NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Privatebay bunu alıp korsanı yasal olarak yayacak muhabbetleri vardı 6sene kadar önce, demek ki yalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 piratebay olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olur o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Akadaşlar Sam'in tavsiyesi üzerine AD 1257 modunu indirdim. Ancak mod sayfasına "The mod currently requires Warband 1.131 (or above)" diye not düşmüşler. Şuan ki versiyon ise 1.340. Herşeye rağmen kurdum arada hata alıp "Reg bla bla" diye hata verip atıyor oyundan ama mod gerçekten başarılı olmuş. Benzer ancak güncel ve kaliteli mod paylaşımı yaparsanız sevinirim... Edit: Cevabı faq sayfasında saklıymış... Q. I'm getting RGL error font.dds not found! A. Turn textures on demand ON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Oyunu az önce sp bitirdim. Oyuna rhodok olarak başlamıştım. Kimseye tavsiye etmem. Khergitlerden sonra en kötü faction diyebilirim. Tabii ilerde yaptıgım yıldızlar karması ordunun okçularını yine rhodok sharpshooterlar oluşturdu ama tek basına rhodok unitelerle pek bisey yapılamıyor. Buyrun istatistikler: Oyun sonu yanımda 16 lord vardi Oyunu 1577 günde bitirdim Max ordu 146 idi bende Level 40 str 21 agi 18 int 14 cha 21 One handed 389 two handed 207 polearms 334 archery 377 cbow 269 throwing 146 Az önce tüm lordları vatan hainliğinden defettim tüm dünyaya sahibim egom tavan agacsfga Toplam gelir 440 k Toplam kayıp due to inefficiency 950 k Lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şey yap savaş alanı büyüklüğünü en küçüğe ayarla. isterse kalede 34534589 kişi olsun 50 kişi falan dövünce kale senin oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Yok öyle bi şey Direkt arka arkaya geliyolar new enemies arrived diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 evet ama tam sayıyı hatırlamıyorum 6 7 kere falan geliyolar bitiyo sonra. 5000 kişi olsa da öyle 300 kişi olsa da. çok denedim. dövdüğün adam sayısı da en fazla 60 kişi oluyo. sebebi ne diye sorarsan tabi normal şartlarda savaş alanında en düşüğe ayarlarsan yine bu şekil asker geliyor. bitiyor ana haritaya dönüyor ama savaş bitmemiş oluyo tekrar giriyosun ölen adamlar eksilmiş şekilde. kale olunca böyle olmuyor. savaş tekrar başlayıp tekrar kaleye girmiyosun. direk bitmiş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 gelen adam sayisi hep 64. ama tabi adamlarin max gelme sayisi ve kac kez geleceklerinin de bir ayari var. ben hani tüm kralliyet ordularini toplayip 2-3bin kisi girince 300 kisilik kaleye milyar kez gelmiyorlar tabi. ama en son yine de savasa katilmamis asker kalirsa savastan kalma hpnle AHADA ADAMLAR RESISTANCE GÖSTERDILER SEHIR ICINDE KAPISCAN diyip seni cük kadar hp ile 3v5 savasmaya falan zorluyor oyun. bi de bu uyaridan sonra pat diye sehrin ortasinda etrafinda 3-4 range düsmanla spawn oluyorsun ki can sikabiliyor. tabi townsa bi de kralliyet odasinda kapisiyorsun ayni sekilde. baya can skici bi durum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 çok güzel oyun yapmışlar ya helal adamlara, herkese hitap ediyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bir kac tane bug var tabi oyunda. bu herolarla ilgili cogunlukla. örnegin bi hero senin yanindayken iliski durumu 100 iken adama bi fief veriyosun iliski durumu 0dan basliyor. lan ben adamla 1300 gün dünyaya karsi savasmisim üstüne bir de kale vermisim bu ne bu? sonra zaten daha karizmatik olan ve daha büyük ordu toplayabilen adamlari kirmamak icin ilgilenemiyorsun lord/lady yaptigin herolarinla. vatan haini diyip kiclarina tekmeyi basiyorsun dogal olarak. sonra adamlar karsi tarafa gecerlerse de savasta adamlari prisoner alirsan. muhtesem bir bug daha vuku buluyor. normalde herolari garrisona atamadigin icin bunlari da prisona atamiyorsun. direkt yaninda kaliyor prisoner olarak. hatta partinin üyesiymiscesine olaylara yorum yapiyorlar. boyarine klethi geldi matheldi cok seviyorum dedi. prisoner yahu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çok dandik oyun ya, deniyorum oynamayı ama 5dk içerisinde nefes alamamaya başlıyorum, darlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 banada oluyo aynısı bi türlü sardıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Silphatos said: çok dandik oyun ya, deniyorum oynamayı ama 5dk içerisinde nefes alamamaya başlıyorum, darlanıyorum BAN HIM!!! (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 en büyük cezayı kendilerine vermişler zaten. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 fire and sword var ne iş o silah milahta eklenmiş cıkıcakmış bikaç güne alınırı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 birkaç güne çıkar derken :S yakmayın beni işim var gücüm var, sınavım var püsürüm var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 steamde gördüm coming soon diyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 darn!! 3 mayıs çıkış tarihi olarak açıklanmış evet :/ neyse çıkıştan 1 hafta sonra falan alırım herhalde, yoksa pis patlarım. sınavda da artık fire and blade yazarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ottoman var sanırım kıyafetlerden öyle gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://www.sichstudio.com/ yalnız bizim eski taleworlds ekibi yapmamış. bunlar franchise mı almışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bu akşam Warband oynayacaklar eklesinler beni, block falan çalışırız. Artık bi toplanalım adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 BAŞLIYORUZ GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Şifre istiyo server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 crpg modunda oyunu bırakan bir arkadasımız anısına bir video yaptık eğlenmelik ; http://www.youtube.com/watch?v=U02Y2B6MUjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar