sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 servera girip pati yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 okçu dışında oynayamıyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 at üstünde savaş biraz zorlaştırılmış, at sırtında iken milleti eskisi gibi rahat biçemiyorsun, mızraklar hariç yakın dövüş silahları ekti alanı kısmışlar güzel ayrıntılar var bazen bir kralık kendi içerisindeki bir kalede, lordlar arasında ziyafet verebiliyor, düşük nam varsa seni kaleye almıyorlar. Bir şehirde hem turnuva vardı hem lordlar arasında ziyafet turnuvayı kazandım diye şehrin lordu beni kendi ziyafetine falan davetetti, dedim güzel birde bandit lair'ler var çevrede birkaç adamla mekanı falan basıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Multisi deathmatch(arena) şeklinde mi yoksa grupla ilerlenebilen strateji şeklinde mi.Birde multisinde aldığımız ekipmanlar kendimize mi ait oluyor random mu veriliyor yada standart ekipmanlardan seçiyor muyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aslinda baglantisi saglam biri arada server acabilir, cok oldugumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 var mı şuan oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tr serverları boştu.eu da oynuodum demin çıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yav bende mount&blade orjinal cd-keyi var.2-3 sene once almıstım. Bu cd key ile warband betada oynayabiliyodum.Şimdi release i yükleyip aktivasyon yapamıyorum,denied diyor ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 warbard expension satın alman lazım vanilla keyiyile oynıyamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hmm peki ilk oyunu alanlara indirim vs gibi bişey varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 COK PİS KİTLEDİ KURTULAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 lan şu kutusunun resmini koysanıza bi zahmet acayip merak ediyorum hafta sonu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 eve gidince korum. gençler giremiyorum ben malum ekran kartım yalama oldu sanırsam. bi çözüm bulana kadar da oyun alemine elveda zaten. dönünce spearları sokacağım yerleri hesaplamak için yeterince vaktim olacak. http://www.komikaze.net/komiks/komiks/gotu-kola.jpg mak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 baya zevkli olmuş, archer sardı beni eheh. nickim Oktar oyun içinde, clan için hangi tagi koycağımıza karar verdiyseniz koyayım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 SeaGle said: lan şu kutusunun resmini koysanıza bi zahmet acayip merak ediyorum hafta sonu alıcam http://img23.imageshack.us/img23/2943/mb1g.jpg http://img101.imageshack.us/img101/6909/mb2m.jpg edit: link fail 2. edit: yumoş yumuşaklığındaki masa pufpufunu görmezden geliniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mousepad ine bittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 obaa calradia haritası plastik yapmamışlar lan ne güzel alayım hemen de gireyim ortamlara ben de. Çok pis oynarım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bende gelicem bir ara. geldiğimde baya can yakarım söyliym. hah şeyide sorayım böle katanalı matanalı mod yok mu? çünkü at+katana verirseniz tanrıyı kesebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 PrudenT said: baya zevkli olmuş, archer sardı beni eheh. nickim Oktar oyun içinde, clan için hangi tagi koycağımıza karar verdiyseniz koyayım onu. PATI_isim steam grubumuza katıl, http://steamcommunity.com/groups/patimb bir de oyuna gireceğin zaman steam group chat'e gir. keep in touch for further information. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 o can yakacakları bekliyoruz hevesle sevgili vingthor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dokunmak. ımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yahu benim harita özürlü çıktı. kenarlarındaki çerçeve desenli kısımlar düzgün kesilmemiş, bazı bölümlerde fazlalık var böyle üçgen şeklinde(hani bulmaca ekleri yapışık olur falan böyle açınca fazlalık olur ya onun gibi) oralar yırtılmış. çok koydu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şu mount & blade'lerde single player'da hiç bişi yapmadan bütün şehirlerdeki turnuvaları takip edip hepsini save-loadsuz kazanmayı hiç bişiye değişmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Hadi millet multiye akin, artik serverimiz da var! PATI WANTS YOU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar