunudamı engelliyor, engellmiyorsa taş çatlasa 2 yıl (taş catlasa diyorum 6 ay bile yeter) dünyada zombi kalmaması gerek bu bir . 2'incisi bu zombie'ler niye bu kadar bufflı birinin üzerine çullandımı anında bitiyor, bunların kaslarının erimiş olması gerek yani 3 4 ay gibi bir süreden sonra üzerine ağırlıklarıyla binmedikleri müddetçe bunların içinde demigod gibi olman lazım ittinmi uçurmak yumruk attın mı yıkmak lazım, zaten çürümüş olarak bunun etleri yumuşak değilmidir, blunt bir darbe ile bile parçalanması lazım. hay senin kasina ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar