jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://www.bioware.com/ Sitenin anasayfasında bir geri sayım başlamış. Nedir bu bi fikri olan varmı ? Bioware in forumlarda bile kimsenin fikri yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Allahım Baldur's Gate 3 veya Planescape Torment 2 olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 1 nisan sakasidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 4 gun sonra 1 Nisan a denk gelmiyor ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 "We'll put our money on The Old Republic Beta" fikrine katılıyorum ben, gerçi bir tane next-gen adı açıklanmamış oyunları da var yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Kesin üzülcem. Artık bi KotoR 3 bekliyorum ama olmaz öyle şey, üzülcem =( Lanet olsun mmolara, single player adam gibi onulu oyunları öldürdüler, pöf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mass Effect 2 'nin DLC si çıkacak nisan ayında o olabilirmi diye düşündüm ama çıkış tarihi bile belli olmuş/duyurulmuş bir oyuna geri sayım koymazlar herhalde. Öte yandan Bioware'in çıkardıkları oyunlara bakıyorumda mantıklı olan bir tek "Kotor 3" gibi geliyor bana yada yepisyeni bir oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Kesin BG3. pekaziz demişti dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 BG3 olursa cidden kokteyl vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 2-3 sayı önce bir dosya konusu vardı Oyungezer'de de orada Gamespot patronun "nasıl ve nereden bildiğimi açıklayamam ama BG3 yapılıyor" tarzı bir ifadesi vardı. Kesin BG3. Lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 BG3! YAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Gerçi dragon age gibi dandik wow çakması olursa oynamam bg yi de. adam gibi infinity ve dnd kullansınlar ciğerimi yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bg3 çıkarsa, konsolcuları da düşünecekleri için kötü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 zaten öyle olursa %95'i dragon age gibi olur oynanış ve görünüş bakımından. zaten bgnin hakları ataride, birde bu geri sayım hem dragon age in hem mass effectin sitesinde de var bu arada. tek bir oyuna yoğunlaşmış birşey olmayabilir, ayrıca jade empire 2 ninde yapıldığı biliniyor bide üstüne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 son oyunlarından sonra aman aman bir beklentiye giresim gelmedi ne yalan söyleyeyim. çıkınca oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 BG3 ÇIKARSA YEMİN EDİYORUM BOĞAZA ATLARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ister misiniz Dragon age 2 ile Mass Effect 3 ü aynı anda açıklasınlar. Hoş ME2 yeni ama olsun kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bence Dragon Age 2'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bg 3 nasil olacak ki ? bg değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Viktor said: 1 nisan sakasidir Buysa, arcane said: Bence Dragon Age 2'dir Ya da buysa, defolsunlar. (-sam 8-) ) BG3 lazım önce. Ama ben de o ikisinden biridir diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 pekaziz said: Allahım Baldur's Gate 3 veya Planescape Torment 2 olsun! Planescape Torment + Vampire The Masquerade Bloodlines + Neverwinter Nights 2: Mask of The Betrayer yapmış olan ekipteki elemanları toplayıp bir Planescape Torment 2 yapılsa herhalde bir güzellik çıkardı... Bol bol dialog istiyorum rpg'lerde. Mass Effect 2 fena değildi dialoglar açısından aslında ama oyun dünyası eksik kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 allah askina BG 3 diyorsunuzda throne of bhaal dan sonra devam oyunu nasil olucak? "ve bhaal in tahtina oturan savasci doger tanrilari kesip ao ile yuzlesmek icin yola cikar, coming soon baldurs gate 3 throne of allah" bu saatten sonra siz bioware in kendine ait olmiyan IP lere oyun yapicagini saniyormusunuz? adamlar sirf WoTC ile lucasa para yedirmemek icin oturup dragon age ile mass effect dunaysini yarattilar, iki seridende super para kazandilar, saticagi agranti bir dragon age 2 cikaricakken niye gidip tonlarca parayi WoTC a akitsinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 dragon age 2 (tarihe dikkat) http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/107/1077027/tba-dragon-age-2011-20100311065618381.jpg ea'nin yillik planinda vardi zaten. 2011 ocak-mart arasi yaziyordu tarih zaten tam arasi. mass effect'in triology olacagi ihtimali de var. ikisini beraberde duyurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bg3 olma ihtimali, olsa bile bizim seviceğimiz bir baldur olma ihtimali, sıfıra yakın wotc eski sistemi vermez 4th ed kötü ötesi kafalarına göre üfürükten stat sallayıp sistem yaparlarsa FR havasını 99% bozar (ki zaten wotc izin de vermez herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar