Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu ayın 31'inde başlamıyor muydu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 preair işte. link vereyim kendin gör istersen :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yok gerek yok, hemen indirip biraz izledim de görüntü kalitesi gerçekten rezalet :) 31 ekim'e kadar dayanmaya çalışacam, yoksa bir ara izlerim hehe edit: Zombileri ayrıca evet, şimdi görüntü kalitesini beğenmediğimden ötürü sadece jeneriğe kadar olan kısmı izledim de, çizgi romanda zombiler insanların kokusunu alıp sürekli oraya doğru saldırıyorlardı. Burada anladığım kadarıyla o koku olayı olmayacak. Küçük kıza direk seslendi ve öyle fark edebildi. Ha devamını izlemedim ama böyle olursa daha mi olur, daha mi kötü olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 çok leşmiş görüntü kalitesi benim indirdiğimin de. lan 720p olcak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 beklerim aga hiç çekemem öle görüntü ses :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 seste sorun yok ama görüntü böyle bildiğin soluk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dayanamadım izledim ben de kötüydü görüntü kalitesi evet. gayet süperdi pilot bence böyle giderse efsane olur dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 10 gun kaldi surada. izlemem o preair zimbirtiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 mutluyuz sonunda zombi olan bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 İzledim, gayet güzeldi. Sonraki bölümü merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 zombili oyunlardan, filmlerden, dizilerden gına geldi. artık her önüne gelen bir zombili bi zımbırtı yapıyor. adam gibi birisi werewolf the apocalypse dizisi yapsa keşke de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bir tane adam akıllı zombili dizi söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yaprak dokumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bonec sadece silah/oyun/trivia linkleri verebilmek için muhalefet oluyor ya, inanılmaz gerçekten. Ama bu sefer teeee Bu kadar link ve açıklama göremeyince şaşırdım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 link yok ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Polisler joplamış bizim zombileri ortaköyde bugun diye duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben sabah işe giderken karsılastım bunlarla ortaköyde neler geldi basıma bir bilseniz ama anlatıp fail olmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 olaydan haberi olmayıpta karşılaşan biri böyle aniden survival tribine girip vahşet saçmamış iyiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 işte ben o tribe girecektim bi an ama geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hikayeyi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 noldu abi ortaköyde :S kendi aranızda anlatıp durmayın nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 lan 15 gun dayandik preair izlemeyecegiz diye. gun bugundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Cystein said: noldu abi ortaköyde :S kendi aranızda anlatıp durmayın nedir olay? Ayın 26'sında Walking Dead'in dünya tanıtımı için Ortaköy meydan zombi makyajlı oyuncular gezindi. İşte zombilik yaptılar kısacası asdfsda Poliste onları işçi sanıp jobladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 oha joblama olayı dogrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar