Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kojiroh said: Valla bana da PS3'te FPS daha zor olur gibi geldi. Evde PS3 oynarken diyodum nası oynanır falan diye de, geçen kuzenimde Xbox360 oynadım, "aslında oynanabilir lan" diye düşündüm falan. ya bende çok katı yaklaşıyordum. Halen en iyi kombinasyonun klavye-mouse olduğunu düşünsem de artık konsolda oynanabiliyormuş lan diyebiliyorum. Yani neredeyse 99'dan beri aktif bir PC FPs oyuncusu olunca insan, konsol haliyle zevk vermiyor ama alışınca eğlenceli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Steamde sorun mu var? Loginde kalıyor öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kalir arasira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Hergonan said: Ayrica dlc falan yedireceklermis herkese simdiden afiyet olsun. 20 30 tlye 2 harita 1 silah :p rus dlc'si alırız kih kih :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 colt comando ne kadar güzel bi silahtır yarabbim ya yerden kaldırdım mı helikoptere kadar durmak yok yola devam yüzümde camo adeta bir shadowum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi jd 2020 kendini asti artik. http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146&sid=4o7bf5mpj320igm28tr8gfkab0 failed at failing. live updates kismina bakin. edit: adam sonradan editler meditler soyle dursun, arkadas ss almis; http://i52.tinypic.com/mww3l0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Flak jacket pro / Tactical mask pro, nuketownda terminatorizm pek bi keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 DarKRideR said: Kojiroh said: Valla bana da PS3'te FPS daha zor olur gibi geldi. Evde PS3 oynarken diyodum nası oynanır falan diye de, geçen kuzenimde Xbox360 oynadım, "aslında oynanabilir lan" diye düşündüm falan. ya bende çok katı yaklaşıyordum. Halen en iyi kombinasyonun klavye-mouse olduğunu düşünsem de artık konsolda oynanabiliyormuş lan diyebiliyorum. Yani neredeyse 99'dan beri aktif bir PC FPs oyuncusu olunca insan, konsol haliyle zevk vermiyor ama alışınca eğlenceli olabiliyor.controller'a bi alisinca cok rahat oluyor ya, ama PS3 controller'i cok sikko ozellikle FPSler icin (valla bunu fanboy olarak soylemiyorum), Xbox controlleri oneririm controllerla FPS oynuyorsaniz, trigger olayi guzel ozellikle baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 2 gündür oynuyorum forumları takip edemedim. oyunda spawn pointle ilgili problemler mi var ? mapin karşı tarafında olması gerekirken arkamda spawn olan rakipler bıkkınlık verdi. bununla ilgili bi açıklama var mı treyarch'tan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vardi. ama patchte gelmedi spawn point duzeltmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ps3 de aim assist kapalı bi videom var bitane onu buraya nasıl koyabilirim anneye anlatır gibi anlatabilir mi üyelik mi almam gerekiyo tekrardan psn mail ve sifremle giremiyorum sanırım siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bakalım üye oldum koyabilirsem koyarım aim assistsiz 2.ci veya 3.cü maçımdı nişan konusunda failleri maruz görünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 said: İlk beş gün satışları Black Ops'un başarısının devam edeceğini gösteriyor; zira Black Ops, ilk beş günde 650 milyon dolarlık satış rakamı ile sadece daha önce Modern Warfare 2'e ait olan 550 milyon dolarlık satış rakamını sollamakla kalmıyor, aynı zamanda eğlence endüstrisinde tüm zamanların en büyük ilk beş gün hasılatına imza atıyor. vay be abi adamlar para basıyor lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o yüzden diktatörlüğe doğru gidiyorlar ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya ps3 accountumu linkledim ama görünmüyo videolarım ya pef edit: tamam buldum montaj yapıyorum videoyu koyucam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Black Ops Configuration Utility diye bir programcık var, cfg dosyasında ki çeşitli ayarları değiştirmenizi yarıyor, baya performans artışı sağlıyor çünkü menüde olmayan ayarlar var. 1.0.0.2 versiyonu mevcut. http://www.megaupload.com/?d=2K854RRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 off olmuyo başaramadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 LathspeLL said: Black Ops Configuration Utility diye bir programcık var, cfg dosyasında ki çeşitli ayarları değiştirmenizi yarıyor, baya performans artışı sağlıyor çünkü menüde olmayan ayarlar var. 1.0.0.2 versiyonu mevcut. http://www.megaupload.com/?d=2K854RRE Üstad upload yaparmısın bizim için şu an ulaşılamıyor dosyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hotfile olur mu ? http://hotfile.com/dl/84768172/fff0375/BOConfigMakerUpdate.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adamlar config icin program kasmi$ abi. guzel olmu$ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://i1011.hizliresim.com/2010/11/25/2562.jpg Bu ayarları girmeniz optimum performans içindir.İsterseniz kendiniz oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 blur flame falan kapatilmali bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi flame kapatinca napalm e beles frag oluyor insan, ustune yuruyor insta kill yiyorsun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu arada chopper gunner dısındaki killstreakler ne kadar zayıf., ne kadar güzel bişi bu böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar