-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 len deli gibi eğlenceli. baya bir ısındım oyuna. yalnız bizim serverın ismi farklı mı ? paticik göremedim ben, bir ara bir server'a girdim sanırım türk serverıydı, pat lakaplı birileri de vardı ama sonra server resleniyor dendi, bir daha da bulamadım serverı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aldım oyunu zaman bulursam yarın, olmadı cuma günü akıorumm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 baya bir alıştım ben, oyun modlarına falan da alıştım. yalnız az önce bir deathmatch serverına geçip insanları kesip biçiyordum, zrank diye kicklendim. tekrar girdim, noluyoruz dedim, meğerse 1v1 duel serverı olarak kullanılıyormuş ( 22.'lerin serverı ) greet olayları falan varmış. baya zevkli yahu oyun. ventrillo falan da adam gibi kullanılırsa klan maçları falan inanılmaz olur bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Server biraz once acildi, Paticik olarak listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 son 2 senedir hic bir oyunda bu kadar gulmemistim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben en son bunun benzeri bi half life mod u çkmıştı onda gülmüştüm..lisedeydm internet kafede sabahlıyoduk..knight bowman fln filan vardı yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 15dk 2v2 battle yaptik village'da boyle bir oyun gormemistir serverlar asdasfhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yunusemre said: aldım oyunu zaman bulursam yarın, olmadı cuma günü akıorumm :) sen bir gel hele. yerden kalkmican zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu oyunun nesini seviosunuz grafikleri iğrenç oynanabilirlikte bi imbalık varsa açıklayın alıcam paso grafiklerine takılıp geri koyuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 olay savaş motorunda abi, muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi movieleri izledim. 1209831203 asker var ama 1 i bizim karakterimiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Dworgian said: bu oyunun nesini seviosunuz grafikleri iğrenç oynanabilirlikte bi imbalık varsa açıklayın alıcam paso grafiklerine takılıp geri koyuorum.LÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Dworgian said: abi movieleri izledim. 1209831203 asker var ama 1 i bizim karakterimiz mi? eet. bugün speysle ve biriyle daha karşılaştım ama unuttum şimdi sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sipeyskeyk said: Dworgian said: bu oyunun nesini seviosunuz grafikleri iğrenç oynanabilirlikte bi imbalık varsa açıklayın alıcam paso grafiklerine takılıp geri koyuorum.LÖL neye löl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 oyun gerçekten oynadığım en zevkli multiplayerlardan biri. ben de başlarda tereddüt etmiştim ama 2 gündür zevkten deliriyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ben beceremiyorum. oyun olaganustu guzel oyun ama 1 haftadır hep öldürülme sayım öldürme sayımı geçiyo ve sinir oluyorum oyunu kapatıyorum dayanamayıp tekrar acıp tekrar geberip geberip kapatıyorum tekrar acıyorum. 1 haftadır o döngüdeyim.biri su oyunda nasıl adam ogreticem sölesin bıkkınlık geldi ölmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ölerek ögrenmek lzm işte :) bende ilk açtıgımda öyleydi.şimdi saglı sollu indiriyorum herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bir hafta oldu daha ben ögrenemedim hala ölüyorum yahu :D biri duel denilen yerde ögretsin napmam gerektigini ki bende diger serverlarda deniim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Dworgian said: bu oyunun nesini seviosunuz grafikleri iğrenç oynanabilirlikte bi imbalık varsa açıklayın alıcam paso grafiklerine takılıp geri koyuorum. Ultimaciyim diye geciniyorsun bir de, ultimate real time pvp oyunu. Verecegin de 30 lira. Kefilim. Ama skill kasmak yerine, harbiden oynamayi ogrenmen gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mithat said: bir hafta oldu daha ben ögrenemedim hala ölüyorum yahu :D biri duel denilen yerde ögretsin napmam gerektigini ki bende diger serverlarda deniim :D Oyunun guzelligi orda, savas alaninda fazla ogrenemiyorsun. Duel serverlarinda istedigin yone saldirabilmeyi, manuel blocklamayi ve diger oyun dinamiklerini ogrenmen lazim. Ayni gercek hatta oldugu gibi oyuna basladiginda bildigin "Koylu" modeli oluyorsun. Egitmen gerekiyor kendini. Hop diye savasa girince yerdeki cesetler arasinda genelde kendi cesedini gorup uzuluyorsun. En basitinden herkesin yapabilecegi, tutoriala girip calismak. En temel olarak da manuel blockunu gelistirebilirsin. Bu acidan tutorial cok guzel ama onun yerine ventriloyla muhabbet ederek bir duel serverinda calismak daha zevkli. Biraz zaman vermeniz lazim, bilmiyorum Mortis fln soylesin durumu. O daha iyi anlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Serverın kaç yöneticisi var bu arada. Bazı saatlerde insan oluyor da yönetim olmuyor harita değişimi falan :D Admin alın lan beni de alın hatta hep onlineım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sereglin said: Mithat said: bir hafta oldu daha ben ögrenemedim hala ölüyorum yahu :D biri duel denilen yerde ögretsin napmam gerektigini ki bende diger serverlarda deniim :D Oyunun guzelligi orda, savas alaninda fazla ogrenemiyorsun. Duel serverlarinda istedigin yone saldirabilmeyi, manuel blocklamayi ve diger oyun dinamiklerini ogrenmen lazim. Ayni gercek hatta oldugu gibi oyuna basladiginda bildigin "Koylu" modeli oluyorsun. Egitmen gerekiyor kendini. Hop diye savasa girince yerdeki cesetler arasinda genelde kendi cesedini gorup uzuluyorsun. En basitinden herkesin yapabilecegi, tutoriala girip calismak. En temel olarak da manuel blockunu gelistirebilirsin. Bu acidan tutorial cok guzel ama onun yerine ventriloyla muhabbet ederek bir duel serverinda calismak daha zevkli. Biraz zaman vermeniz lazim, bilmiyorum Mortis fln soylesin durumu. O daha iyi anlatir. az önce ilk defa öldürme sayım ölme sayımı geçti demek ki neymiş azimli olucan 1 hafta gebere gebere ögrenilio :D benim yavaş oldu 1 haftadan kısa sürede ogrenenler var ama bire birde hala iyi deilimdir ben karmasada mıllete dalıyorum alıyorum anladıgım kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mb grubuna invite istiyorum lütfenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hayda sunucu listesi alınıyor diyor, bağlanılamadı hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 SeaGle said: Serverın kaç yöneticisi var bu arada. Bazı saatlerde insan oluyor da yönetim olmuyor harita değişimi falan :D Admin alın lan beni de alın hatta hep onlineım ben :P 3 yonetici var ve suan yeterli bence. Sadece persembe,cuma ve cumartasi gunleri ben biraz aksatma yapiyorum onun disinda sorun cikacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar