Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Xaenin said: Yarın akşam kurulsun oyun. Yankı seninle kapanmamış bir davamız var, sniper yasak ama. sunucu var abi artik oyun kurma devri bitti. asdfsa 195.122.135.72:3204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu arada sunucu ranked oldugundan, cok cok az modifikasyon yapiliyor. yani gl yi kapatamiyosunuz =P atin anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://steamcommunity.com/groups/patibo Evet gir gir gir gir, akıcaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 steam'den daha ucuza satan bir yer var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 25$'a rus key satıyorlar, gün içerisinde dil paketi dağıtacaklarını savunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mani said: mehehehe noob tuber Kobe. Kimmel'ın hastasıyım "proud noob" um benim ikincisinden sonra artık oyunu merak etmiyorum da şu reklam iyiymiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 neyini merak edicen oyunun, tabanca tufek, yardir babam yardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 su 25$ olayi calisirsa alacam direk, beceremiyorum da zaten oyunu, vururlar iki tane kafama kendime gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mehem, 25$'ı da geçtiler gittigidiyor'da 28 tl oyun :O bakalım umarım becerirler dil olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 LathspeLL said: http://steamcommunity.com/groups/patibo Evet gir gir gir gir, akıcaz!!! mw2 grubunu revamplasaydik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Xaenin said: Yarın akşam kurulsun oyun. Yankı seninle kapanmamış bir davamız var, sniper yasak ama. adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 daha önce bi örnegi var mı bu olayın? cevirebilirler mi dili? varsa daha önceden böyle yapılmıs bişey hemen alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sereglin said: LathspeLL said: http://steamcommunity.com/groups/patibo Evet gir gir gir gir, akıcaz!!! mw2 grubunu revamplasaydik ? Oda olabilir ama MW2'ciler var orda falna diye yenisini açtım dur bakiim ayarliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mw2 yi çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aldım gitti rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bence yeni grup acmaya gerek yok. Eskini editleyelim iste herkes orda zaten. Bu saatten sonra kim gidip mw2 oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 dworgian oynuodu bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 selam mw2 yi rus cd keyinden almıştım kafe için. çeviriliyor. gayet sorunsuz. fakat bir ipucu vereyim. çalışır durumdayken m2 klasorunu yedekleyin. bazen saçma salak dosyaları falan siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gittigidiyor'dan alan olursa dili çevirebiliyor mu lütfen bildirsin; ona göre oradan alacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 rus cdkey alanlardanım bende, multiplayer oynadım bayaa zevkli yalnız cok takılma oluyor düzelir, şimdi heyacanla bir iyilik sever bir arkadaşın ingilizce dil dosyalarını bir yerlere yüklemesini bekliyorum ki ingilizce olsun oyun.. bu arada bir kaç deneme ben yaptım ama yemedi. Steam de oyunu sağ tık yapıp properties kısmına girince language kısmı var ordan ingilizceyi seçince oyunun klasöründe zonerussian altındaki dosyaları sildi ve oyun çalışmadı, bende gittim tekrar language dan ruscayı sectim o sildikleri dosyaları russian klasörüne tekrar download etmeye başladı otomatik olarak, bende bi cinlik yapayım dedim gittim zone klasörü altına english diye boş bir klasör açtım sonra steamden ingilizceyi sectim ama yemedi tabi serefsiz , üstüne birde yine russian klasöründeki dosyalarıda sildi, allahtan internet hızlıda cabuk cekiyor, 1.6gb dil dosyaları 20mbıt ınternetınız yoksa hıc kurcalamayın yada yedek alın! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gece 12'de aliyorum be de bakalim akicam direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 xbox mi aliyon sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hee, olm sukru al bi xbox da oynayak bu arada baltimore'da bi gamestop'tan silahli soygunla 100 black ops calmislar HAHAHAHAHAHA chttp://arstechnica.com/gaming/news/2010/11/100-copies-of-new-call-of-duty-stolen-in-armed-gamestop-robbery.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 is bulursam alicam, gerce evde tv de yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sukru evini ac bize. TV'yi de alip gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar