Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ciftcinin kizi ben hep dudaklara fixliyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sonraki bölüm baya ekşınlı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Lori'ye laflarım var ama herhalde ömür boyu ban yerim. Şeytan lan bu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 su hapishane dizisindede cok uyuzdu uyusturucu alip salak salak isler yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kız ölecek diye cok sevinmiştim gene kurtuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zombilere bile hayatı zehir eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 8. bölüm mü daha iğrençti 9.bölüm mü karar veremedim enfeksiyon gibi dizi izleyemedi bıraktırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Fena değildi.En azından zombi vardı.Bi de andrea mıdır nedir ağzına kürekle vurasım geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Dizi batirdi iyice. Konu monu kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Andrea'ya bi zombi tecavüz etsin istiyorum. ısırmasın, öldürmesin tecavüz etsin o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bok gibi dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 şu resim smiley olarak vizyon bölümündeki dizilere özel foruma eklensin. nedanko'dan rica ediyorum. http://i.imgur.com/KB9F4.png Bu da nedanko'ya özel. emeklerinin karşılığı olarak. http://i.imgur.com/Vs1kk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 şu edebiyattan çok çok hızlı çıkması lazım bu dizinin. bu sezonu efsane bitirmezlerse zaten TIRT statüsü kazanıcak gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 meh bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 looooooooooooooool bileğini kesen teenager kız eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 fena sayılmaz en azından zombi vardı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Doğal seleksiyon gereği böyle mal kızları atacaksın zombilere. İlerde yetişecek neslin umudu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bazı karakterler tatildeydi galiba bu bölüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ahah harbiden niye kadronun yarısı gözükmedi bu bölümde? Lori kadar şerefsiz iğrenç bi karakter yok ya. Önce Andrea'ya atarlandı sora hemen aslında odğruydu onun yağtığı diye çevirdi. Andrea'da ayrı gerizekalı. O intihar eden kızda bileğini mi kesebildi ancak yani? Hani ev cephanelik gibi sıkı verseydi kafasına. Çizgi Roman'dan spoiler var Isırılmadan zombi olanları gösterince. Kız kendini öldürecek sora zombileşcek de öyle anlayacak bizimkiler olayı sandıydım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 dizi çok kötü.belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sırf ff yapıp delete yapmak için indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 of cidden kadınlar çok çok zayıf dizideki. :/ yalnız öbür cephedeki olaylar iyi gelişti ve bağlandı da, zombilere soktukları bıçaklarla ellerini kestiler. dohtor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Sam said: of cidden kadınlar çok çok zayıf dizideki. :/ yalnız öbür cephedeki olaylar iyi gelişti ve bağlandı da, zombilere soktukları bıçaklarla ellerini kestiler. dohtor bu ne? çok sağlam bi detaya dikkat etmişsin burda takdir ediyorum.çizik,ısırık ile bulaşıyor diye gösteriyorlar bize.2 şekilde de kana karıştığı için virüs,bulaşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 o bıçak olayı cidden saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 lan zombiye inandınız bıçağımı saçma buldunuz. tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar