Cystein Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Oğluyla takılan zenci amca vardi ya. O herif super bir oyuncudur bi kerem. Amca da iyi fena deil bas rol ve kankası iyiler. Sarisin karı çok kasmış o gicik gerisine laf ettirtmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 o sümüklü karının başına bişey gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gerçekten insanların zombi dizisinden beklentisini anlayamıyorum ya hacı izle işte dandik rezil falan diyiceğine fazla aksiyon dayasalar dizinin ömrü 2 bölüm. ağır gidiyor ki bence böyle daha iyi.aksiyon dozu 6 bölümde iyiydi bana göre dizinin tek eksisi 6 bölüm oluşuydu.2. sezon 12 bölüm olcaktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Creed said: bu kadar rezil bi diziyi nasıl bu kadar baştacı yaptilar anlamadimki.. uyduruk kaydırık dan dun bi dizi uyduruk bir diziden kastın ne bilmiyorum ama çekimler, atmosfer, makyaj falan gayet başarılı. senaryosunu sevmemiş olabilirsin, oyunculuk da sevmemiş olabilirsin, ben de başarılı bulmuyorum oyunculuğunu. ortalama bir senaryosu var. ama gayet zaman geçirtiyor. görsellikler harika. eğer şuna ciddi ciddi uyduruk falan diyosan, rakiplerini göstermeni isterim. sana göre güzel dizi nedir yani? cidden merak ediyorum görselliği böyle iyi falan olan, çok çok severek izliyorum dediğin drama falan dönmeyen diziler tavsiye eder misin? gerçekten çünkü, bana izlerken bu kadar zevk veren bişey başkasına bu kadar IYYYYYY dedirtcek bişeyse benim dizi/film kültürüm gerçekten kötü. resmen çöp yapıp atmışsın diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 izleme fırsatı bulamadıydım bi türlü bugün cnbce de başlıyomuş. İzleyelm bakalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi soyle dizileri izlemeyin cnbc-e'de. hani network dizisi olsa neyse de kablo dizisi farkli. kese kese kusa ceviriyorlar. torrent felan indirin. o da olmazsa milyon tane diziizle gibi stream yapan siteler var turkce altyazili oradan izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Batuhan_BJK said: spartacus'u ilk defa cnbce dışında biryerden izledim ve ohaaaaaaaaaaaa diyorum. ben bu diziyi böyle bilmiyordum. :S bak spartacusu cnbc-e de izlemiş bi insanın talihsiz açıklaması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ilk bölümden bayağı keyif aldım, atmosfer çok iyiydi. hatta stream bakacağım şimdi öbürleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 güzel dizi izleyin makyajlar on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 6 bölüm zaten kısa bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şimdi hepsini izledim arka arkaya oturup da.. arkadaş nesini beğenmemiş millet ben anlamadım, gayet keyifli zombi hikayesi işte. milletin psikolojik dağılması da işleniyor. ne beklentilerle seyredildiğini merak ettim şimdi heh saçmalık namına da komadan çıkıp rambo gibi olmak dışında (kas atrofisinden ayağa kalkamaz öyle ertesi gün balta sallamak bir yana) çok ciddi birşey yok, kabul edilebilir dozda. (koşamayan zombileri çıtır çıtır yer 2010 model modern ordular o ayrı ama neyse, m2 browning başına oturup caddeyi temizlersin) bilimsel kısmını biraz işlemeleri iyi olmuş. ikinci sezon çekimleri de önümüzdeki ay başlıyormuş, ikinci seoznu da çıktıkça izlerim artık. holy hand grenade of chekov (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1. bölüm harika iken sonra düştü resmen giderek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 İlk bölümü izledim cnbc-e'de bugün, ben oldukça beğendim. Atmosfer efsane. Zaten deli gibi Left 4 Dead 2 oynuyoruz, ilaç gibi geldi. Karar verdim, zombie week yapıcam kendime, ne kadar güzel zombie filmi varsa izleyeceğim. Var mı önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 george a. romero'nun çektiği her film, 28 days-week later, resident evil 1(gerisini izleme), evil dead, zombieland, fido, rec, shawn of the dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 beğendim, izleyeceğğim merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Laorx said: george a. romero'nun çektiği her film, 28 days-week later, resident evil 1(gerisini izleme), evil dead, zombieland, fido, rec, shawn of the dead. Abi 28 weeks later berbat birşey, 28 days'in üstüne izlemiştim resmen serbest düşüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 weeks later baya baya leşti. yani zombi filmlerinde klasik ne varsa, mantık hatası ne varsa gördük. özelliği yoktu. ona rağmen şimdi baktım 7.1 almış imdb'de yuh dedim. 5.5 üzeri vermem yani. days later baya baya baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne diyim bilemedim, bence güzel film "weeks later". 2-3 saçmaladıkları kısım vardı ama öyle büyük mantık hatası ne merak ettim. Sonuçta days later gibi Boyle klasiği beklememek lazım, zaten 2-3 senede 1 adam gibi zombie apocalypse izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 BulletRide said: Laorx said: george a. romero'nun çektiği her film, 28 days-week later, resident evil 1(gerisini izleme), evil dead, zombieland, fido, rec, shawn of the dead. Abi 28 weeks later berbat birşey, 28 days'in üstüne izlemiştim resmen serbest düşüş abi bu post yüzüdnen bugün 28days ve 28weeks izledim ikisi de sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 daysa laf yok weekse var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi onda da spo O tırsak elemanın bir anda rambo kesilmesi, kafa kesen kızımızın da herif odada askerle kapışırken küçük bir kız gibi köşede beklemesi gibi şeyler öeh dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 days'e laf edilmiş yuhannes. çekilmiş en iyi zombi filmlerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Nerenizle izlediniz day ile weeksi yahu rage virusü o zombie değil ohoooo zaten bütün aksiyonu o hayvan gibi rage girmeleri.Weeks kötü ama yoklukta izleniyo yapmayın sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 He bu arada walking deadi yeni bitirdim nıck gene tam olmamış son bölüm efekti çok kolpa ayrıca bildiğin taşralı herifler aksanları aşırı itici.Ben survivor beklerken "A life with my zombie neighbours" dadında çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sen de izlemişsin ama kafa almamış, rage virüsün ismi t-virüs yada başka serilerdeki virüsler gibi. Sonuçta dönüşüyolar ve bu illa ölmeleriyle olucak değil. Böyle zombie değil bunlar kafası yaşayanlara bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar