DeathsTongue Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bonjo said: yok ya gece tarifesi açsa 4-5 lira yazar muhauhah gece tarifesi yok artık istanbulda fix tarife yazıyor =)
raw power Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ulan maç saatini yanlış hatırladığım için Fener'e basamadım parayı,28 milyondan olduk. :D
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Galatasaray'ın kalecisine yükleniyorsunuz da selçuk'unki baya leş bir şuttu, fena yerde sekti. Hani kurtarması gerekirdi kalecinin de yine de öyle ayağından kaçırdı gol oldu gibi değil yani. Volkan'a da biraz haksızlık edilmiş. Kişiliğini falan bilmem de bu adam hatalarından ders çıkarmaya çalışan, kısa sürede çok tecrübe kazanmış birisi. Fiziğinin el verdiği ölçüde de iyi bir kaleci. Camışlığına söylenecek bir şey yok tabi.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fiziği daha ne el vericek izbandut gibi işte
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sipeyskeyk said: Afedersiniz ama aykkut bile daha iyidir volkandan of daha bı mantıklı yorumunu goremedım daha su topıkte
Catzee Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Maçı izlerken acaip sıkıldım ya, yendik yine eğlenmedim, maçın tek eğlenceli yani andre santos'un bir iki hareketi, bir de volkanın kıçıyla topu tutmasıydı :)
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Nouma'yı hatırladım. :D Devre arası yapmış Dos Santos. Bakalım medyada ne kadar yer bulacak. :D
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wispy said: Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Adam gibi tarafsız izleyin pozisyonları, sonra çemkirin lütfen. Baros arkasına dönüp bakıyor, Volkan'ın geldiğini görüp kafasını tekrar öne çeviriyor gayet. edik: Hallolmuş zaten. :p
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 blazkowicz said: Nouma'yı hatırladım. :D Devre arası yapmış Dos Santos. Bakalım medyada ne kadar yer bulacak. :D Moda oldu anasını satim , Keitada trabzonda yaptı aynı hareketi pek yer bulmadı , hiç bir şey olmaz..
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 santosun yaptığıyla noumanın yaptığı aynı mı sizce cidden?? nouma golu attıktan sora sevinirken sokuyo şortuna. santos ilk yarı bittikten sora formayı falan bile çıkarmıs soyunma odasına gidiyo, belki kaşınmıştır yani. adam gidip tribunlere yada kameralara falan mı yapıo nedir?? keitanın olayda da bişi yok.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Oha 2 si aynı mı diyorsun şimdi? :D Ps: Trabzonluyum bir de ha. Tribünlere yapmış diye yazıyor tünele girerken devre arası. Ha Keita'sında Santos'un da değilim. Böyle adamları cezalandırmak yerine taraftarın koruması garip.
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Keita maç esnasında direk tribünlere yaptı , üzerine yabancı madde yağdı o bölgeden hatta , ayağının 2 metre ilerisine su şişesi geldi 10 dk yerde kıvrandı vs vs..çirkin hareketler
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Çirkin hareketler diyorum işte ama Keitanın yaptığı Santosun olayını masum kılmamalı diyorum. 2 sine de versinler madem ceza, trabzonum sıyrılsın aradan. :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Maç değil de son konulara yorum yapmak gerekirse, Volkan şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi doğruya doğru. Ha, güvenilir kaleci değil, ara ara acaip saçmalıyor, böyle olmayacak işler yapıp saçma sapan goller yiyor ya da kafayı direğe falan tosluyor falan ama saçmalamadığı zaman da insanüstü oynuyor kalede. Ha, IQ seviyesi tahminen 80-90'dan öte değildir. Tavırlarıyla bunu belli ediyor, delikanlı racon ayaklarıyla, her maç kavgaya meyilli olmasıyla, "ben dünyanın en iyi 10 kalecisi arasındayım" demeçleriyle falan çok zeki olmadığı ortada, ama oynadığı mevkide zaten zekaya çok fazla ihtiyaç yok o yüzden sorun değil. Oyun kurucu değil en nihayetinde. Dediğim gibi tek sorunu adamın ara ara saçmalaması ve amatör kalecinin yapmayacağı hatalar yapması ama onun dışında kalede gayet iyi, ha, bir 2002 rüştüsü kadar iyi değil bana göre ama şu anki rüştüyü katlar. Genç kaleciler çok fazla Türkiye'de ama bir orta seviye var onu geçemiyorlar. Altyapı eksikliği mi, eğitim eksikliği mi yoksa mantalite falan yüzünden mi bilemiyorum, ama Orkun GS'ye gelmeden önce neler yapıyordu gayet iyiydi, Ufuk nitekim öyle, Cenk falan da iyi gibi. Ama nedense bir kaliteli kaleci seviyesine gelemeden bozuluyor bu adamlar nedense. Şu kaleci Onur gördüğüm kadarıyla bayağı etkili. Ama o da fazla hiperaktif bir tutum sergiliyor kalede. Sürekli atlayıp zıplıyor falan. Şimdilik çok belli olmuyor ve müdahaleleri yerinde, ama yarın öbür gün bunu çözen teknik bi adam maymun edebilir atacağı fakelerle. Yine de gelişime en yakın kaleci Onur gibi gözüküyor Türkiye'de. Ama kim gelirse gelsin bi 2-3 sene boyunca Türkiye'de Volkan'dan iyi Türk kaleci çıkmaz.
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Verilsin ikisinede ceza 3-4 maç , ha ama birini veripde birine verilmemesi ayıp olur biraz..
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ama veremezler bence çünkü Noumanınki aleniydi bunlar savunmalarında kaşındı der kurtarırlar :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi bilmiyorum bana kasıt yok gibi geliyo. Adamlar boxer bile giyemiyo ki maça çıkarken, arada sıkışmıştır düzeltiyordur adam normal yani. O halde mi koşsun 45dk? Ha Santos'unki daha bariz daha gözükür şekilde ama gayet o da pozisyon düzeltiyor olabilir yani. Nouma gibi değil yani hiçbiri. Adamlar zenci olunca onlarda özgüven bizde de biraz kompleks oluyo işte hemen oraya yoruyoruz :D
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kaleciliğe zeka gerektirmiyor diyosun.ilginçmiş futbol genel olarak zeka gerektiriyor.illa oyun kurucusu olması lzm değil.artık oyun sadece forvet arkasından kurulmuyor yani. bence kalecilik en zeka gerektiren mevki olsa gerek.hatası telafi olmuyor cunku mallığın
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bence de kasıt yoktur. tombaladan ziyade pozisyon değerlendirmesi yapıyor gibi.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Volkan'da Allah vergisi kaleci yeteneği var ama bildiğin 50 iq ile falan oynuyor. euro 2008'de yaptıkları, ıskaları, elden kaçırmaları sonra lincoln'e falan tekme atmıştı galiba. pek zeki biri değil belli. rüştü'nün yarısı olamaz. bizim onur'u pişirsin şenol hoca da kaleci görün siz o zaman. :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kalecilik zeka istemiyor ama 38 yaşındaki van der sar hala manu kalesinde. alex ferguson mal ya genç birini almıyor da hala bu adamı oynatıyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kaleciye zeka değil tecrübe gerekiyor.
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 rahatsiz said: Llama said: işte maçın yıldızı. ahahahaha İşte tecrübe :D işte zeka :D
Öne çıkan mesajlar