Dennis Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bonjo said: Dennis said: Fenerliler daha iyi oynadıklarını mı iddaa ediyorlar? Eh yorum yok o zaman. Samiyende oynuyoruz farkındaysan deplasmanda daha ne oynanabilirki abi ya çıldıracam az susun harbi acınacak haldesiniz.. UUUUUUUUUUUUUUUUUU Acınacak haldeyiz daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 keita'ya kücük maclarin büyük oyuncusu title'i cok yakisiyo. büyük maclarda acaip agresif ve oyuna yogunlasamiyor, kopuyo direkt.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 SeaGle said: Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra. HHAHA. ne folloş etti be. 1 kere geçebildi o da onun bunun orasına burasına çarptı top önünde kaldı biz 6-7 kişi spikerin "keita mükemmel çalım" dediğinde yarıldık gülmekten. bi sağa gitti bi sola baktı olmuyor sırıtmaya başladı. topla buluştugu 10 toptan 9 unda HOPP dedi bizim savunma oyuncagı elinden alınmış cocuk gibi kaldı hepsinde.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Valla Vanille hepinizden iyi biliyo futbolu.
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Neill'a yazık oldu bi de ben ona üzülüyorum, taş gibi oynadı herif resmen. Ama Selçuk'un çaresini bulamadık kaç senedir. Ön direk bitti bu başladı, sırf bize bela herif ehah.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dennis said: daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık. Biz de tam "alt tarafı bir maç ama lig uzun bir maraton hiç umrumuzda değil ki" diyecek basmakalıp GS'li arıyorduk, gözümüz yollarda kaldı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Fistan said: SeaGle said: Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra. HHAHA. ne folloş etti be. 1 kere geçebildi o da onun bunun orasına burasına çarptı top önünde kaldı biz 6-7 kişi spikerin "keita mükemmel çalım" dediğinde yarıldık gülmekten. bi sağa gitti bi sola baktı olmuyor sırıtmaya başladı. topla buluştugu 10 toptan 9 unda HOPP dedi bizim savunma oyuncagı elinden alınmış cocuk gibi kaldı hepsinde. abi sizin savunma dediğin de klasik kapanan anadolu takımı savunması. golden sonra kalenin önünde sağa sola koşturmaktan başka bir şey yapmadınız. Gören de Türkiye'nin en hızlı yerleşen savunması falan zannedicek fenerbahçe savunmasını.
kerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Baggio said: Dennis said: daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık. Biz de tam "alt tarafı bir maç ama lig uzun bir maraton hiç umrumuzda değil ki" diyecek basmakalıp GS'li arıyorduk, gözümüz yollarda kaldı. aahhahaha her derbi sonrasi her kesimin galatasaraylisi akin akin ayni sekilde geliyor
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dennis said: Fenerliler daha iyi oynadıklarını mı iddaa ediyorlar? Eh yorum yok o zaman. galatasarayı yenmemiz için iyi oynamamıza gerek yok. ana fikir bu.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: abi sizin savunma dediğin de klasik kapanan anadolu takımı savunması. golden sonra kalenin önünde sağa sola koşturmaktan başka bir şey yapmadınız. Deplasmandasın, karşı takım favori, gol atmışsın, 20 dakika kalmış, ne bekliyordun merak ettim? edik: Hocan Daum bir de.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gs nereye iyi oynadı ya dos santosun vurduğu şutun dışarı çıkmasından başka pozisyonumu vardı ? top yüzdesine bakarak konuşmak ne zaman iyi oynadı oluyo? berbattı rezil ötesiydi iyi oynayan takım fenerdi sahada fener samiyene beraberlik için gitti bence ki belliydi oyundanda. 1 gol atıp üstüne çoook güzel yattı topu alınca iyi değerlendirdi çok güzel paslaştılar. gslilerde ben sinir gördüm. topu kaybeden saç baş yoluyodu. keita desen heralde en çirkef oyuncu ödülünü almaya layıktır.
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 DoruK said: Holy said: DoruK said: "gs lılarda (ne demekse) hiç yüz yok" derken bana demiş oluyorsun gayet.stad içerisinde de tezahürat yapan taraftarınız "hepiniz o.o.p. çocuğusunuz" diye bağırıyor, bunu üstümüze alıp gidik mahkemeye mi verelim?verin banane allahalla ne biçim demagoji bu şimdi? ben mahkemeye mi verdim adamı? gaza gelmiş fakir edebiyatı yapıyor resmen, elanomuz jomuz yok, selçuğumuz ve guizamızla yeniyoruz abiğğ diye. komik. fakir edebiyatı yapıyorum ben he
Dennis Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Baggio said: Dennis said: daha iyi oynayıp 3 puan kaybettik, yani bir lig maçı :( Kepenkleri kapatıp gideriz artık. Biz de tam "alt tarafı bir maç ama lig uzun bir maraton hiç umrumuzda değil ki" diyecek basmakalıp GS'li arıyorduk, gözümüz yollarda kaldı. Hayır, derbilerin tabi ki ayrı bir önemi var. Ama fenerli arkadaşlarım nasıl bir kompleks yaptılarsa, eve dönerken sevinç turu atan insanlar gördüm. Eh ne diyeyim, tebrik ederiz :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Sparkcaster said: :p koyunca samimi mi oldu, cthulhu bi hava alsın benceholy'e gönderdim holy'le aramdaki samimiyetten mütevellit.. üstüne alıntı yapmanın sebebi budur genelde.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: abi sizin savunma dediğin de klasik kapanan anadolu takımı savunması. golden sonra kalenin önünde sağa sola koşturmaktan başka bir şey yapmadınız. Gören de Türkiye'nin en hızlı yerleşen savunması falan zannedicek fenerbahçe savunmasını. valla anadolu takımı savunması diyerek bi yerlerden vurmaya çalıştıgını anladım da, o savunmadaki adamların sizinkilere adım attırmamasını nasıl yorumlayacagını bilemedim. nası bi aşağılamadır bu kendi takımın için sen düşün artık.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 beyler umarım farkındasınızdır (özellikle gsli arkadaşlar) kendi sahanızda ezdik. net yendik. ofsaytları çalmayan, olmayan ofsaytları yaratan yan hakemlere rağmen hemde. şimdi ağlamanıza devam edin. hadi bakalım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ben bizimkiler döktürdü demiyorum, ama çok kalite savunma yaptığınızı söylemen yanlış bence.Basitçe kapandınız yani, baggio demiş ne bekliyordun diye, birşey beklemiyordum ama "iyi savunma yaptık" saçma geldi sadece.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bide şu var gsliler gelip burda bişi yazmasınlar bence komik oluyo sonuç fener 1-0 yendi bursa nah şampiyon olur diyen gsliler şimdi BURSA ŞAMPİYON SALDIR TİMSAH diye geziyolar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evet iyi savunma yaptık artı iyi koduk
kerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: Ben bizimkiler döktürdü demiyorum, ama çok kalite savunma yaptığınızı söylemen yanlış bence.Basitçe kapandınız yani, baggio demiş ne bekliyordun diye, birşey beklemiyordum ama "iyi savunma yaptık" saçma geldi sadece. ahahahah bu supermis eee biz super duz kapandikta sizin takim neden bisi yapamadi bu super duz kapanan takima karsi?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yoo bursa değil fener olacak şampiyon.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 mokoko said: yıkarız samiyeni. yıktık.
Öne çıkan mesajlar