cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hay allam ya ne kadar zamandır bu filmi bekliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 zack and miri yeni giriyor vizyona daha ne olsun asdfa gelir 2 seneye Scott Pilgrim'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 inception 2 hafta gecikmeli girerken machete dünyayla aynı anda girmişti. filmler neye göre vizyona giriyo keşke bilsek. gelse de izlesek beklemekten heder olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Afişini görüp "çocuk filmi bu, okullar açıldı şimdi gitmezler" diyip almıyor dağıtıcı firma filmi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Filmlerin dağıtımcı firmalarının isteklerine/araştırmalarına göre ülkelerde vizyona giriyor. Tabii Türkiye'de bunları yayınlayacak olan firmaların/sinemaların da önemli rolü var. Misal Iron Man 2, yanlış hatırlamıyorsam ABD'den bile önce İngiltere/Almanya/Fransa/Türkiye'de vizyona girmişti. Avrupa'da 150M civarında gişe yapmıştı ki ardından ABD'de vizyona girmişti. Birçok ufak bütçeli, veya yüksek bütçeli fakat yan sanayi stüdyoları tarafınca finanse edilmiş filmlerin burada vizyona girmemesi normal diyebiliriz. Yani örnek vermek gerekirse, filmin iki yapımcısının çıkardığı ürünler; http://www.imdb.com/search/title?locations=Cinespace%20Film%20Studios,%20Toronto,%20Ontario,%20Canada http://www.imdb.com/search/title?locations=Pinewood%20Toronto%20Studios,%20Port%20Lands,%20Toronto,%20Ontario,%20Canada Bunlardan bir tek Resident Evil filmlerinin Türkiye'de vizyona girdiği görüyoruz, birde yanlış hatırlamıyorsam gecikmeli olarak Orphan girmişti vizyona, Fark ederseniz Cinespace'in filmlerinden Kick-Ass, bu yılın belki de en iyi 5 filminden bir tanesi olmasına rağmen halen Türkiye'de vizyona girmedi asdfsa Böyle yani, bir ara Lionsgate Filmleri'de Türkiye'de hiç gösterilmiyordu, sonra dünya ile aynı anda yayınlanmaya başlayan filmlerden oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 resident evilin ilk 2 filmi türkiyede 1 yıl sonra çıkmıştı :P.hatta ilk filmi digiturkte izlemiştim 1 yıl sonra sinemaya çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bari HDrip leri fln düşse artık nete. Hani onalrada razıyım ama bi türlü çıkamadı üzlenebilri bi versiyonu filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=mCGrj4ifS18 epic abi aşırı iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 siz hala izlemediniz milan bunu, ezikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ezik değiliz 3. dünya ülkesiyiz!!! edit: ünlem işaretleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 soylim mi sonunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aquila said: siz hala izlemediniz milan bunu, ezikler. beni dinleyip sinema salonuna rüşvet verip de adam gibi kaydetseydin filmi izlerdik olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aquila said: soylim mi sonunu? 5. evil ex-boyfriendde jetonu mu bitiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 jeton bitmiyo haci, adamlari dovdukce adamlardan jeton dusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Güzel mi bari onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 cok super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dvdsi 9 kasımda çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 malum yerlerde ripi mevcut an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Blurayrip için bekleyeceğim ben. Ondan yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o da bugün yarın çıkar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Çok şımartmışım ben kendimi. Eskiden VCD kaliteli derdik artık 720p'nin altı kesmiyor, ancak HD yoksa indiriyorum ötekileri. Görüntüyü geç, ses kalitesinden bile izleyemiyorum Xvid, konuşmalar direk rahatsız ediyor dizilerde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 OHA ÇOK İYİYDİ DAHA İYİ OLAMAZDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yok yav olamazdı, gerçi ben okumadım çr, resimlere hızlıca bakmıştım ama olsun çok gaza geldim ben şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben de okumadim, ama daha guzel olamamasi gibi bi imkan oyk kanimca, daha guzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar