Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bunun düşük olanı mide bulandırıyo galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 teyzemin fovu -80 arkasinda gozu var cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 progamer said: Bu akşam Zombie mod oynamak isteyen var mı? 4 kişi toplaşıp oynasak güzel olur. Steam id: Rabec Yok mu başka oynamak isteyen ya? 2 kişi daha lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 şu ekran donması zigası olmasa sana 10 kişi bağlarım direk kafeden de olmadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 120 fov'dan aşşağı oynamazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Silphatos said: 120 fov'dan aşşağı oynamazdım ben wide da hesabi farkli oluyor, 120 overkill olur, oyle q3 gibi bi hesap yok ortada. 80 cok kotu degil ama en az 100 e cekebilmek iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bi 5-10 yıl öncesini anmıştım ben zaten, q2-3, hldm, ag :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 arkadaslarla arcade modun multisini oynadik 15e kadar geldik super eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fov arasındaki farklar için ss versenize (cod7 için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 herkeste o takılma sıkıntısı geçtimi? bende hala tık tık takılıyor arada iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben takılma geçti denildikten sona aldım da çok az takılmalar oluyo harita başında falan sonra bi miktar kendine geliyo arada çok nadir olsa da takılıyo da oynanmayacak kadar değil patchden önce nasıldı onu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aksiyon oldu mu allahın emri takılıyor benim makine, ama hc oynadın mı daha sadece güzel takılmadan bir oyun çıkıyor. Allah göstermesin tdm fln denk gelirse bi de Nuketown, makineye res atmadan düzelmio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Sadece tdm oynamış da olsam multi süper, başından kalkamadım. Sonra parmaklarım ağrıyınca bıraktım :D ps3 bu arada.. PC'de de stutter problemi ve lag sorunları çözülürse çok eğlenceli olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beyler oyunu steamden yükledim son yüklemeyi yaparken directx bilmem ne kısmında bilgisayar restart atıyor. pc de baska hic bi sorun yok. sadece steamden bu oyunu yüklerken o directx kısmında oluyor. google dan arastırdım fakat bulamadım fıkrı olan varmı? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beyler son directx versiyonu yüklü. piyasaya cıkan bütün oyunları oynuyorum pc de hic bi sorun yok fakat bu black ops un directx i yüklenirken pc cat diye restarrt atıyor. kesinlikle hiç bi yerde çözümü bulamıyorum. burdan cıkarmı acaba ya. yardın pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 DXSETUP.exe yüklerken restart atıyor delirmek üzereyim. niye olabilir hepiniz oyundasınız dimi : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 3 kere daha yazarsan kendi kendine çözülecek sorunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 seker adam vakasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bu famas cılgınlıgı ne yaw boyle? %70 ı famas kullanıyor oynayanların :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://i51.tinypic.com/2w4mqli.png 1 saat uğraştım şunu yapmaya ama süper oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 lvl 42de gidiyo onlar kasmasaydin ke$ke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nereye gidio nie gidio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 42 olunca `you are owned` yazmaya ba$liyo tufek ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Koşup prone'lama olayının ismi: DOLPHIN DIVERS! Hahah muhteşem. Birde tabi Bunny Hoppers var, MW2'de bu kadar zıplayan adam görmemiştim ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ya herkes lag fixlendi diyor, bende hala hafif stutter var. Ne iş? Sistemim: Windows Vista (-_-) dibine kadar updateli 3 GB RAM Core2Duo E8400 3.00 GHz Sound Blaster X-Fi ATI Radeon HD4800 Motherboard Asus P5Q-PRO DirectX tamam, sürücüler tamam. Grafikleri sonuna kadar düşürdüm, hala stuttering oluyor, özellikle mortar çağırırken. Başka ne yapmalıyım? İnternette sunulan bütün fixleri denedim (maxpackets 100, steamcloudu kapama, priority ve affinity değiştirme, antivirüs, firewall vesaire kapama) ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar