Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Eskişehirspor Ctesi 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

blazkowicz said:

Rıza Çalımbay'ın ben Bjk'ya karşı puan aldığını hatırlamıyorum. Denizlispor'un başında Lyon'u devirirken bile Bjk'ya karşı ruhsuz oynuyordu hep. :) Yine aynısı olacaktır.
ruhsuz oynuyo dediğin tekme tokat oynayıp hatta ali tandoğan ibonun elmacık kemiğini filan kırmıştı kafa atıp. bu mudur ruhsuz oynamak asdfasdfasdfad
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

Rıza Çalımbay'ın ben Bjk'ya karşı puan aldığını hatırlamıyorum. Denizlispor'un başında Lyon'u devirirken bile Bjk'ya karşı ruhsuz oynuyordu hep. :) Yine aynısı olacaktır.

Çalımbay'dan önce hatırlıyor musun? 30 senedir yenemiyor EsEs Beşiktaş'ı, Çalımbay'ın üstüne gitmeye yer arıyor millet..
Bu sefer EsEs kazanınca susarlar belki. Gerçi o zaman da 'bu kadar lafın üstüne sıkıyosa kazanmasaydı' falan derler yüzsüz yüzsüz.
Sosyal ağlarda paylaş

ümit karan hakkaten rüştüyü gördüğü yerde affetmiyor.

Taa yıllar önce rüştünün açıklaması vardı türkiyede en çekindiğim forvet ümit karan diye. Gerçi sebep olarak "ne zaman ne yapacağı, nereden nasıl vuracağı belli olmuyor falan demişti de ona gelene kadar kendisine attığı onlarca gol var tabii :P

Güzel gidiyor maç, böyle devam etsin :)

Eses de çok abartmasın 5-6 tane atmasın yoksa bi saoraki hafta gaza gelip hırs yapıp kazanabilir beşiktaş, o yüzden bu skor iyi :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...