Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

güzelmiş walking dead,beğendim.ilk bölümünü eniştenin tavsiyesiyle izledim dün akşam.sardı baya,ilk sezonu bitirdim sabaha karşı.ikinci sezonu da güncel yayınlanıyor galiba.yalnız dizinin yeni sezonu bozdu diyenler var.izlenemeyecek kadar bozmamıştır,takip edeyim dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

merak

neden ahırda tutuyorlar acaba? arkadaşları da öldüremedikleri için mi orada saklıyor, yoksa deneyler mi yapıyorlar. bu kadar kompleks olamaz herhalde :)

darly'nin şaka yapmıştım lafı da süperdi hahaha

acma sakin :P patlarsin

orada aileden kisiler var cizgi romanda, ve bu isin sonunda eger bu hastaligin cozumu bulunursa tekrar geri gelip kurtulabilirler diye dusundukleri icin orada tutuluyorlar. aslinda mantikli bir bakis acisi cunku kimse ne oldugunu bilmiyor bir hastalik gibi de dusunulebilir

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

BiTcH_oFBaT said:

merak

neden ahırda tutuyorlar acaba? arkadaşları da öldüremedikleri için mi orada saklıyor, yoksa deneyler mi yapıyorlar. bu kadar kompleks olamaz herhalde :)

darly'nin şaka yapmıştım lafı da süperdi hahaha

acma sakin :P patlarsin

orada aileden kisiler var cizgi romanda, ve bu isin sonunda eger bu hastaligin cozumu bulunursa tekrar geri gelip kurtulabilirler diye dusundukleri icin orada tutuluyorlar. aslinda mantikli bir bakis acisi cunku kimse ne oldugunu bilmiyor bir hastalik gibi de dusunulebilir

özel mesaj olarak geldiğinden alıntılar direk açık geldi haha

doğru tahmin etmişim en azından :) öğrenince büyük spoiler olmadı benim için
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

onu ben ilk kızın yüzündeki korkuyu gördüğüm anda sezdim

kızın yüzündeki korkuya gelene kadar daha ilk buraya geldiklerinde "bak oraya yaklaşmayın haaaa" çekmişti veteriner amca, o anda dedim bunlar şunu yapıyolar diye:

ölmüş kankalarını burada saklıyorlar. zaten başka niye "gitmeyin oraya" diyebilir ki =)

ki doğru çıkmış valla çizgiromana göre.

bu arada yeni bölüm bence baya baya güzeldi, leş bir olay yoktu, daryl'in ağabeyi olayı falan filan da güzeldi, her şey güzeldi lan. baya baya olmuş bölüm yani
Sosyal ağlarda paylaş

St_Dreamer said:

yaa hacı bu aylaklar omurilik cücüğünden vurulunca ölmüyolar mıydı sadece o bilimsel abi öyle dememiş miydi ben ona takılıyorum hala

he onu da anlamıyorum, beyin bitmiş, soğandan işliyolardı hani? çenesi kafası eksik tipler yürürken iyi, bir lokma da sen kesince pat diye düşüveriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...