hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 iyiydi bu bölüm şaşırdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 lori direk walking whore lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ahahah sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tek delikanlı daryl vardı onu da ergen tribine soktular %&%&%%&%& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 mulgear6 said: lori direk walking whore lan ahaha ahahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Flassh said: tek delikanlı daryl vardı onu da ergen tribine soktular %&%&%%&%& ahaha bu. Daryl böle yakışmadı. Shane Lori'den daha iyisini hak ediyor. Böyle Andrea ile spin-off çeksinler Shanele paso sevişip zombi öldürsünler. Lori böle Rick'e arkadan fısıldarken Rick bir anda böle kafasını geriye savurup kadının suratına gömsün istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 irkeğim benim diye köylü karısı gibi gaz veriyo masaj yaparak abowwwwwwwwwwwwwwwwww DA-YAK-LIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 kadının yapabileceği tek mantıklı şey o yalnız shane ortadan kalkmadan onlar rahat edemezler asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 gelecek bölüm fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 neyse en azından full drama izlemedik. shane delikanlı adam ya.bence shane ve rick çiftlikteki herkesi vurup darlyde alıp ava cıksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 olm çok fail dizi lan bu. zor tahammül ediyorum sıkıntıdan izleyebildim. çok fazla saçmalık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Lori ile yarışacak birisi varsa o da Andrea'dır herhalde. böyle ağzına yüzüne patlatasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://26.media.tumblr.com/tumblr_lvssmvpPQk1r5d224o1_500.jpg keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 önceki bölüme göre çok daha iyiydi bence. yalnız o çatıdan atlayıp düşen elemanın durumu çok kötüydü ya yazık oldu ona.bi de şu rick'in bar sahnesini tekrar tekrar izliyorum lan dizinin en iyi sahnesi nerdeyse sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yarısında falanım, baya baya iyi bu bölüm bence. dedim veeeee bebek olayı ortaya çıktı. ulan :D bir de glen ölseydi direk, iyi olacaktı. glen sevmediğimden diil de, hep başkaları ölmesin, ana kahramanlar da çotank diye ölsün yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ölmesin abi sonra 3 bölüm onun dramasını izleriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yine tırt bir bölümdü ama allah var 8den iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Offf nasıl kolpa nasıl aşırı kötü bir dizi oldu bu kaç bölümdür zombi bile yok. İlk sezon ne güzel l4d tadında dizi dedik survivor fak yeaa diye sevindik şimdi simse döndü dizi peehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 mulgear6 said: lori direk walking whore lan ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bu bölüm cok iyidi diger gelecek bölümde baya saglam gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Seele said: bu bölüm cok iyidi diger gelecek bölümde baya saglam gözüküyor. özel mesaj atıcaktım atamadım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bölümün başı iyidi bu sefer de, sonra gene fazla ağırlaştı. yalnız shit getting real soon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 paylaşıldı mı bilmiyorum ama... http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/19963445.asp said: İzlenme rekorları kıran zombi dizisi ‘The Walking Dead’in üçüncü sezonunda bir Türk de rol alacak. Zombiyi oynayacak Türk, dizinin Facebook Türkiye sayfasında yapılacak yarışmayla belirlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 çok pis oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 daha izlemedim ama rick in çok hakkını yemişler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar