shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 paten-rollerblade[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 cif (temizlik maddesi olan) *!Başka cif armı diye kendiyle çelişir*[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Travesti - Top[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
edi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sopa ustune takilmis yalanarak yenilen seker - lolipop - Kent Lolipop ferrero bi komiksin ki sorma yani[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 gfdgdf biliom da anlamadım olayı anlamaya çalışıom belki biri anlatır diye yazdım :-P[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Okey - Prezervatif oldu mu ki?[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Olduğu kadar artık... ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bankamatik kartı[signature][hline]rtc
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: shapshal, 30 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: paten-rollerblade rollerblade marka mı? paten'in ingilizcesi değil mi?[signature][hline]iyi kötü çirkin
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 olmadı ferrrero buada kastedilen şudur dükkana girersin abi bi selpak ver dersin adam sana dükkanda bulunan herhangi bir mendili verir selpak bir mendil markasıdır ama o kadar özdeşleşmiştir ki genel olarak tüm mendillere selpak deriz mesela aynı şekilde bakkal remzi 1 sana yağ versene deriz adam elinde bulunan herhangi bir margarini verir her ne kadar sana bir margarin markası olsa da tüm margarinlere sana deriz bunun gibi okey prezervatif demişsin adama gidip okey ver dediğinde sana okey markalı prezervatif verir radaki selpak - mendil ilişkisi değil bilmem anlatabildim mi
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Aynı konu ekşi sözlükte vardı baya yazılmıştı da bulamadım linki[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Bonecrusher, 19 Kasım 2003 10:18 tarihinde demiş ki: kişisel kaşetçalar - walkman kişisel cd çalar - discman Maalesef bunlar marka değildir. Sony yanında taşınabilir kasetçalara Walkman ve yanında taşınabiliri cd çalara Disk man dını vermiştir. Aynı üründen üretebilmek için patenti sony ye ait oldugundan ürettiğin miktar kadar Sony' ye telif hakkı ödemek ve üstüne Walkman ibaresini basmak zorunludur. Bir yere girip bir walkman istiyorum dediğinde adamın sana vereceği kesinlikle walkmandir. Bu sony de olabilir aiwa da olanbilir ama walkmandir. said: SM0KE, 30 Temmuz 2004 16:25 tarihinde demiş ki: Yarabandı - Hanzaplast (böyle bişi miydi ya :)) O sanitabant olmasın. Benim küçüklüğümde de sanitabant denirdi hiç hanzaplast diye isteyeni duymadım açıkcası. said: Elrond_, 30 Temmuz 2004 15:22 tarihinde demiş ki: yatak yataşşşşşşşş boru fırat boru baklavacı güllüoglu dondurma algida raid sineklere ölüm dizi CNBC :)))))) ayran sütaşşşş balık dardanel tonnnn ketçap-mayonez kalve ayciçek yağı yudum msuyundan bozma tanggg vs vs Bunlardan hiç biri yukarda tanımlanan marka türüne girmiyor. Yukarda anlatılan (emlaethin de soylediği gibi jenerik ürün) kendi marlkasını o ürüne vermiş olan markadır. Meslea Selpak Frigidaire Orkid gibi Yukarda verdiğin ürünlerden sadece Tang bu sınıfa giriyor. Tüm meyve suyu bozması tozlara deniyor. Benim küçüklüğümde ona oralet denirdi ki o da bir markaydı. En büyük rakibi de lezzo idi.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Elde dokuma olmayan halı - Halıflex - Halıflex Esas adı Traş Bıçağıdır =). Ustura vardır, ap ayrı bir olay. Bu arada Gillette'nin (hala o mu bilmiyorum) bir dönem ki genel müdürü (Worldwide) babamın üniden arkadaşı ehe.Mach 3'ü ilk kullananlardandır o baabda ehe. Hanzaplast olayı gerçek, bende çok duyuyorum. Yara bandı derim. Traş bıçağı derim. Bu arada Walkman olayını Sony bulduğu için alete(buluşa) Walkman adını vermiştir, o yüzden Walkman diyoruz yani. Walkman anıtı bile vardır hatta.[signature][hline]Awake.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Oralet o olayın adı evet. Zaten yazar ürün tanımında "Hödölü oralet." diye. Oralet Osman vardı birde eheh.[signature][hline]Awake.