Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
1257 bazı silah dengesizlikleri hariç gayet iyi bir mod, benim tam aradığım gibi o dengesizlikler olmasa. (100 armor giyip 120dmg yiyorsunuz yoldaki banditten heh, biraz abarttım ama saçma silahlar var, hi2u long shafted mace) ona rağmen bayağı oynadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ilk M&B yi baya oynadım da warbandı bi kaç kez bir iki servera girip oynayıp bıraktım. Şunu merak ettim.

İlk M&B de kale kurma yoktu onun için addon yüklüyorduk gerçi ama warband'da onuda getirmişler mesela. Peki tutsak aldıgımız yada Honor olarak çok + lar da olan diğer lordları kendi tarafımıza çekip bizim adımıza sağa sola savaşa gönderebiliyormuyuz yoksa hala tek tabancamı takılıyoruz ?
Sosyal ağlarda paylaş

cRPG için modu indirip updateini yapıyoruz. Ondan sonra bir karakterimiz varsa onu kullanıyoruz yoksa yeni bir karakter açıyoruz çoklu oyunculu modu için. Sonra bu sayfadan oyunda yarattığımız karakterin adıyla (kullanıcı adı aynı olmak zorunda buraya dikkat) bir account alıyoruz ve tamamdır. Artık cRPG sunucularına girdiğinizde karakterinizi tanımış olacak ayrıca c-rpg.net üzerinden karakterınıze yaptıgınız değişiklikler yaklaşık 30sn-1dk sonra oyundan çıkmanıza gerek kalmadan karakterinize yansıyacak.

benim yazdıklarımdan birşey anlamadıysanız burdaki türkçe cRPG rehberine bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...