Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage'li Wizard'lı Oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle fena halde canım büyücülü bişiler oynamak istiyo.
dragon age, titan bilmemne, diablo2, NWN serisi ve dungeon siege haricinde, süper büyücü oyunudur bayılıcaksın diye tavsiye edebileceğiniz bir oyun varmı? 5-6 yıl öncesinden bu güne kadar ne tavsiye ederseniz. yanıyorum su lütfen :)
Mesaj tarihi:
xaty said:

Lord of Ultima oynuyoruz baya bi kişi. Mage-Warlock falan da var, UO'daki tipler var genel olarak. Eğlenceli bence.

hangi world'de oynuyosunuz. bende geliyorum hemen :)
Mesaj tarihi:
tabii bu girşimim, arayışımdan vazgeçtiğim manasına gelmyo. hala bilgisayarda solo oynayabileceğim büyülü müyülü oyun istiyorum :( might serisi azıcık oynadım. oynadım dediim bir ikiş tanesini bitirdim. büyücü çok yalan orda :/
Mesaj tarihi:
4.5 sene oynadım zor bıraktım. bazen uyuşturucu krizine girer gibi wow krizine giriyorum. kendimi yatağa bağlayıp 3 sat bekledikten sonra geçio. ayrıca lord of ultima ogame gibimiş olm boşverin ya. kafayı yerim ben onla :P
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

xaty said:

Lord of Ultima oynuyoruz baya bi kişi. Mage-Warlock falan da var, UO'daki tipler var genel olarak. Eğlenceli bence.

hangi world'de oynuyosunuz. bende geliyorum hemen :)

2'de oynuyoruz ama şu an acayip dağınık yerleşimimiz. bi server açılırsa oraya geçeriz diyoduk da açılamadı bi türlü :(
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

böle fena halde canım büyücülü bişiler oynamak istiyo.
dragon age, titan bilmemne, diablo2, NWN serisi ve dungeon siege haricinde, süper büyücü oyunudur bayılıcaksın diye tavsiye edebileceğiniz bir oyun varmı? 5-6 yıl öncesinden bu güne kadar ne tavsiye ederseniz. yanıyorum su lütfen :)

icewind dale 1 & heart of winter
icewind dale 2
baldurs gate 1&2 ek paketleri
nwn 1 i tavsiye etmem grafikler kusmuk.
temple of elemental evil tavsiye ederim taktiksel yanı da ağır.
nox
Mesaj tarihi:
Dragonutopia said:

Sacrifice..eski ve guzel..hf
Hakikaten tam wizard-priest arası bir karakter oluyordun, süperdi. Özellikle tanrıların atışmaları da çok keyifliydi. Son bölümü bitirememiştim, hala içimde uktedir.
Mesaj tarihi:
son bölümü harbi lanetti
tier5 üniteden 3 tane mi ne bindlemiştim onları bile gelip vıjt diye kesiyordu ipne marduk
en leşide ritual yapmadan direk alıyordu soulları /rage
Mesaj tarihi:
Soulları convert etmeden alması resmen illet ediyordu, animate dead büyüm olmasına rağmen adam acımıyordu =)

Sonuçta mutlaka oynayın sacrifice'ı, cidden zamanının ötesinde oyunlardandı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biraz geç bir cevap oldu ama Risen'ı mutlaka oynamalısın.

Kendisi FPS olarak oynanan bir RPG.

Üstelik geçen senenin sonunda çıkmış yeni bir oyun.
  • Yeni Oluştur...