cihant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 güzelmiş walking dead,beğendim.ilk bölümünü eniştenin tavsiyesiyle izledim dün akşam.sardı baya,ilk sezonu bitirdim sabaha karşı.ikinci sezonu da güncel yayınlanıyor galiba.yalnız dizinin yeni sezonu bozdu diyenler var.izlenemeyecek kadar bozmamıştır,takip edeyim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 2. sezon baya kötü cidden . Vasat altı bir diziye çevirdiler , yazık ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 BiTcH_oFBaT said: merak neden ahırda tutuyorlar acaba? arkadaşları da öldüremedikleri için mi orada saklıyor, yoksa deneyler mi yapıyorlar. bu kadar kompleks olamaz herhalde :) darly'nin şaka yapmıştım lafı da süperdi hahaha acma sakin :P patlarsin orada aileden kisiler var cizgi romanda, ve bu isin sonunda eger bu hastaligin cozumu bulunursa tekrar geri gelip kurtulabilirler diye dusundukleri icin orada tutuluyorlar. aslinda mantikli bir bakis acisi cunku kimse ne oldugunu bilmiyor bir hastalik gibi de dusunulebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 of ya açtım ve patladım.İç içe spoiler koysaydın keşke:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 onu ben ilk kızın yüzündeki korkuyu gördüğüm anda sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kanuni said: BiTcH_oFBaT said: merak neden ahırda tutuyorlar acaba? arkadaşları da öldüremedikleri için mi orada saklıyor, yoksa deneyler mi yapıyorlar. bu kadar kompleks olamaz herhalde :) darly'nin şaka yapmıştım lafı da süperdi hahaha acma sakin :P patlarsin orada aileden kisiler var cizgi romanda, ve bu isin sonunda eger bu hastaligin cozumu bulunursa tekrar geri gelip kurtulabilirler diye dusundukleri icin orada tutuluyorlar. aslinda mantikli bir bakis acisi cunku kimse ne oldugunu bilmiyor bir hastalik gibi de dusunulebilir özel mesaj olarak geldiğinden alıntılar direk açık geldi haha doğru tahmin etmişim en azından :) öğrenince büyük spoiler olmadı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şu sarışın gerizekalı ölsün ya lütfen ölsün ondan sonra dizi istediği kadar boka sarsin yeterki ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sarışınla t-dogu canlı yerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Silphatos said: onu ben ilk kızın yüzündeki korkuyu gördüğüm anda sezdim kızın yüzündeki korkuya gelene kadar daha ilk buraya geldiklerinde "bak oraya yaklaşmayın haaaa" çekmişti veteriner amca, o anda dedim bunlar şunu yapıyolar diye: ölmüş kankalarını burada saklıyorlar. zaten başka niye "gitmeyin oraya" diyebilir ki =) ki doğru çıkmış valla çizgiromana göre. bu arada yeni bölüm bence baya baya güzeldi, leş bir olay yoktu, daryl'in ağabeyi olayı falan filan da güzeldi, her şey güzeldi lan. baya baya olmuş bölüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 oraya yaklaşmayın da mı demişti dayı, onu kaçırmışım ben ya. rick şurda kıvrılıp yatak abi diyince boşver gel yiğen ev rahat falan diyor gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bizim eleman "gerekirse ahırda da kalabiliriz" demişti, veteriner amca da "yok hiç gerek yok, eve yakın olmanız çok daha iyi olur" diye karşılık vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Şu kuyu sahnesindeki iple Glenn'i çekme olayı dışında iyiydi bölüm bence de.. Herifler asılıyor asılıyor ip boş gibi geliyor, Glenn'i gösteriyor hala aşşada yükselmiyor, biraz fizik kurallarına aykırı göründü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yumy biz bir bölüm ilerdeyiz senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ha yok izledim ben de 5 i de, 4-5 üstüste izledim o yüzden o kuyu sahnesi 5 teydi gibi kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bu sezonda 6 bölüm gibi kısa mı olacak yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 13 bölüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bi an normanima bisey olcak diye cok korktum =( kadin sniperla daldigi gibi soyle kaldim norman giderse hic izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Çizgi romanı okuyanlar norman ölüyorsa söylesin gerçekten hiç vakit kaybetmeyelim. Tek ilgi çekici plotline onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sarışın salağı karavanın tepesinden kolundan yakalayıp aşağı çekip, seri tokatlarla sersemletip ağlatasım geldi orada. kendimi ispatlıcam diye yaptığı işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kürek. O kızı kürekle öldürüp, ısırılmıştı yapacak başka birşey yoktu diye öldüresim var. Kürekle ölsün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yaa hacı bu aylaklar omurilik cücüğünden vurulunca ölmüyolar mıydı sadece o bilimsel abi öyle dememiş miydi ben ona takılıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/555197_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 St_Dreamer said: yaa hacı bu aylaklar omurilik cücüğünden vurulunca ölmüyolar mıydı sadece o bilimsel abi öyle dememiş miydi ben ona takılıyorum hala he onu da anlamıyorum, beyin bitmiş, soğandan işliyolardı hani? çenesi kafası eksik tipler yürürken iyi, bir lokma da sen kesince pat diye düşüveriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 nihayet düzgün bir bölüm, onu da altın kalpli redneck kurtardı. dangoz kadın ya, silent hill'de ne iyi bir karakterdi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 silent hill de cok basariliydi ya yine sacini kestirsin erkek olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar