Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

baya bir alıştım ben, oyun modlarına falan da alıştım. yalnız az önce bir deathmatch serverına geçip insanları kesip biçiyordum, zrank diye kicklendim. tekrar girdim, noluyoruz dedim, meğerse 1v1 duel serverı olarak kullanılıyormuş ( 22.'lerin serverı ) greet olayları falan varmış. baya zevkli yahu oyun. ventrillo falan da adam gibi kullanılırsa klan maçları falan inanılmaz olur bu oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beceremiyorum. oyun olaganustu guzel oyun ama 1 haftadır hep öldürülme sayım öldürme sayımı geçiyo ve sinir oluyorum oyunu kapatıyorum dayanamayıp tekrar acıp tekrar geberip geberip kapatıyorum tekrar acıyorum. 1 haftadır o döngüdeyim.biri su oyunda nasıl adam ogreticem sölesin bıkkınlık geldi ölmekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bu oyunun nesini seviosunuz grafikleri iğrenç oynanabilirlikte bi imbalık varsa açıklayın alıcam paso grafiklerine takılıp geri koyuorum.

Ultimaciyim diye geciniyorsun bir de, ultimate real time pvp oyunu. Verecegin de 30 lira. Kefilim. Ama skill kasmak yerine, harbiden oynamayi ogrenmen gereken bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

bir hafta oldu daha ben ögrenemedim hala ölüyorum yahu :D biri duel denilen yerde ögretsin napmam gerektigini ki bende diger serverlarda deniim :D

Oyunun guzelligi orda, savas alaninda fazla ogrenemiyorsun. Duel serverlarinda istedigin yone saldirabilmeyi, manuel blocklamayi ve diger oyun dinamiklerini ogrenmen lazim. Ayni gercek hatta oldugu gibi oyuna basladiginda bildigin "Koylu" modeli oluyorsun. Egitmen gerekiyor kendini. Hop diye savasa girince yerdeki cesetler arasinda genelde kendi cesedini gorup uzuluyorsun.

En basitinden herkesin yapabilecegi, tutoriala girip calismak. En temel olarak da manuel blockunu gelistirebilirsin. Bu acidan tutorial cok guzel ama onun yerine ventriloyla muhabbet ederek bir duel serverinda calismak daha zevkli. Biraz zaman vermeniz lazim, bilmiyorum Mortis fln soylesin durumu. O daha iyi anlatir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Mithat said:

bir hafta oldu daha ben ögrenemedim hala ölüyorum yahu :D biri duel denilen yerde ögretsin napmam gerektigini ki bende diger serverlarda deniim :D

Oyunun guzelligi orda, savas alaninda fazla ogrenemiyorsun. Duel serverlarinda istedigin yone saldirabilmeyi, manuel blocklamayi ve diger oyun dinamiklerini ogrenmen lazim. Ayni gercek hatta oldugu gibi oyuna basladiginda bildigin "Koylu" modeli oluyorsun. Egitmen gerekiyor kendini. Hop diye savasa girince yerdeki cesetler arasinda genelde kendi cesedini gorup uzuluyorsun.

En basitinden herkesin yapabilecegi, tutoriala girip calismak. En temel olarak da manuel blockunu gelistirebilirsin. Bu acidan tutorial cok guzel ama onun yerine ventriloyla muhabbet ederek bir duel serverinda calismak daha zevkli. Biraz zaman vermeniz lazim, bilmiyorum Mortis fln soylesin durumu. O daha iyi anlatir.

az önce ilk defa öldürme sayım ölme sayımı geçti demek ki neymiş azimli olucan 1 hafta gebere gebere ögrenilio :D benim yavaş oldu 1 haftadan kısa sürede ogrenenler var ama bire birde hala iyi deilimdir ben karmasada mıllete dalıyorum alıyorum anladıgım kadarıyla :D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Serverın kaç yöneticisi var bu arada. Bazı saatlerde insan oluyor da yönetim olmuyor harita değişimi falan :D Admin alın lan beni de alın hatta hep onlineım ben :P

3 yonetici var ve suan yeterli bence. Sadece persembe,cuma ve cumartasi gunleri ben biraz aksatma yapiyorum onun disinda sorun cikacagini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...