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Thore, 30 Temmuz 2004 17:57 tarihinde demiş ki: olmadı ferrrero okey prezervatif demişsin adama gidip okey ver dediğinde sana okey markalı prezervatif verir radaki selpak - mendil ilişkisi değil bilmem anlatabildim mi Ama bak turkcell reklamında o şişman adam adı neydi unuttum işte o adam okey mokey diodu tam hatırlamıom ama prezervatifi kastediordu :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hmm güzel bir topic olmuş ellerine sağlık bonecrusher ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Oyun dergisi - Level[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: ghaldszar, 31 Temmuz 2004 00:56 tarihinde demiş ki: ... Frigidaire ... Buzdolabı için bunu mu kullanıyorlar yoksa başka bir ürünü için mi kullanılıyor? Derin dondurucu, bulaşık makinası yada çamaşır makinası? Marka olarak çok duydum da özel bir eşya için kullanıldığını hiç duymamıştım. Yada duydum da hatırlamıyorum.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bonecrusher, 30 Temmuz 2004 17:33 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 30 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: paten-rollerblade rollerblade marka mı? paten'in ingilizcesi değil mi? yok doğru bu. rollerblade markadır[signature][hline]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet buzdolabı kelimesi icat olmadan önce firijider dermiş atalarımız.. :-p deterjan - omo yapıştırıcı - 404 (uhu'dan sonra ikinci yaygınlıkta) portatif konsol - gameboy/tetris (tetris furyasından kalma ikincisi) first person shooter - doom gibin (birkaç yıl böyle kaldı cidden :-p )[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Sam, 31 Temmuz 2004 04:08 tarihinde demiş ki: first person shooter - doom gibin (birkaç yıl böyle kaldı cidden :-p ) Yok yeni jenerasyon Half Life SITAYIL diyor.[signature][hline]Awake. Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: LvL_Sabo, 31 Temmuz 2004 03:58 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 30 Temmuz 2004 17:33 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 30 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: paten-rollerblade rollerblade marka mı? paten'in ingilizcesi değil mi? yok doğru bu. rollerblade markadır RollerBlade Markadır.. RollerSkate ingilizcesi..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Thore iyi anlamış beni ehe[signature][hline]iyi kötü çirkin Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2004 09:30 tarihinde demiş ki: Yok yeni jenerasyon Half Life SITAYIL diyor. yok zaten bu söz 95-98 arası filan kullanımda kaldı ama resmen tür adı olmuştu. haylafy zıtayl pek duymadım ama vardır elbet.. :) sniper silahları - awp bu da var ama cıcığını çıkarmayalım olayın, normal markalarla devam edelim.. :-p diş macunu - ipana (nadiren kullanılır ama mümkündür rastlanılması yöre yöre :horace: ) ekleme: sinek ilacı - sheltox[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 31 Temmuz 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ehehe, Shelltox'un Shell'in olduğunu biliyor muydunuz ?[signature][hline]Awake. Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/475567-urun-ady-olmu%25c3%25be-markalar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ürün adı olmuş markalar × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Sam, 31 Temmuz 2004 04:08 tarihinde demiş ki: first person shooter - doom gibin (birkaç yıl böyle kaldı cidden :-p ) Yok yeni jenerasyon Half Life SITAYIL diyor.[signature][hline]Awake.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: LvL_Sabo, 31 Temmuz 2004 03:58 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 30 Temmuz 2004 17:33 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 30 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: paten-rollerblade rollerblade marka mı? paten'in ingilizcesi değil mi? yok doğru bu. rollerblade markadır RollerBlade Markadır.. RollerSkate ingilizcesi..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Thore iyi anlamış beni ehe[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2004 09:30 tarihinde demiş ki: Yok yeni jenerasyon Half Life SITAYIL diyor. yok zaten bu söz 95-98 arası filan kullanımda kaldı ama resmen tür adı olmuştu. haylafy zıtayl pek duymadım ama vardır elbet.. :) sniper silahları - awp bu da var ama cıcığını çıkarmayalım olayın, normal markalarla devam edelim.. :-p diş macunu - ipana (nadiren kullanılır ama mümkündür rastlanılması yöre yöre :horace: ) ekleme: sinek ilacı - sheltox[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 31 Temmuz 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ehehe, Shelltox'un Shell'in olduğunu biliyor muydunuz ?[signature][hline]Awake. Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/475567-urun-ady-olmu%25c3%25be-markalar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ürün adı olmuş markalar × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ehehe, Shelltox'un Shell'in olduğunu biliyor muydunuz ?[signature][hline]Awake.
Öne çıkan mesajlar