Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antisosyal / Asosyal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Longshanks said:

arkadaşlar ben endüstri mühendisliği okuyorum
hayatınızı optimize ederim
akıllı olun

lan keşke öle bişi olsa be..

hayatınıza defrag atın, hayatınızı optimize edin vs.

iyi olurdu
Mesaj tarihi:
napae said:

Bazen topiclerde de görüyorum "Sende antisosyal kişilik bozukluğu olmasın?" gibisinden laflar ediliyor.

inanamıyorum buna ben, patide bole bi cümle yoktur
Mesaj tarihi:
"Sende antisosyal kişilik bozukluğu olmasın?" değil "Sende antisosyal bozukluk olmasın?" olacak ,"antisosyal" olay zaten kişilikte olduğu için tekrar "kişilik" yazılması cümle bozukluğu yapıyor.Kim yazıyor bunları hemen çıksın karşıma
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben çevre mühendisliği okuyorum. görüyorum ki her gün patır kütür kakanızı yapıyorsunuz tuvaletlere bu o kanalizasyonun döküldüğü denizi kirletiyor. lütfen fransız sistemine geri dönün, kakanızı kovalara yapıp camdan aşağı atın. teşekkürleeerr..
Mesaj tarihi:
Cuce said:

napae said:

Bazen topiclerde de görüyorum "Sende antisosyal kişilik bozukluğu olmasın?" gibisinden laflar ediliyor.

inanamıyorum buna ben, patide bole bi cümle yoktur

niye ki paticiğin ana ruhu sayısalcı, ea'cılarımız taşeron.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

arkadaşlar ben çevre mühendisliği okuyorum. görüyorum ki her gün patır kütür kakanızı yapıyorsunuz tuvaletlere bu o kanalizasyonun döküldüğü denizi kirletiyor. lütfen fransız sistemine geri dönün, kakanızı kovalara yapıp camdan aşağı atın. teşekkürleeerr..

sadfs bu iyiydi :D
Mesaj tarihi:
ben de stresi siiitres diye telafuz edenlere kil oluyorum.
yapmayin etmeyin. agzinizin ortasina böle srrrraaak diye vurasim geliyo.
diksiyon kursuna yollamak lazim hepsini. (icimdeki hosgörülü hitler)
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

soruldu mu bilmiyorum da, sen şimdi psikolog mu olacaksın psikiyatrist mi? bunlar da birbirine karıştırılıyor, bir açıklık getirirsen seviniriz.

psikoloji okuyan psikolog oluyo..tıp okuyp psikiyatri üzerine uzmanlık yapan psikiyatrist oluo
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yazılımcıyım Internet ile internet'i yanlış kullanıyorsunuz, imperative programming ile structural programmingi de yanlış kullanıyorsunuz ağırıma gidiyor, sonra yıl 2010 hala joystick ile gamepad ayrımını yapamayan arkadaşlar var.
  • Yeni Oluştur...