sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Road to Taksim with Enchanced Companion Intelligence mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 çalışan floris linki var mı tamam hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 sadman said: Road to Taksim with Enchanced Companion Intelligence mod http://i.imgur.com/szTpR80.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 A Clash of Kings modu var, eglence levelından emin degilim de verilen emek inanılmaz boyutlarda. Bakmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Birden fazla mod'u aynı anda çalıştıraliyor muyuz? Floris'i indiriyorum şimdi yanında animasyon, grafik vs. için mod koymak gerekli mi, koyabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 sanırım floris'te baya var? güzel genel olarak grafikler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yükledim Floris'i kralın ordusuna da girdim. Şehirdeyken katıldım orduya, zamanı da ilerletemediğim için 1 dinar karşılığı konaklama şeysini yaptım.. 1. Her gün param ve yemeğim gidiyor normal mi? (Koca kral paramı karşılamıyor mu yauw) 2. Kralın gittiği şehirlere gitmiyorum ben, hep aynı şehirdeymişim gibi duruyor :S Bir yerde sıkıntı oldu gibi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 orduya katıldığında otomatik ordu ile hareket ediyorsun? yemek / para gitmiyor? bir şeyi yanlış yapmış olma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kralın ordusunda ben dayanamadım bu arada 20 günde 1 kombata falan girdi, sürekli patrol yapıyor ve ctrl + space ile hızlandıramıyorsun çok sıkıldım beklerken çıktım ordudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 evet ben yanlış yapıyormuşum şehir ekranında leave'i görmemişim :) Kralın ordusunda savaşırken daha kazanamadım savaş yauw :/ Ben baygın hale geldiğimde tab'a basarsam otomatik olarak kral da mı kaybetmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tab'e basınca savaşın geri kalanı otomatik hesaplamaya bağlanıyor, kazanabilecekken kaybedebiliyor ordu. sırf o yüzden aksiyona ölecek kadar dalmamak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bu florisin linkler patlak ya nerden buldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Torrent'ten indirdim ben. https://dl.dropboxusercontent.com/u/8543119/Floris254.torrent Öldükten sonra hızlandıramıyoruz savaşı dimi? Yada savaşın süresini kısaltabiliyor muyuz? Örn. 100v100 ordu karşı karşıya geldi. 25v25 savaşılsın bitin gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tek seferde alanda olan asker sayısını değiştirebiliyosun ayarlardan öldükçe yenileri geliyor yani nativede öyleydi, floriste de vardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 floris gameplay tek başına yetiyor dimi. başka moda gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben ek bir şey kurmadım. Bu arada orduda devam edilecekse troop tree'ye dikkat etmek gerekiyormuş, bir yerde yanlış seçim yaptım, sonrasında 2. kademeden geri başladım :( http://floris.wikia.com/wiki/Troop_Trees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 floris sevmiyorum ben. getirdigi cogu sey isime yaramiyor. ayrica troop baslarinda A3, E5 vs gormek hosuma gitmiyor benim. cok cesitlenmesinden yana da degilim zaten siniflarin. micro management cok artinca oyunun tadi kaciyor. native rulez. kursam da florisi trooplari native birakiyorum. bir de floris in mod larindan birisi character larin isimlerinin basina tuhaf takilar koyuyor. dinamik sanirim, bir anlami var, ama gelen takilari hem anlamiyorum hem hosuma gitmiyor. diplomacy ve freelancer i ayrica ayri kurdun mu, tamamdir. florisin kalani bana yaramiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bu konu son bikaç haftadır niye yine pörtledi arkadaşlar yeni patch fln mı geldi f2p mi oldu noldu edik : dondan cıkmıs gibi geldim ama cahilliği bağışayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 native troop floris oynuyorum, oyunun basi sacma sapan zor oluyor kendi basina ordu kurup oynamaya calisirsan. ben ilk 15-20 kombatta ortalama dusmanlardan max. 3 hit yiyerek oldum. nativede hic boyle olmuyordu, tanklayamiyordun ama mesela ne bileyim atlari senden daha hizli olmuyordu kacabiliyordun, uzaktan okluyordun, charge yapiyordun falan. floriste ilk basladigim noktada neutral trooplardan gank yedigimde 40 adami 15 adama kaybettigim oldu. bilmiyorum belki de nativede sansima hic boyle denk gelmedi. neyse azim ettim 1 saat falan devam ettim, gear ve abilityleri toplayinca baya rahatladim hala native e gore cok adam kaybediyorum ama iyi durumdayim. anlamadigim oyunun zorlugu floris kendi mi editliyor, cunku options da easiest gorunuyor ama hic oyle degil gibi sanki. nativede cok kolay oluyodu diye degistirmistim bunda cesaret edemedim. bir de arenalarin floris ozelligini kapadim sacma sapan sikici ve zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tum title lari olmasa da en azindan companion lari editleyebilirsiniz. string.txt yi acin asagidaki satirlari kafaniza gore degistirin. ayni dosya altinda hero mod ile gelen tum prefix ve titlelar var. said: str_hero_titles_none Hero_{s0} str_hero_titles_diplomat Missi_{s0} str_hero_titles_tactician Tassein_{s0} str_hero_titles_scout Ausculare_{s0} str_hero_titles_physician Fisique_{s0} str_hero_titles_trader Empori_{s0} str_hero_titles_party Palantinus_{s0} str_hero_specdesc_none none str_hero_specdesc_diplomat Diplomacy_(Persuasion) str_hero_specdesc_tactician Tactical_matters_(Tactics,_Engineer_and_Trainer) str_hero_specdesc_scout Scouting_(Spotting,_Tracking_and_Path_finding) str_hero_specdesc_physician Healing_(Wound_treatment,_Surgery_and_First_aid) str_hero_specdesc_trader Trade_(Trading,_Looting_and_Foraging) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Medic skillerini companionlar yerine kendinizde toplamak daha iyi gibi 10(+4) surgery ile 100-120 kişiden sadece 10-15 tanesi ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 türkçe tam makaraymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 florisi buldum oyunda 20k altın istedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 250 uzerinde 3 tane silah stati var ama. ayrica armored horse ile geliyor. level da baya yuksek eger oyun basinda 20bin denklestirebilirsseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bingildak said: kralın ordusunda ben dayanamadım bu arada 20 günde 1 kombata falan girdi, sürekli patrol yapıyor ve ctrl + space ile hızlandıramıyorsun çok sıkıldım beklerken çıktım ordudan. camp menüsünden wait here for some time diyince hızlı hızlı oluyor zaten her şey, gerçekten camp kurup bekliyormuş gibi ha bi süre sonra o yetmedi bana, o yüzden windowed mode'a aldım oyunu ve önde dizi falan izliyorum, arada bir oyuna bakıyorum gelişme var mı diye. mmo kafası oldu biraz çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar