PZero Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 :)-D:)-D Başarılar Beşiktaş'ım . :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 0-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Rıza Çalımbay'ın ben Bjk'ya karşı puan aldığını hatırlamıyorum. Denizlispor'un başında Lyon'u devirirken bile Bjk'ya karşı ruhsuz oynuyordu hep. :) Yine aynısı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 beşiktaşım 0-1 kazansın yeter fazlasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 5 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 blazkowicz said: Rıza Çalımbay'ın ben Bjk'ya karşı puan aldığını hatırlamıyorum. Denizlispor'un başında Lyon'u devirirken bile Bjk'ya karşı ruhsuz oynuyordu hep. :) Yine aynısı olacaktır.ruhsuz oynuyo dediğin tekme tokat oynayıp hatta ali tandoğan ibonun elmacık kemiğini filan kırmıştı kafa atıp. bu mudur ruhsuz oynamak asdfasdfasdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ruhsuz futbol demiştim ben. :D Neyse akşam görürüz. Banko Bjk, 2:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Biz yeniyoruz fb-gs berabere kalıyor.. Aradan sıyrılıp şampiyon oluyoruz bursa ikinci oluyor. Mustafa Denizli ve İ.B.B ye bize yaşattığı dejavu hissi için teşekkürlerimizi sunuyoruz.. Geçen senede bir İ.B.B maçı ile dengeler değişmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Sonrasında geçen size biz size hediye ettik şampiyonluğu kupayı diyen fb ve gs li arkadaşlarla çok dalga geçmek için hazırlara başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 blazkowicz said: Rıza Çalımbay'ın ben Bjk'ya karşı puan aldığını hatırlamıyorum. Denizlispor'un başında Lyon'u devirirken bile Bjk'ya karşı ruhsuz oynuyordu hep. :) Yine aynısı olacaktır. Çalımbay'dan önce hatırlıyor musun? 30 senedir yenemiyor EsEs Beşiktaş'ı, Çalımbay'ın üstüne gitmeye yer arıyor millet.. Bu sefer EsEs kazanınca susarlar belki. Gerçi o zaman da 'bu kadar lafın üstüne sıkıyosa kazanmasaydı' falan derler yüzsüz yüzsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şaka mı ya.daha yeni başladı eses salladı bi tane derbide kan cıksın diye herşeyi yapıolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 eses öttürdü boruyu 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 zabalov=) gole faul diyen çıkıcak mı acaba merak ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 katagogogogog katagogogogo katagogogogog adsadasdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 PENALTI 2 gelio 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kata go go go 2 oldu hgusdhndf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hop 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mokoko said: 0-3 beyler raad olun geniş takılın. ben maç oncesi demiştim. 3te gelir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 arif ilk yari 2 ikinci yari x oynamistir heralde berabere biter bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ÜMİİİİİİİİİİİİİİİİT KARAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ümit karan'ın rüştü'ye olan aşkı bambaşka, senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 uzmeyin besiktasli genc kizlari ama ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 3 geliyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahahah koray neler yaptı. oyoyoy bi daha geldiler asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ümit karan hakkaten rüştüyü gördüğü yerde affetmiyor. Taa yıllar önce rüştünün açıklaması vardı türkiyede en çekindiğim forvet ümit karan diye. Gerçi sebep olarak "ne zaman ne yapacağı, nereden nasıl vuracağı belli olmuyor falan demişti de ona gelene kadar kendisine attığı onlarca gol var tabii :P Güzel gidiyor maç, böyle devam etsin :) Eses de çok abartmasın 5-6 tane atmasın yoksa bi saoraki hafta gaza gelip hırs yapıp kazanabilir beşiktaş, o yüzden bu skor iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar