bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 en son onu deneyim makine canvar, link var mi veya tam adi ne floris mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 floris gameplay mi indiriyoruz yoksa demokrasi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 bingildak said: en son onu deneyim makine canvar, link var mi veya tam adi ne floris mi? http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=148140.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 modlar baya konuşulmuşken bende şu modu koyayım ama warband için değil. m&b 1.011 için. yapılmış en iyi modlardan biri. http://www.moddb.com/mods/the-last-days middle earth havasını aldığım en iyi tecrübeydi diyebilirim. bütün şehirleri özenle yapmışlar. lotr müziklerini copyright'tan koymamışlardı ama ben tek tek hazırlamıştım fight, night, town, travel'a göre. modu indirin eğer beğenirseniz, müzikleri google drive'a koyarım indirirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Tj0Ri4n-tec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aynen, TLD'yi oynayın, oynatın. çıkışı yılan hikâyesine dönmüştü çok uzun süreler ama nihayet çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 şu atlar koşturunca çıkan toz bulutunu nasıl kaldırıyoruz? öldürüyor fps'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 asfalt dose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Saeros said: şu atlar koşturunca çıkan toz bulutunu nasıl kaldırıyoruz? öldürüyor fps'yi grafik seçeneklerinde particle systems olması lazım, onu kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hah aynen oymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 oymuş derken asfalt döşedim düzeldi anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 asfaltlar döşendiyse sıkıntı yok. ak belediyecilik calradia'da da görev başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 yağmurda kaymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 @searos hangisini kurdun anlamadım. More Metal Sounds'da öyle bişey yok, diğer ses modlarını kurmadım ben ama at kişner en nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aynı topicte daha gürültülü at mat yazıyodu onu kurdum ama önemli değil floris kurdum şu an tertemiz her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 e sen kaşınmışsın o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 floris bildiğin oyunu bozuyor ya, çok gereksiz. oyuna başlayalı 10 dk olmuş, 30 tane adam daha 2. tier'e geçmişler, bandit geliyor 10 tane black knight. koşma hızı benim atımın 4 katı, 2 kere vuruyor bana bile, 10 tanesi 30 tane adamı 1 kişi bile kaybetmeden öldürdü. saçma direkt. hiç sevmiyorum oyunun dinamiklerini, gameplay'i bozan modları. kombatlar saçma hızlanmış. ünite dengeleri yerle bir edilmiş. konseptler bozulmuş. adamlar mount and blade'i modlayarak yeni oyun yapmışlar hehe. benim bu kadar gündür oynadığım oyunla pek bir alakası yok. 30 dk sonra kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 floris'te black knight diye bir ünite yok. aglamayın. Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/cC31A90.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 valla hiç öyle black knight zart zurt çıkmadı bende de şu an swadia kralının ordusunda paralı askerlik yapıyorum, rızkımın peşindeyim çok eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 yancı olarak gidip köyleri raid yap moruk.paraya para demessin.köylü kesmeside çok zevkli tam pis orta çağ soylusu rpsi yapıyorum oyunda.ezileni daha çok ezip krallara yavşaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 köylü calradia'nın efendisidir köylüye dokundurtmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 haha bitiyorum şu tiplere de inanmışlar "bedehödö çok heyecanlıyık sen kötüsün yanlışsın behere" @Saeros : sen neyde açtın abi oyunu? gameplay mi yoksa bir tane daha var onda mı açtın? (expandedmış diğeri) black knight mıydı neydi yanlış hatırlamış olabilirim adını, full plate görünümlü elinde mace ve shield olan zırhlı ata binen tiplerdi diye hatırlıyorum. bana focuslanıp gg yaptılar, sonra orduyu tavuk keser gibi kestiler asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 oh be oyuna başlarken "troop type" diye bir şey varmış, hasan hüseyin mehmet kim nedir anlayamıyordum, native yaptım şimdi. akıllara zarar bir emek var şu floris'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 gameplay'de açtım expanded'ı makina kaldırmadı aynen baya emek var, expansion gibi bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 co op modu geliyodu noldu senaryo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Bana en zevkli modu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar