Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

gerçekten insanların zombi dizisinden beklentisini anlayamıyorum ya

hacı izle işte dandik rezil falan diyiceğine

fazla aksiyon dayasalar dizinin ömrü 2 bölüm.

ağır gidiyor ki bence böyle daha iyi.aksiyon dozu 6 bölümde iyiydi

bana göre dizinin tek eksisi 6 bölüm oluşuydu.2. sezon 12 bölüm olcaktı sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Creed said:

bu kadar rezil bi diziyi nasıl bu kadar baştacı yaptilar anlamadimki..
uyduruk kaydırık dan dun bi dizi

uyduruk bir diziden kastın ne bilmiyorum ama çekimler, atmosfer, makyaj falan gayet başarılı. senaryosunu sevmemiş olabilirsin, oyunculuk da sevmemiş olabilirsin, ben de başarılı bulmuyorum oyunculuğunu. ortalama bir senaryosu var. ama gayet zaman geçirtiyor. görsellikler harika.
eğer şuna ciddi ciddi uyduruk falan diyosan, rakiplerini göstermeni isterim. sana göre güzel dizi nedir yani? cidden merak ediyorum görselliği böyle iyi falan olan, çok çok severek izliyorum dediğin drama falan dönmeyen diziler tavsiye eder misin? gerçekten çünkü, bana izlerken bu kadar zevk veren bişey başkasına bu kadar IYYYYYY dedirtcek bişeyse benim dizi/film kültürüm gerçekten kötü. resmen çöp yapıp atmışsın diziyi.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi hepsini izledim arka arkaya oturup da..

arkadaş nesini beğenmemiş millet ben anlamadım, gayet keyifli zombi hikayesi işte. milletin psikolojik dağılması da işleniyor. ne beklentilerle seyredildiğini merak ettim şimdi heh

saçmalık namına da komadan çıkıp rambo gibi olmak dışında (kas atrofisinden ayağa kalkamaz öyle ertesi gün balta sallamak bir yana) çok ciddi birşey yok, kabul edilebilir dozda. (koşamayan zombileri çıtır çıtır yer 2010 model modern ordular o ayrı ama neyse, m2 browning başına oturup caddeyi temizlersin) bilimsel kısmını biraz işlemeleri iyi olmuş.

ikinci sezon çekimleri de önümüzdeki ay başlıyormuş, ikinci seoznu da çıktıkça izlerim artık.

holy hand grenade of chekov (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Laorx said:

george a. romero'nun çektiği her film, 28 days-week later, resident evil 1(gerisini izleme), evil dead, zombieland, fido, rec, shawn of the dead.

Abi 28 weeks later berbat birşey, 28 days'in üstüne izlemiştim resmen serbest düşüş

abi bu post yüzüdnen bugün 28days ve 28weeks izledim ikisi de sucks.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...