Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin aldım steam üzerinden 27 dolara. beta gozukuyor oyun. son haline donmesi için benim bi işlem yapmam gerekiyor mu ? yoksa kendiliğinden donusuyor mu?
Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz.

Mount and blade cok az oynadim noob'um yani
Mesaj tarihi:
Aik0 said:

demin aldım steam üzerinden 27 dolara. beta gozukuyor oyun. son haline donmesi için benim bi işlem yapmam gerekiyor mu ? yoksa kendiliğinden donusuyor mu?

oyunlarda konuşuluyor, 2 saate olur diyorlar steam versiyonu için.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

benim merak ettiğim oyun multi ya. Biz karakterimizi multi'demi kasıcaz sırf yoksa single oynayip multi atmak istediğimizde karakterimizle girecekmiyiz.

Denildigi gibi single/multi ayri birbirinden. Multiplayerin mantigi da Counter-Strike gibi. Oyuna 1000 gp ile basliyorsun, adam oldurdukce para geliyor. Bu rakamlar serverlara gore degisiyor tabi, fix 10k veren serverlar da var. Faction ve Class seciyorsun iste ona gore gear secenekleri cikiyor menuden.
Mesaj tarihi:
evet hiç gerek yoktu, en güzel sistemi yapmışlar. gerçi zırhlar biraz fazla pahalı gibi görünüyor bana, silah yerden toplanabildiği için çok dert değil de. genelde herkes en dandini ceketle filan koşturduğundan one-shot ile yatıyor. haliyle biraz fazla dandun oluyor.
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

Masticore said:

Denildigi gibi single/multi ayri birbirinden. Multiplayerin mantigi da Counter-Strike gibi. Oyuna 1000 gp ile basliyorsun, adam oldurdukce para geliyor. Bu rakamlar serverlara gore degisiyor tabi, fix 10k veren serverlar da var. Faction ve Class seciyorsun iste ona gore gear secenekleri cikiyor menuden.

rank lvl önemli değilde oyunda gelişme yokmu ? (counter gibi derken onuda kastettinmi demek istediğim) Normal single da ki gibi olmuyor mu yani.
Yoksa her multi atışımızda başamı sarıcaz kaseti.
Mesaj tarihi:
evet işte direk cs gibi giriosun class seçiosun sırf ona göre gear ve silah seçeneklerin oluo faction vs seçiosun

sonra paran var işte gidiosu nadam öldürüson bişey yapiosun artio p ara daha ii silah ıvır zıvır aliosun tamamen CS
o serverdan çıkınca bitio o olay.

single playerı ise apayrı karakter gelişimli vs li
Mesaj tarihi:
Nosfe said:

Bu arada şu anda multiplayer herkese açık. Yani satın almamış olsanız bile trail versiyonu indirip deneyebilirsiniz.

Incorrect serial number diyo multiplayer orjinal olmadan oyniyamiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
zevk veriyor da haritaya ve oyun moduna filan bağlı saniyesinde aksiyon olayı. respawn olunan oyun modları çoğunlukta. bir tf2'den çok daha hızlı aksiyona giriyorsun mesela.
Mesaj tarihi:
deathmatchler yoruyor abi.

battle ve siege seviyorum ben, ölünce nefes alacak zaman oluyor en azından.

bir de yeni haritalar süper nord town ve işte limanlı gemili olan bilmemne harbor.

bu oyun süper olacak.
Mesaj tarihi:
tdm-dm'lerde cok feci aksiyon var. Siege'de de aksiyon cok ama downtime durumlari oluyor tabi, sonucta kaleyi ele gecirmek asil hedef. CTF'de de aksiyon bol, defansif takilmazsan. Battle en saakini gibi. Bildigin olunce round beklemeli oyun modu. Asil olay server'a ve onayan insanlara bakiyor gerci, pvp tarzi oyunlari seviyorsan ve player skill bazli bir oyun ariyorsan cidden birebir bir sey, hakkini veriyor direkt.

Ama dedigim gibi, oynadigin insanlara bagli bir oyun. Trial yukleyip bir custom battle yapsan direkt kararini verirsin sistemi gorunce.
  • Yeni Oluştur...