sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 d&r çktımı çkmadımı ona göre gidicem bilen varmı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ara sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 demin aldım steam üzerinden 27 dolara. beta gozukuyor oyun. son haline donmesi için benim bi işlem yapmam gerekiyor mu ? yoksa kendiliğinden donusuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz. Mount and blade cok az oynadim noob'um yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ikisi ayrı ayrı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Aik0 said: demin aldım steam üzerinden 27 dolara. beta gozukuyor oyun. son haline donmesi için benim bi işlem yapmam gerekiyor mu ? yoksa kendiliğinden donusuyor mu? oyunlarda konuşuluyor, 2 saate olur diyorlar steam versiyonu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Masticore said: benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz. Mount and blade cok az oynadim noob'um yani Denildigi gibi single/multi ayri birbirinden. Multiplayerin mantigi da Counter-Strike gibi. Oyuna 1000 gp ile basliyorsun, adam oldurdukce para geliyor. Bu rakamlar serverlara gore degisiyor tabi, fix 10k veren serverlar da var. Faction ve Class seciyorsun iste ona gore gear secenekleri cikiyor menuden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 rank level sistemi olmalıydı.yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hiiic gerek yoktu bence boyle de super olmus, su yeni cikan dandik sistemlerin allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 player skill bazli sistem, rank sisteminden her zaman daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evet hiç gerek yoktu, en güzel sistemi yapmışlar. gerçi zırhlar biraz fazla pahalı gibi görünüyor bana, silah yerden toplanabildiği için çok dert değil de. genelde herkes en dandini ceketle filan koşturduğundan one-shot ile yatıyor. haliyle biraz fazla dandun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bu arada şu anda multiplayer herkese açık. Yani satın almamış olsanız bile trail versiyonu indirip deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kerim said: hiiic gerek yoktu bence boyle de super olmus, su yeni cikan dandik sistemlerin allah belasini versin kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sereglin said: Masticore said: benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz. Mount and blade cok az oynadim noob'um yani Denildigi gibi single/multi ayri birbirinden. Multiplayerin mantigi da Counter-Strike gibi. Oyuna 1000 gp ile basliyorsun, adam oldurdukce para geliyor. Bu rakamlar serverlara gore degisiyor tabi, fix 10k veren serverlar da var. Faction ve Class seciyorsun iste ona gore gear secenekleri cikiyor menuden. rank lvl önemli değilde oyunda gelişme yokmu ? (counter gibi derken onuda kastettinmi demek istediğim) Normal single da ki gibi olmuyor mu yani. Yoksa her multi atışımızda başamı sarıcaz kaseti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evet işte direk cs gibi giriosun class seçiosun sırf ona göre gear ve silah seçeneklerin oluo faction vs seçiosun sonra paran var işte gidiosu nadam öldürüson bişey yapiosun artio p ara daha ii silah ıvır zıvır aliosun tamamen CS o serverdan çıkınca bitio o olay. single playerı ise apayrı karakter gelişimli vs li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 e peki zevk veriyormu öyle bana vermez gibi geliyor :/ combat'lar o kadar hızlımı ki yani. Counter'da saniyesinde action dasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Nosfe said: Bu arada şu anda multiplayer herkese açık. Yani satın almamış olsanız bile trail versiyonu indirip deneyebilirsiniz. Incorrect serial number diyo multiplayer orjinal olmadan oyniyamiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 0.860 dan 1.000 e yükseltmek için patch bulamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 zevk veriyor da haritaya ve oyun moduna filan bağlı saniyesinde aksiyon olayı. respawn olunan oyun modları çoğunlukta. bir tf2'den çok daha hızlı aksiyona giriyorsun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 deathmatchler yoruyor abi. battle ve siege seviyorum ben, ölünce nefes alacak zaman oluyor en azından. bir de yeni haritalar süper nord town ve işte limanlı gemili olan bilmemne harbor. bu oyun süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tdm-dm'lerde cok feci aksiyon var. Siege'de de aksiyon cok ama downtime durumlari oluyor tabi, sonucta kaleyi ele gecirmek asil hedef. CTF'de de aksiyon bol, defansif takilmazsan. Battle en saakini gibi. Bildigin olunce round beklemeli oyun modu. Asil olay server'a ve onayan insanlara bakiyor gerci, pvp tarzi oyunlari seviyorsan ve player skill bazli bir oyun ariyorsan cidden birebir bir sey, hakkini veriyor direkt. Ama dedigim gibi, oynadigin insanlara bagli bir oyun. Trial yukleyip bir custom battle yapsan direkt kararini verirsin sistemi gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oynanmıyor sanırım If you're using this as a trial, you can only play up to character level 7 and cannot play multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 almayı dusunuyorum da, multiplayer olarak hiç haritayı falan görmüyoruz yani dimi ? direk savaşa girmiş gibi at üstünde dıgıdıg dıgıdıg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 seyrüsefer kısmı yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hepsiburadadan isteyip evine gelmiş olan var mı oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar