HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 steamden alayım mı oyunu nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 son iki yılın en iyi oyunu filan. indirimleri kaçırdın sanırım ama ille almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Steam de şu an 2 paket birlikte 10$ indirimde almak isteyenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 D&R da 15tl ye satılıyor kutulu almak isteyenlere haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sistem ihtiyacları nasıl ki acaba? ben de niye gidip bakmıyosam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hemen her pcde çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ÇOH ÖZLEDİM BU OYUNU PATİLERLE OYNAMAYI. FUCKING CATACLYSM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 serverımız bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 1 haftadır saniyelik 1k ping ve haliyle dc yüzünden oynayamıyorum kafayı yedim. var mı bu sorunu yasayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 lan yürü git, 1 haftadır 1 saniye bile mb'den çıkmadın 1000 pingle mi oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dc olup tekrar giriyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bana native ile uyumlu mod önermek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 esas olay 1257 gibi total conversion modlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 anlıyorum samcim de, hem 1257 1.134 uyumlu degil, hem de öyle modlarda oyunun içine edebiliyorlar yer yer, oyun akışına denk düşmeyen şeylerle. mesela ilk M&B için Native Expansion diye bir mod vardı çook güzeldi, keşke onun gibi daha çok mod çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ya ben buna yeni başladım da honor nasıl kasılability ? o konuda zorlandım -51 honor vardı kralım falan bana düşman oldu yeni char açtım sonra 5 honorım var bide capture ettiğim nobleları nasıl release ediyorum o honor veriyomuş galiba release kısmı gri oluyo belli yerlerde mi release ediliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 "stop! i yield!" dediklerinde serbest bırakırsan veya düşmanlarının elinden düşman olmayan lord esirleri kurtarırsan (otomatik) honor verir. kaybetmek istemiyorsan köy yağmalama vb onursuz işler yapmayacaksın kısacası. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Köylere saldıran banditleri kestikten sonra yardım almazsan + Karavanlara saldırırsan - Lordlarla savaştıktan sonra capture etme serbest bırak ++ Turnuvaları kazan + daha aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 1257 nasil bi mod biraz açıklarmisiniz.Dengesi nasil çokmu zor +ları -leri kısabir review rica edebilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 2002'lik adam soru sormuş cevap yok, asılın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 1257 bazı silah dengesizlikleri hariç gayet iyi bir mod, benim tam aradığım gibi o dengesizlikler olmasa. (100 armor giyip 120dmg yiyorsunuz yoldaki banditten heh, biraz abarttım ama saçma silahlar var, hi2u long shafted mace) ona rağmen bayağı oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cRPG ne güzel bir modmuş öyle. ilk ultima oynadıgım zamanlar geldi aklıma. o heyecanı yaşıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ilk M&B yi baya oynadım da warbandı bi kaç kez bir iki servera girip oynayıp bıraktım. Şunu merak ettim. İlk M&B de kale kurma yoktu onun için addon yüklüyorduk gerçi ama warband'da onuda getirmişler mesela. Peki tutsak aldıgımız yada Honor olarak çok + lar da olan diğer lordları kendi tarafımıza çekip bizim adımıza sağa sola savaşa gönderebiliyormuyuz yoksa hala tek tabancamı takılıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Dwinz said: cRPG ne güzel bir modmuş öyle. ilk ultima oynadıgım zamanlar geldi aklıma. o heyecanı yaşıyorum şu an. Ya nasıl kuruyoruz ne yapıyoruz bunu ya, ben giremedim kurduktan sonra, cRPG yazan sunucular yine de almadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ya bende bu oyunun keyi var 25 haneli ama karşıma çıkan password bar 20 haneli bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cRPG için modu indirip updateini yapıyoruz. Ondan sonra bir karakterimiz varsa onu kullanıyoruz yoksa yeni bir karakter açıyoruz çoklu oyunculu modu için. Sonra bu sayfadan oyunda yarattığımız karakterin adıyla (kullanıcı adı aynı olmak zorunda buraya dikkat) bir account alıyoruz ve tamamdır. Artık cRPG sunucularına girdiğinizde karakterinizi tanımış olacak ayrıca c-rpg.net üzerinden karakterınıze yaptıgınız değişiklikler yaklaşık 30sn-1dk sonra oyundan çıkmanıza gerek kalmadan karakterinize yansıyacak. benim yazdıklarımdan birşey anlamadıysanız burdaki türkçe cRPG rehberine bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar