Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 creative zen mp3 çalarım var. orjinal kulaklığı olan Creatıve EP 480'i kullanıyorum fekat kulaklıkda ses bozulmaları başladı... yeni bi kulaklık alacam ama arada kaldım. Creatıve EP630 - PHILIPS SHS 8001 - PHILIPS SHE 9500 - SONY MDREX32LP sony hakkında güzel bass-tiz dengesi var dediler ama bilemiyorum... ürünleri kullanan arkadaşlar yardımcı olabilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tr 60 ytllik bir kulaklık alacağıma 10 lira falan daha ekler yurtdışından alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nakit alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Creatıve EP630 kendi fiyatı civarında alabileceğin en iyi ürün bence ya da en azından en iyilerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sennheiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 PHILIPS SHN 2500 bence bunu al hem ucuz ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ben de tercihmi Sennheiser'dan yana kullanırdım. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 SNA1L said: PHILIPS SHN 2500 bence bunu al hem ucuz ve güzel. inceledim de basslarda pek başarılı değil yazmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Creative EP630 dışında bir şey düşünüyorsan bence tek alternatifi Sennheiser CX 300. Ama Creative EP630'a yakın kalitede olmasına rağmen arada baya fiyat farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Atsumichi said: SNA1L said: PHILIPS SHN 2500 bence bunu al hem ucuz ve güzel. inceledim de basslarda pek başarılı değil yazmışlar? fiyatı uygun diye yazdım yok fiyat önemli değil kalite vs diosan Sennheiser almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sony'nin kulaklıklardaki kalitesi tartışılmaz. Diğer ürünlerden hem kalite hemde verdiği ses bakımından çok daha üstündür ben bir kere alıyım tadını çıkarıyım diyorsan az paraya kıyıp sony al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sonynin kulaklıklarının kalitesi diye bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sennheiser mx 260 vs gideri var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 daha yeni cx300 modelini netten sipariş verdim.18+6 £ civarı bi fiyata mal olucak bana. Eğer beyaz (15+6 £) ya da pembe (12+6 £) rengini kullanırım dersen çok daha ucuza bile alabilirsin. yalnız kargoyu ücretsiz değilde 6 £ vererek takipli yapmamı tavsiye etmişlerdi. Bende öyle yaptım bakalım elime ulaşınca da yazmaya çalışırım buraya. cx300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cakma oldugunu biliyosun di mi onun? edit: siteye girdim butun in-ear lar cok ucuz. hepsinin cakma olma ihtimali yok gibi. ama bu fiyatlarda olmasi imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çakma olduğunu zannetmiyorum zaten cx300'den sonra precision, eco fln birkaç farklı model çıkardılar hem o yüzden hemde %60 - 70 civarında indirim var cx300 modellerinde ondan fiyatı uygun. Bakalım hafta sonuna kadar gelir heralde o zaman çakma olup olmadığını çok daha net söyleyebilirim. Ama gayet düzgün bir firma diye biliyorum bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 evet dedigin gibi olabilir. yeni versiyonlar cikinca du$mu$tur fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu arada elimde Sennheiser CX95 var, distributor garantili, kutulu tam aksesuvarli, 120 liraya birakirim. cx95>cx500>cx300 referans serisine en yakin kulaklik, burn-in de tamamlanmi$ sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mosquito said: daha yeni cx300 modelini netten sipariş verdim.18+6 £ civarı bi fiyata mal olucak bana. Eğer beyaz (15+6 £) ya da pembe (12+6 £) rengini kullanırım dersen çok daha ucuza bile alabilirsin. yalnız kargoyu ücretsiz değilde 6 £ vererek takipli yapmamı tavsiye etmişlerdi. Bende öyle yaptım bakalım elime ulaşınca da yazmaya çalışırım buraya. cx300 Mosquito selam, Bende inceledim siteyi çok ilginç, ben D&R'dan aldığım modeli tam hatırlamıyorum CX300'ün bir alt modeli de olabilir ama 105 TL civarı bir para vermiştim 1 yıl kadar önce. Fiyatlar çok mu düştü? Bu sitede bir iş mi var? (pek sahte gibi değil) Yoksa üstüne yeni modeller geldiği için mi fiyatlar böyle? Ya da son olarak vergilerden dolayımı bizde fiyatlar pahalı? Çok şaşırdım fiyata açıkçası. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 İlk mesajımda aslında Mosquito'nun olayı söylemek istemiştim. internetten alan bir çok insana var, donanımhaberde falan o insanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Ses kalitesinde bir fark olmadığını söylüyorlar, genelde memnunlar. Sorunla karşılaşanlar para iadesini aldıklarını falan söylüyorlar. Bakının derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mymemory orijinal satıyor diye biliyorum türkiyede fiyatlar uçuk sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 valla sennheiser cx300 güzel duruyor. sorun şu ki nakit alacam:S en iyi ben vatandan creative alim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sennheiser (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dışarıda mp3 player ile deinleyecekseniz cx200 alabilirsiniz. cx300 ile arasında fark var ancak bu farkı sokakta, ya da otobüste 128k mp3 dandik mp3playerda son ses dinlerken farkedemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 khalad said: Sony'nin kulaklıklardaki kalitesi tartışılmaz. Diğer ürünlerden hem kalite hemde verdiği ses bakımından çok daha üstündür ben bir kere alıyım tadını çıkarıyım diyorsan az paraya kıyıp sony al. lolololol(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar