MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 geçen sene ligin sonuna doğru 1-1 biten gs-fb maçı sonrası ligtv.com.tr de TOPLU İNTİHAR diye başlık atılmıştı. umarım aynı olmaz yine=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 emrenin bacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 FB kadrodan kaybediyor, GS alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fener ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 GS defansif oynamaya defans yapmaya kalkarsa kaybeder. GS'nin yapısını geçtim tarihinde bile yok defansif oyun. UEFA'yı alırken bile defans yapmayı beceremiyodu bu takım, Bülent'in açıklaması vardı final arifesi "Arsenal karşısında defansif olmayacağız, çünkü doğrusu bu tür oyunu pek beceremiyoruz" diye. Hele hele şimdi şu kadro ve oyun anlayışıyla hiç defans yapacak oyunu yok. Çıkar düzgün oynarsa GS 2-1 / 3-1 gs alır ya da 1-1 berabere biter. GS 1 gol mutlaka yer, fazlasını zaten fener kolay kolay atamaz bu kadrosuyla. GS'nin ne kadar atacağı da biraz şans biraz da kendi isteğine bağlı, FB'den korkmadan düzgün oynaması lazım. Futbol kalitesi düşük olur. Sonlarına doğru 1-2 kırmızı kart ve bol kavga bekliyorum, biri lugano garanti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Selçuk falan bile gol atabiliyor abi bize, totem yap bence Mehmet Topuz falan atar bir tane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Emre oynarsa Arda ile birlerini yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ayran gibi çalkalarız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o değilde bilet yok piyasada karaborsa bile ağlıyor. En kral karasaborsacılara sordum sende varsa biz ver diyorlar :D yeni acık biletim var 200 kagıt vereyim diyor karaborsacı 300'e satacakmış sipariş almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Holy said: totem yaptım gs'ye verdim oyumu. sittin sene kazanamazlar artık.hehehe :) olsun kazanirsak sampiyonuz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 inşallah Özhan Canaydın'ın görmek istediği görüntüleri pazar gecesi görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @LucifeL kardeş imzanı değiştirirmisin :D şakaydı o bi anlık ağzımdan çıktı alokolluydum aouw hatırlamıyorum hoş olmaz o oyle ben bu topicte boy gostercem takımımı destekliycem hiç hoş değil:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Varya hocam 1ay olucak nerdeyse daha yenimi fark ettin hehe tabiki değiştiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fener almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yıkarız samiyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yıkarsınız abi dandik stad. asfhadfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yikim maliyetinden fb maci ile kurtulmaya calisiyor gs yonetimi. ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yok abi siz zayıflatın biz şampiyon olunca yıkarız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 0-1 fener kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 3-1 fb alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 barbu said: 1-3 fb alır fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu said: 3-1 fb (tersten) alır Allah söyletti adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bugunku bursa maçına göre derbi dahada anlam kazanıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Belediye geçen sene Sivas'ın ayağını kaydırmıştı, Avcı'dan kıyak bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar