Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık alacam arada kaldım:(

Atsumichi

Öne çıkan mesajlar

creative zen mp3 çalarım var. orjinal kulaklığı olan Creatıve EP 480'i kullanıyorum fekat kulaklıkda ses bozulmaları başladı...

yeni bi kulaklık alacam ama arada kaldım.

Creatıve EP630 - PHILIPS SHS 8001 - PHILIPS SHE 9500 - SONY MDREX32LP

sony hakkında güzel bass-tiz dengesi var dediler ama bilemiyorum...

ürünleri kullanan arkadaşlar yardımcı olabilecek misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

daha yeni cx300 modelini netten sipariş verdim.18+6 £ civarı bi fiyata mal olucak bana. Eğer beyaz (15+6 £) ya da pembe (12+6 £) rengini kullanırım dersen çok daha ucuza bile alabilirsin. yalnız kargoyu ücretsiz değilde 6 £ vererek takipli yapmamı tavsiye etmişlerdi. Bende öyle yaptım bakalım elime ulaşınca da yazmaya çalışırım buraya.

cx300
Sosyal ağlarda paylaş

çakma olduğunu zannetmiyorum zaten cx300'den sonra precision, eco fln birkaç farklı model çıkardılar hem o yüzden hemde %60 - 70 civarında indirim var cx300 modellerinde ondan fiyatı uygun. Bakalım hafta sonuna kadar gelir heralde o zaman çakma olup olmadığını çok daha net söyleyebilirim. Ama gayet düzgün bir firma diye biliyorum bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

daha yeni cx300 modelini netten sipariş verdim.18+6 £ civarı bi fiyata mal olucak bana. Eğer beyaz (15+6 £) ya da pembe (12+6 £) rengini kullanırım dersen çok daha ucuza bile alabilirsin. yalnız kargoyu ücretsiz değilde 6 £ vererek takipli yapmamı tavsiye etmişlerdi. Bende öyle yaptım bakalım elime ulaşınca da yazmaya çalışırım buraya.

cx300

Mosquito selam,

Bende inceledim siteyi çok ilginç, ben D&R'dan aldığım modeli tam hatırlamıyorum CX300'ün bir alt modeli de olabilir ama 105 TL civarı bir para vermiştim 1 yıl kadar önce. Fiyatlar çok mu düştü? Bu sitede bir iş mi var? (pek sahte gibi değil) Yoksa üstüne yeni modeller geldiği için mi fiyatlar böyle? Ya da son olarak vergilerden dolayımı bizde fiyatlar pahalı?

Çok şaşırdım fiyata açıkçası.

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesajımda aslında Mosquito'nun olayı söylemek istemiştim. internetten alan bir çok insana var, donanımhaberde falan o insanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Ses kalitesinde bir fark olmadığını söylüyorlar, genelde memnunlar. Sorunla karşılaşanlar para iadesini aldıklarını falan söylüyorlar. Bakının derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...