Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

Dennis said:

Fenerliler daha iyi oynadıklarını mı iddaa ediyorlar? Eh yorum yok o zaman.

Samiyende oynuyoruz farkındaysan deplasmanda daha ne oynanabilirki abi ya çıldıracam az susun harbi acınacak haldesiniz..

UUUUUUUUUUUUUUUUUU Acınacak haldeyiz daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın

folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra.

HHAHA.
ne folloş etti be.
1 kere geçebildi o da onun bunun orasına burasına çarptı top önünde kaldı
biz 6-7 kişi spikerin "keita mükemmel çalım" dediğinde yarıldık gülmekten.
bi sağa gitti bi sola
baktı olmuyor sırıtmaya başladı.
topla buluştugu 10 toptan 9 unda HOPP dedi bizim savunma oyuncagı elinden alınmış cocuk gibi kaldı hepsinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

SeaGle said:

Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın

folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra.

HHAHA.
ne folloş etti be.
1 kere geçebildi o da onun bunun orasına burasına çarptı top önünde kaldı
biz 6-7 kişi spikerin "keita mükemmel çalım" dediğinde yarıldık gülmekten.
bi sağa gitti bi sola
baktı olmuyor sırıtmaya başladı.
topla buluştugu 10 toptan 9 unda HOPP dedi bizim savunma oyuncagı elinden alınmış cocuk gibi kaldı hepsinde.

abi sizin savunma dediğin de klasik kapanan anadolu takımı savunması.
golden sonra kalenin önünde sağa sola koşturmaktan başka bir şey yapmadınız.

Gören de Türkiye'nin en hızlı yerleşen savunması falan zannedicek fenerbahçe savunmasını.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Dennis said:

daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık.

Biz de tam "alt tarafı bir maç ama lig uzun bir maraton hiç umrumuzda değil ki" diyecek basmakalıp GS'li arıyorduk, gözümüz yollarda kaldı.

aahhahaha her derbi sonrasi her kesimin galatasaraylisi akin akin ayni sekilde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Deplasmandasın, karşı takım favori, gol atmışsın, 20 dakika kalmış, ne bekliyordun merak ettim?

edik: Hocan Daum bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

gs nereye iyi oynadı ya
dos santosun vurduğu şutun dışarı çıkmasından başka pozisyonumu vardı ?
top yüzdesine bakarak konuşmak ne zaman iyi oynadı oluyo?
berbattı rezil ötesiydi
iyi oynayan takım fenerdi sahada
fener samiyene beraberlik için gitti bence ki belliydi oyundanda.
1 gol atıp üstüne çoook güzel yattı
topu alınca iyi değerlendirdi
çok güzel paslaştılar.
gslilerde ben sinir gördüm. topu kaybeden saç baş yoluyodu. keita desen heralde en çirkef oyuncu ödülünü almaya layıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Holy said:

DoruK said:

"gs lılarda (ne demekse) hiç yüz yok" derken bana demiş oluyorsun gayet.
stad içerisinde de tezahürat yapan taraftarınız "hepiniz o.o.p. çocuğusunuz" diye bağırıyor, bunu üstümüze alıp gidik mahkemeye mi verelim?
verin banane allahalla ne biçim demagoji bu şimdi? ben mahkemeye mi verdim adamı?

gaza gelmiş fakir edebiyatı yapıyor resmen, elanomuz jomuz yok, selçuğumuz ve guizamızla yeniyoruz abiğğ diye. komik.

fakir edebiyatı yapıyorum ben he
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Dennis said:

daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık.

Biz de tam "alt tarafı bir maç ama lig uzun bir maraton hiç umrumuzda değil ki" diyecek basmakalıp GS'li arıyorduk, gözümüz yollarda kaldı.

Hayır, derbilerin tabi ki ayrı bir önemi var. Ama fenerli arkadaşlarım nasıl bir kompleks yaptılarsa, eve dönerken sevinç turu atan insanlar gördüm. Eh ne diyeyim, tebrik ederiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Gören de Türkiye'nin en hızlı yerleşen savunması falan zannedicek fenerbahçe savunmasını.

valla anadolu takımı savunması diyerek bi yerlerden vurmaya çalıştıgını anladım da, o savunmadaki adamların sizinkilere adım attırmamasını nasıl yorumlayacagını bilemedim.
nası bi aşağılamadır bu kendi takımın için sen düşün artık.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ben bizimkiler döktürdü demiyorum, ama çok kalite savunma yaptığınızı söylemen yanlış bence.Basitçe kapandınız yani, baggio demiş ne bekliyordun diye, birşey beklemiyordum ama "iyi savunma yaptık" saçma geldi sadece.

ahahahah bu supermis

eee biz super duz kapandikta sizin takim neden bisi yapamadi bu super duz kapanan takima karsi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...