Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
progamer said:

Bu akşam Zombie mod oynamak isteyen var mı? 4 kişi toplaşıp oynasak güzel olur.

Steam id: Rabec

Yok mu başka oynamak isteyen ya? 2 kişi daha lazım :)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

120 fov'dan aşşağı oynamazdım ben

wide da hesabi farkli oluyor, 120 overkill olur, oyle q3 gibi bi hesap yok ortada. 80 cok kotu degil ama en az 100 e cekebilmek iyi olurdu.
Mesaj tarihi:
ben takılma geçti denildikten sona aldım da
çok az takılmalar oluyo harita başında falan sonra bi miktar kendine geliyo arada çok nadir olsa da takılıyo da oynanmayacak kadar değil
patchden önce nasıldı onu bilmiyorum ama
Mesaj tarihi:
aksiyon oldu mu allahın emri takılıyor benim makine, ama hc oynadın mı daha sadece güzel takılmadan bir oyun çıkıyor. Allah göstermesin tdm fln denk gelirse bi de Nuketown, makineye res atmadan düzelmio :)
Mesaj tarihi:
Sadece tdm oynamış da olsam multi süper, başından kalkamadım. Sonra parmaklarım ağrıyınca bıraktım :D ps3 bu arada..

PC'de de stutter problemi ve lag sorunları çözülürse çok eğlenceli olacaktır
Mesaj tarihi:
beyler oyunu steamden yükledim son yüklemeyi yaparken directx bilmem ne kısmında bilgisayar restart atıyor. pc de baska hic bi sorun yok. sadece steamden bu oyunu yüklerken o directx kısmında oluyor.
google dan arastırdım fakat bulamadım
fıkrı olan varmı? tesekkurler
Mesaj tarihi:
beyler son directx versiyonu yüklü. piyasaya cıkan bütün oyunları oynuyorum pc de hic bi sorun yok fakat bu black ops un directx i yüklenirken pc cat diye restarrt atıyor. kesinlikle hiç bi yerde çözümü bulamıyorum. burdan cıkarmı acaba ya.
yardın pls..
Mesaj tarihi:
Ya herkes lag fixlendi diyor, bende hala hafif stutter var. Ne iş?

Sistemim:

Windows Vista (-_-) dibine kadar updateli
3 GB RAM
Core2Duo E8400 3.00 GHz
Sound Blaster X-Fi
ATI Radeon HD4800
Motherboard Asus P5Q-PRO

DirectX tamam, sürücüler tamam. Grafikleri sonuna kadar düşürdüm, hala stuttering oluyor, özellikle mortar çağırırken. Başka ne yapmalıyım? İnternette sunulan bütün fixleri denedim (maxpackets 100, steamcloudu kapama, priority ve affinity değiştirme, antivirüs, firewall vesaire kapama) ama nafile.
  • Yeni Oluştur...