Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Akadaşlar Sam'in tavsiyesi üzerine AD 1257 modunu indirdim.

Ancak mod sayfasına "The mod currently requires Warband 1.131 (or above)" diye not düşmüşler. Şuan ki versiyon ise 1.340. Herşeye rağmen kurdum arada hata alıp "Reg bla bla" diye hata verip atıyor oyundan ama mod gerçekten başarılı olmuş. Benzer ancak güncel ve kaliteli mod paylaşımı yaparsanız sevinirim...

Edit: Cevabı faq sayfasında saklıymış...

Q. I'm getting RGL error font.dds not found!
A. Turn textures on demand ON.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu az önce sp bitirdim. Oyuna rhodok olarak başlamıştım. Kimseye tavsiye etmem. Khergitlerden sonra en kötü faction diyebilirim. Tabii ilerde yaptıgım yıldızlar karması ordunun okçularını yine rhodok sharpshooterlar oluşturdu ama tek basına rhodok unitelerle pek bisey yapılamıyor.
Buyrun istatistikler:
Oyun sonu yanımda 16 lord vardi
Oyunu 1577 günde bitirdim
Max ordu 146 idi bende
Level 40 str 21 agi 18 int 14 cha 21
One handed 389 two handed 207 polearms 334 archery 377 cbow 269 throwing 146

Az önce tüm lordları vatan hainliğinden defettim tüm dünyaya sahibim egom tavan agacsfga
Toplam gelir 440 k
Toplam kayıp due to inefficiency 950 k

Lolololol
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama tam sayıyı hatırlamıyorum 6 7 kere falan geliyolar bitiyo sonra. 5000 kişi olsa da öyle 300 kişi olsa da. çok denedim. dövdüğün adam sayısı da en fazla 60 kişi oluyo.

sebebi ne diye sorarsan tabi normal şartlarda savaş alanında en düşüğe ayarlarsan yine bu şekil asker geliyor. bitiyor ana haritaya dönüyor ama savaş bitmemiş oluyo tekrar giriyosun ölen adamlar eksilmiş şekilde.
kale olunca böyle olmuyor. savaş tekrar başlayıp tekrar kaleye girmiyosun. direk bitmiş oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

gelen adam sayisi hep 64. ama tabi adamlarin max gelme sayisi ve kac kez geleceklerinin de bir ayari var. ben hani tüm kralliyet ordularini toplayip 2-3bin kisi girince 300 kisilik kaleye milyar kez gelmiyorlar tabi. ama en son yine de savasa katilmamis asker kalirsa savastan kalma hpnle
AHADA ADAMLAR RESISTANCE GÖSTERDILER SEHIR ICINDE KAPISCAN
diyip seni cük kadar hp ile 3v5 savasmaya falan zorluyor oyun. bi de bu uyaridan sonra pat diye sehrin ortasinda etrafinda 3-4 range düsmanla spawn oluyorsun ki can sikabiliyor.
tabi townsa bi de kralliyet odasinda kapisiyorsun ayni sekilde.
baya can skici bi durum yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

bir kac tane bug var tabi oyunda.
bu herolarla ilgili cogunlukla.
örnegin bi hero senin yanindayken iliski durumu 100 iken adama bi fief veriyosun iliski durumu 0dan basliyor.
lan ben adamla 1300 gün dünyaya karsi savasmisim üstüne bir de kale vermisim bu ne bu?

sonra zaten daha karizmatik olan ve daha büyük ordu toplayabilen adamlari kirmamak icin ilgilenemiyorsun lord/lady yaptigin herolarinla. vatan haini diyip kiclarina tekmeyi basiyorsun dogal olarak.

sonra adamlar karsi tarafa gecerlerse de savasta adamlari prisoner alirsan. muhtesem bir bug daha vuku buluyor. normalde herolari garrisona atamadigin icin bunlari da prisona atamiyorsun. direkt yaninda kaliyor prisoner olarak. hatta partinin üyesiymiscesine olaylara yorum yapiyorlar. boyarine klethi geldi matheldi cok seviyorum dedi. prisoner yahu ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...