Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bunların yeni oyunu çıkmıyo muydu, niye hala eski oyuna expansion çıkartıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 aldım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 taleworlds değil, brytenwalda ekibi yaptı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ciddi çökme sorunu var her 5-6 "tab" tuşuna basarak şehirden çıkmada çöküyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 alayın dedim, sonra düşündüm ya ben bu oyunu atlı okçu olarak oynuyorum, viking gibi çamurda sürünmek ters olur, almadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 yine atlı okçu olunabiliyor, hatta sapan da kullanılabiliyor ilk defa. viking olmak zorunda değilsiniz zaten 7-8 ayrı millet var seçilebilen. pict bile olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 olursun da, atın koşacağı yer lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 hotfix yayınlanmış beta olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 İndirimde 6 TL olmuş beyler, alalım mı? Oynattırıyor mu kendini 4 yıl sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 napoleonic wars dlc'si oyunun kendisinden ve diğer dlc'lerinden bile güzel. tavsiye ediyorum. warband de hala oynayan sabit kitle var akşamları boş kalmıyo. ama napolyon çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ahah bu dlc'yi hatırladım da bildiğin teksas usulü at üstünde çatapat çatapat adam öldürmeye çalışıyordun. Adam vurmakta o kadar zordu ki %90 ıskalıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 RP serverları çok iyi napoleonic'in. 100v100 battlelar prison breakler falan.. Sapper olup akıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 şu oyunun melee sistemini örnek alsa diğer kılıçlı oyunlar. daha akıcı animasyonla grafikle böyle güzel güzel kılıç dövüşü yapabilsek skyrim'de falan. baydı sol atak sağ blok her oyunda. iki fast bi slow atack komboları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Zaten bi çok oyuna örnek oldu M&B. War of Roses var, Chivalry var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Kingdom Come: Deliverance var işte, yolda geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 subliminal sorumu da sormuş oldum. bakim titlelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 a clash of kings diye bi game of thrones modu indirdim smallfolk'un koruyucusu olup efsanelerde ölümsüzleşmeyi planlıyorum http://www.youtube.com/watch?v=6HMNUy0Z3fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Oha bannerlord http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,312013.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 abi miyop olmak sizi niye bu kadar mutlu ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Blur rahatsız ettiyse şöyle bişey var; open enbseries.ini in Warband folder and search for MotionBlurQuality, change the number to 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 iron europe diye güzel bi modu var ya güme gitmiş ya da yeterince popüler olmadı henüz. 1. dünya savaşı settinginde geçiyor. el bombası makineli tüfek sniper sıhhiye vs var. keşke popüler olsa zevkliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Var öyle bikaç tane popüler olmayan ama baya iyi olan modlar. North and South mesela, amerikan iç savaşı konulu, hayvan gibi emek harcanmış ama serverlar bomboş. Evente falan denk gelirseniz baya keyifli. Aynı ekibin standalone oyun projesi var War of Rights diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Workshopda denk geldim. Openworld Multiplayer Roleplaying modu yapmışlar; Çiftçi olup, at arabası kullanıp tarla sürebiliyorsun, ya da demirci olup çeliğe su verip kılıç yapıyorsun filan değişik bir mod. Faction sistemi, crafting sistemi falan var baya hoşuma gitti. Denemek isteyen steamden ekleyebilir; Feudal-World Edit: Bu arada EU sunucusu var, orada takılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 benden duymuş olmayın da warband'in hd versiyonu ps4 ve xbox one'a geliyormuş dijital olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Onu Armağan söylemişti zaten bi röportajda. Önce warband sonra bannerlord consol port yapıcaz ama öncelik her zaman pc'dir bizim için falan diye. Hatta vidyosu http://youtu.be/ggsfGaVoOhQ?t=8m6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar