Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine atlı okçu olunabiliyor, hatta sapan da kullanılabiliyor ilk defa. viking olmak zorunda değilsiniz zaten 7-8 ayrı millet var seçilebilen. pict bile olabilirsiniz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
napoleonic wars dlc'si oyunun kendisinden ve diğer dlc'lerinden bile güzel. tavsiye ediyorum. warband de hala oynayan sabit kitle var akşamları boş kalmıyo. ama napolyon çok eğlenceli.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şu oyunun melee sistemini örnek alsa diğer kılıçlı oyunlar. daha akıcı animasyonla grafikle böyle güzel güzel kılıç dövüşü yapabilsek skyrim'de falan. baydı sol atak sağ blok her oyunda. iki fast bi slow atack komboları falan.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
a clash of kings diye bi game of thrones modu indirdim
smallfolk'un koruyucusu olup efsanelerde ölümsüzleşmeyi planlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=6HMNUy0Z3fc
  • 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
iron europe diye güzel bi modu var ya güme gitmiş ya da yeterince popüler olmadı henüz. 1. dünya savaşı settinginde geçiyor. el bombası makineli tüfek sniper sıhhiye vs var. keşke popüler olsa zevkliydi baya.
Mesaj tarihi:
Var öyle bikaç tane popüler olmayan ama baya iyi olan modlar. North and South mesela, amerikan iç savaşı konulu, hayvan gibi emek harcanmış ama serverlar bomboş. Evente falan denk gelirseniz baya keyifli. Aynı ekibin standalone oyun projesi var War of Rights diye.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Workshopda denk geldim.

Openworld Multiplayer Roleplaying modu yapmışlar; Çiftçi olup, at arabası kullanıp tarla sürebiliyorsun, ya da demirci olup çeliğe su verip kılıç yapıyorsun filan değişik bir mod. Faction sistemi, crafting sistemi falan var baya hoşuma gitti. Denemek isteyen steamden ekleyebilir; Feudal-World

Edit: Bu arada EU sunucusu var, orada takılabilirsiniz.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Onu Armağan söylemişti zaten bi röportajda. Önce warband sonra bannerlord consol port yapıcaz ama öncelik her zaman pc'dir bizim için falan diye.
Hatta vidyosu http://youtu.be/ggsfGaVoOhQ?t=8m6s
  • Yeni Oluştur...