Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

yükledim Floris'i kralın ordusuna da girdim. Şehirdeyken katıldım orduya, zamanı da ilerletemediğim için 1 dinar karşılığı konaklama şeysini yaptım..

1. Her gün param ve yemeğim gidiyor normal mi? (Koca kral paramı karşılamıyor mu yauw)
2. Kralın gittiği şehirlere gitmiyorum ben, hep aynı şehirdeymişim gibi duruyor :S

Bir yerde sıkıntı oldu gibi ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

floris sevmiyorum ben. getirdigi cogu sey isime yaramiyor.

ayrica troop baslarinda A3, E5 vs gormek hosuma gitmiyor benim. cok cesitlenmesinden yana da degilim zaten siniflarin. micro management cok artinca oyunun tadi kaciyor. native rulez. kursam da florisi trooplari native birakiyorum.

bir de floris in mod larindan birisi character larin isimlerinin basina tuhaf takilar koyuyor. dinamik sanirim, bir anlami var, ama gelen takilari hem anlamiyorum hem hosuma gitmiyor.

diplomacy ve freelancer i ayrica ayri kurdun mu, tamamdir. florisin kalani bana yaramiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

native troop floris oynuyorum, oyunun basi sacma sapan zor oluyor kendi basina ordu kurup oynamaya calisirsan. ben ilk 15-20 kombatta ortalama dusmanlardan max. 3 hit yiyerek oldum. nativede hic boyle olmuyordu, tanklayamiyordun ama mesela ne bileyim atlari senden daha hizli olmuyordu kacabiliyordun, uzaktan okluyordun, charge yapiyordun falan. floriste ilk basladigim noktada neutral trooplardan gank yedigimde 40 adami 15 adama kaybettigim oldu. bilmiyorum belki de nativede sansima hic boyle denk gelmedi.

neyse azim ettim 1 saat falan devam ettim, gear ve abilityleri toplayinca baya rahatladim hala native e gore cok adam kaybediyorum ama iyi durumdayim.

anlamadigim oyunun zorlugu floris kendi mi editliyor, cunku options da easiest gorunuyor ama hic oyle degil gibi sanki. nativede cok kolay oluyodu diye degistirmistim bunda cesaret edemedim.

bir de arenalarin floris ozelligini kapadim sacma sapan sikici ve zor.
Sosyal ağlarda paylaş

tum title lari olmasa da en azindan companion lari editleyebilirsiniz. string.txt yi acin asagidaki satirlari kafaniza gore degistirin. ayni dosya altinda hero mod ile gelen tum prefix ve titlelar var.

said:
str_hero_titles_none Hero_{s0}
str_hero_titles_diplomat Missi_{s0}
str_hero_titles_tactician Tassein_{s0}
str_hero_titles_scout Ausculare_{s0}
str_hero_titles_physician Fisique_{s0}
str_hero_titles_trader Empori_{s0}
str_hero_titles_party Palantinus_{s0}
str_hero_specdesc_none none
str_hero_specdesc_diplomat Diplomacy_(Persuasion)
str_hero_specdesc_tactician Tactical_matters_(Tactics,_Engineer_and_Trainer)
str_hero_specdesc_scout Scouting_(Spotting,_Tracking_and_Path_finding)
str_hero_specdesc_physician Healing_(Wound_treatment,_Surgery_and_First_aid)
str_hero_specdesc_trader Trade_(Trading,_Looting_and_Foraging)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kralın ordusunda ben dayanamadım bu arada 20 günde 1 kombata falan girdi, sürekli patrol yapıyor ve ctrl + space ile hızlandıramıyorsun çok sıkıldım beklerken çıktım ordudan.

camp menüsünden wait here for some time diyince hızlı hızlı oluyor zaten her şey, gerçekten camp kurup bekliyormuş gibi

ha bi süre sonra o yetmedi bana, o yüzden windowed mode'a aldım oyunu ve önde dizi falan izliyorum, arada bir oyuna bakıyorum gelişme var mı diye. mmo kafası oldu biraz çok sevdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...