Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz.

Mount and blade cok az oynadim noob'um yani

Denildigi gibi single/multi ayri birbirinden. Multiplayerin mantigi da Counter-Strike gibi. Oyuna 1000 gp ile basliyorsun, adam oldurdukce para geliyor. Bu rakamlar serverlara gore degisiyor tabi, fix 10k veren serverlar da var. Faction ve Class seciyorsun iste ona gore gear secenekleri cikiyor menuden.
Sosyal ağlarda paylaş

evet hiç gerek yoktu, en güzel sistemi yapmışlar. gerçi zırhlar biraz fazla pahalı gibi görünüyor bana, silah yerden toplanabildiği için çok dert değil de. genelde herkes en dandini ceketle filan koşturduğundan one-shot ile yatıyor. haliyle biraz fazla dandun oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Masticore said:

benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz.

Mount and blade cok az oynadim noob'um yani

Denildigi gibi single/multi ayri birbirinden. Multiplayerin mantigi da Counter-Strike gibi. Oyuna 1000 gp ile basliyorsun, adam oldurdukce para geliyor. Bu rakamlar serverlara gore degisiyor tabi, fix 10k veren serverlar da var. Faction ve Class seciyorsun iste ona gore gear secenekleri cikiyor menuden.

rank lvl önemli değilde oyunda gelişme yokmu ? (counter gibi derken onuda kastettinmi demek istediğim) Normal single da ki gibi olmuyor mu yani.
Yoksa her multi atışımızda başamı sarıcaz kaseti.
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte direk cs gibi giriosun class seçiosun sırf ona göre gear ve silah seçeneklerin oluo faction vs seçiosun

sonra paran var işte gidiosu nadam öldürüson bişey yapiosun artio p ara daha ii silah ıvır zıvır aliosun tamamen CS
o serverdan çıkınca bitio o olay.

single playerı ise apayrı karakter gelişimli vs li
Sosyal ağlarda paylaş

tdm-dm'lerde cok feci aksiyon var. Siege'de de aksiyon cok ama downtime durumlari oluyor tabi, sonucta kaleyi ele gecirmek asil hedef. CTF'de de aksiyon bol, defansif takilmazsan. Battle en saakini gibi. Bildigin olunce round beklemeli oyun modu. Asil olay server'a ve onayan insanlara bakiyor gerci, pvp tarzi oyunlari seviyorsan ve player skill bazli bir oyun ariyorsan cidden birebir bir sey, hakkini veriyor direkt.

Ama dedigim gibi, oynadigin insanlara bagli bir oyun. Trial yukleyip bir custom battle yapsan direkt kararini verirsin sistemi gorunce.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...