BaaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 orta anadolu yöresi yerel dans adı gibi oldu ama böyle bişey başladı bende şimdi. pc de bi sorun yok. herşey aynı sadece 3.3.3 yaptım wow'u. oyuna böyle bi 10 saniyede bi 0.5 saniyelik takılma oluyor pıt pıt ata ata oynuyorum. var mı başka kimsede böyle bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu arada normalde raidlerde 60fps oynuyorum en ufak sorun yok 2 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 3.3.3 resmen fail patch oldu portala tıklayınca düşüyorsun hayvan gibi bir kasış var arada main hand'im kayboluyor tokat atıyorum boss'a falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 böyle patchlerden sonra ekran kartınızı ses driverlarınızı ve direct x'i güncellemeniz sürekli fayda sağlar. anlık fps düşüşleri yaşıyorsanız oyunu kapatıp config.wtf'yi silip ayarlarınızı tekrar yapılandırın, bu gibi sorunların önüne geçer. hiçbir şekilde çözüm alamadığınızda yapmanız gereken forumları kontrol edip sizi etkileyen spesifik birşey olup olmadığını görmek. böyle birşey yoksa reinstall en iyi dostunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BaaL, unit frame büyük olasılıkla, Pitbull mu kullanıyorsun? Dün raidde Pitbull tamamen saçmaladı, 2 saniyede bir FPS'i 3'e falan düşürüodu, kapayınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aynen pitbull kullanıyorum,kapatıp deneyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Her patch de, her expansion da sorun yaşamadan oynamıyacakmıyız bu oyunu, oyuna zor zaman buluyorum, birde şu kasmalar hatalar için saatlerce forum kurcalama, deneme yapmaya vaktim yok... Dalaranda rahatça dolaşana kadar 2-3 ayım geçmişti zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ben hiç add-on kullanmıyorum. Sıfır. Patch match hak getire hep kaymak gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 3.3.3 sorunsuz çalışıyor. İstiyorsan addonları kapatıp rahatlıkla oynayabilirsin. Addonlar Blizzard'ın önceliği veya sorumluluğu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BaaL said: orta anadolu yöresi yerel dans adı gibi oldu ama böyle bişey başladı bende şimdi. pc de bi sorun yok. herşey aynı sadece 3.3.3 yaptım wow'u. oyuna böyle bi 10 saniyede bi 0.5 saniyelik takılma oluyor pıt pıt ata ata oynuyorum. var mı başka kimsede böyle bişey ? Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 patchlerden sonra addonlarda sorun oluyor o yüzden bu takılmanın aynısı bi önceki patchte vardı titan panelden kaynaklanıyormuş bir sürü addonu tek tek aç kapa yapıp aramıştım genelde addon sorunu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dün raidde direk dc oluyordum hangi addon derken kafayı yedim.. Fightin ortasında anlamsız bir yerde direk düşüyor tekrar giriyordum. Sonra Blood Prince'de gözüme tam dc olurken Deadly Boss Mode'nin uyarısı çarptı. Bana mesaj veriyordu Swicth Target 0.1 sec. Gittim hemen güncelledim dahada dc yemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sorun direk pitbull da. Update edeyim dedim raid ortasında, ui tamamen sıçtı ama bildiğin eskisinden yüksek fps aldım boss fightta eheh. Gerçi tam update halini mi bulamadım bilmiyorum ama update edince gidiyor tüm eski pb ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Pitbull 3'ten, 4'e geçtiysen, gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mountla manevre yaparken tekliyor karakter garip garip seyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 boss fighttayken arada off hand kayboluyor gözükmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Gangren said: Pitbull 3'ten, 4'e geçtiysen, gidebilir. Pb4 kullanıyorum zaten, sorunda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 boss fighttayken bi bakıyorum karakter soyunmaya başlamış olaylar gelişmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Todesengel said: boss fighttayken arada off hand kayboluyor gözükmüyor :D Bunu bilinen buglar arasında görmüştü bi blue postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 deathbringer's will proclayınca direk gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 En iisi bende addonları yenileyim anlamadığım bi kasıntı var Crysis dir ne bilim BFBC2 dir mass effect 2 felan high da gölgeler felan full 99 fps veriyor wow a giriyorum ultrada (gölgeler ful deil) raidde 30-40 fps anca görüyor salak saçma bişi.. Tek şüphelendiğim şey xp sp3 li makinadan copy lemişdim wow u install etmedim direk acaba onla bi alakasımı var diyer ama sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 heh benimde anlamadım şey! aoc de hayvangibi grafik var 9800gt amp edit. neredeyse full oynuyorum:) wow da ultra ayarların yanına yaklaşamıyorum ! golgeler orta derece partical orta derece raidlerde sıfıra çekiyorum hatta ne iş anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Pyro said: Gangren said: Pitbull 3'ten, 4'e geçtiysen, gidebilir. Pb4 kullanıyorum zaten, sorunda o. Beta 8'den Beta 9'a geçince de siliniyormuş. Ayrıca ÇOK rezil addon ya Pb4, baya uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yaw bnde de portala girdiğimde yda en başta chara girerken sorun yaşıorm alttaki bar doluo oyuna girmio nedense buda addonla mı alakalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 X-perl ile sorun yaşayan var mı? Benim barlar hep full gösteriyor. Mana bitmek üzereyken unit framein üzerinde hala yarım şeklinde gösteriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar