bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 yükleniyor, install'a basınca "versiyon farklı" uyarısı veriyor, yine de kur diyorsun kuruyor, ondan sonra steam'den oyunu açınca "native" yazan yere tıklıyorsunuz "diplomacy" seçiyorsunuz ama benim nativedeki saveler diplomacy'e gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 save tasınamıyor malesef. floris te da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 çalışan bi diplomacy download linki bulamadım ya? bi tek http://www.mbrepository.com/file.php?id=1887 çıkıyor zaten, o da açılmıyor nedense. diğer bulduklarımda da hep başka modlarla birlikte pack halinde koyulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Şöyle bişe buldum, Diplomacy 4.3 for Mount and Blade Warband 1.153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hah oldu valla bu, sağolasın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 amma heves ettiniz M&B için ya, eheh, gördükçe tebessüm ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 her topicte bi heves canlanıyor ama şu an sıkıldım çıktım mesela ehu bi bunu bi de minecraft'ı böyle her sene kuruyorum pc'ye sonra mort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Saeros said: floris çok kalabalıkmış ya, kesin crash falan yedirtiyodur oyunu kurdum topici görünce, bi ara şu diplomacy'yi de kurup yardırırım floris tertemiz abi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bana da aynı olay morrowind konularında oluyor sıkça. oyunu kuruyorum, sonra tek tek elle kurmam gereken mod sayısını düşünüp gözyaşları içerisinde uninstall ediyorum tekrardan. allah (c.c.) aşkına yok mu şu morrowind için yürüme animasyonu modu? 11 yıldan sonra ben böyle odunluk görmedim ya muhammed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Selam, geçerken uğradım, bikaç önerim var. Hangi modu oynuyosanız oynayın ama şunu kurmadan oynamayın:) multide falan da çalışıyor http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=134185.0 -hmm floris'de varmış bu sanırım- indirme işini burdan halledin yukardaki linkler bozuk http://mountandblade.nexusmods.com/mods/2274/?tab=2&navtag=%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D2274&pUp=1 Hatta bide şurdakileri alın kurun hepsini, gözünüz kulağınız bayram eder(eğer oynadığınız modda mevcut değillerse) (more metal sound modunu kurarken sorun yaşarsanız bendeki çalışan ses dosyalarını atabilirim.) http://forum.meleegaming.com/beginner's-help-and-guides/mods-compatible-with-crpg-(updated-sticky)/ şu varmış bide bak, hepsini bir araya toplamış http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=199149.0 bunlara ek olarak, çoğunuz biliyodur gerçi ama bilmeyen kaldıysa diye söylim, Brytenwalda ve Anno Domini 1257(dev) modları gayet güzel. -Diplomasi kısmı zayıf gerçi- multi için de cRPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 şu sound işini yaptım da şimdi haritada hareket ederken sürekli at kişnemesi sesi geliyor, nasıl düzeltiyorum onu da bulamadım yanımdan geçen ordular da aynı şekilde at sesi çıkartıyor, çok sinir bozucu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 MB coştu oldu skyrim tişikkirler sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sizin yüzünüzden baştan yükledim Pendor modu indirdim hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 mod önerin baaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Prophesy of Pelor güzel abi Floris zaten her eve lazım Brytenwalda güzel bunun dışında, anno da iyiymiş deyiler oynamadım bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 brytenwalda'yı oynamak için britanya tarihi hakkında inanılmaz bilgi sahibi, analdan yangın anglosakson olmak lazım. ünite isimlerini başka türlü anlamak mümkün degil keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 floris'i kurdum yalnız oyun daha açılmadan patlıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 analdan yangın anglosakson olmak lazım ben diplomacyle devam ediyorum, fazlasina niye ihtiyac duydunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Diplomacy modunun özelliklerini içermeyen bir modun üzerine diplomacyi yükleyip ikisini bir arada kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 başlarda yine tecavuze uğruyoruz dimi kaçış yok. takımı toplayana kadar kullanıp atıyor bir köşeye haydutlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 floris expanded yüklemiştim sildim floris gameplay olarak tekrar yükledim girebildim oyuna ve baya iyiymiş lan arkadaşlar. şu an bi lordun ordusuna asker olarak katıldım bakalım neler olucak ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 expanded için iyi makine lazım, donanımınla alâkalıdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 link versenize 8gb diyor burda oyuna oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 bliksem said: expanded için iyi makine lazım, donanımınla alâkalıdır belki. aynen daha oyunun başındaki loading kısmında patlıyordu zaten, gameplay versiyonuyla yardırıyorum şu an, ilk turnuvama filan girdim çok hoş olmuş değişiklikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeetTheGrizzly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D3PeNGsuAr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar