Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 böle fena halde canım büyücülü bişiler oynamak istiyo. dragon age, titan bilmemne, diablo2, NWN serisi ve dungeon siege haricinde, süper büyücü oyunudur bayılıcaksın diye tavsiye edebileceğiniz bir oyun varmı? 5-6 yıl öncesinden bu güne kadar ne tavsiye ederseniz. yanıyorum su lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Lord of Ultima oynuyoruz baya bi kişi. Mage-Warlock falan da var, UO'daki tipler var genel olarak. Eğlenceli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 belki Myth serisi olabilir orda mage ile 1 ateş topuyla tüm mangayı param parca edebiliyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 xaty said: Lord of Ultima oynuyoruz baya bi kişi. Mage-Warlock falan da var, UO'daki tipler var genel olarak. Eğlenceli bence. hangi world'de oynuyosunuz. bende geliyorum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 tabii bu girşimim, arayışımdan vazgeçtiğim manasına gelmyo. hala bilgisayarda solo oynayabileceğim büyülü müyülü oyun istiyorum :( might serisi azıcık oynadım. oynadım dediim bir ikiş tanesini bitirdim. büyücü çok yalan orda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 4.5 sene oynadım zor bıraktım. bazen uyuşturucu krizine girer gibi wow krizine giriyorum. kendimi yatağa bağlayıp 3 sat bekledikten sonra geçio. ayrıca lord of ultima ogame gibimiş olm boşverin ya. kafayı yerim ben onla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dragonmax said: xaty said: Lord of Ultima oynuyoruz baya bi kişi. Mage-Warlock falan da var, UO'daki tipler var genel olarak. Eğlenceli bence. hangi world'de oynuyosunuz. bende geliyorum hemen :) 2'de oynuyoruz ama şu an acayip dağınık yerleşimimiz. bi server açılırsa oraya geçeriz diyoduk da açılamadı bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dragonmax said: böle fena halde canım büyücülü bişiler oynamak istiyo. dragon age, titan bilmemne, diablo2, NWN serisi ve dungeon siege haricinde, süper büyücü oyunudur bayılıcaksın diye tavsiye edebileceğiniz bir oyun varmı? 5-6 yıl öncesinden bu güne kadar ne tavsiye ederseniz. yanıyorum su lütfen :) icewind dale 1 & heart of winter icewind dale 2 baldurs gate 1&2 ek paketleri nwn 1 i tavsiye etmem grafikler kusmuk. temple of elemental evil tavsiye ederim taktiksel yanı da ağır. nox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Sacrifice..eski ve guzel..hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benim aklıma, alakasız ama, Black and White geldi. yemişim mage'ini warlock'unu, direk tanrı oluyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Fable var, büyüleri çok şekildi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dragonutopia said: Sacrifice..eski ve guzel..hfHakikaten tam wizard-priest arası bir karakter oluyordun, süperdi. Özellikle tanrıların atışmaları da çok keyifliydi. Son bölümü bitirememiştim, hala içimde uktedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 son bölümü harbi lanetti tier5 üniteden 3 tane mi ne bindlemiştim onları bile gelip vıjt diye kesiyordu ipne marduk en leşide ritual yapmadan direk alıyordu soulları /rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Soulları convert etmeden alması resmen illet ediyordu, animate dead büyüm olmasına rağmen adam acımıyordu =) Sonuçta mutlaka oynayın sacrifice'ı, cidden zamanının ötesinde oyunlardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ARCANUM Oynadıysan bir daha oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Biraz geç bir cevap oldu ama Risen'ı mutlaka oynamalısın. Kendisi FPS olarak oynanan bir RPG. Üstelik geçen senenin sonunda çıkmış yeni bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 trine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Risen Third person yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar